Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 05 06, 06:27)
Merginos, noriu patarimo  blush2.gif
Po 2 savaičių teks dalyvauti jubiliejuje, kuris vyks kaimo sodyboje pokylių salėje. Jubiliatei sukakos 60, tad 2/3 svečių panašaus amžiaus ir moteriškoji pusė bus pasipuošusi barchatinėm sukniom iki žemės. Ką tokio nusipirkti?  g.gif  Noriu atrodyti labai puošniai, labai išsiskiriančiai, ne kukliai  ax.gif Sutinku pirkti drabužėlius ir batus vienam kartui. Bet kur ir ko maždaug ieškoti?  g.gif  Pernai reikėjo panašių dalykų vestuvėms, tai visai niekur nemačiau net apytiksliai ko noriu (vestuvės galop visai neįvyko). Šiemet net pradėti apie tai galvoti nesinori  doh.gif , bet laikas jau spaudžia...

as asmeniskai laikausi nuomones, kad man dzin, kaip kas atrodo, as rengiuosi stilingai ir graziai biggrin.gif ir prie tokiu barchatiniu damu vis tiek deciausi kokia puosnia grazia kokteiline suknele, nesvarbu kad prie 60-meciu stiliaus nesiderintu. nuomos punktai man atrodo totalus pinigu i bala ismetimas, ten gi kainos ohoho, uz ta pacia galima 2-3 sukneles nusipirkti.. jeigu pati spintoj netureciau nieko tinkamo, ieskociau tarp draugiu, bet atsimenu dontstop labiau su vyrais bendrauja tongue.gif gal paskolint ka? smile.gif) o jei ne, tai tiesiu taikymu i kokia zara sukniu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
Su tais nuomos punktais tai kaip kokiam mieste, mazesniuose miestuose mazesnis ir asortimentas, bet kainos taip pat 4u.gif Ir siaip, nuomos kainos nuo £150, galima ir koki aksesuara is ten pat prisiderinti, o ka jau tokio puosnaus uz tiek nusipirksi? Na, nebent yra sugebejimu suktis kuistukuise, ten tikrai uz tiek galima vakarine suknele surast.
Atsakyti
Na, merginos, jūs mane subalamūtinot su ta nuoma biggrin.gif Reiks nueit ir bent pačiai susidaryt nuomonę, ar pigiau ten, ar brangiau, ar yra kas tinkamo, ar ne g.gif LT stasndartinėse prekybcentrių parduotuvėse tikrai nėra mano supratimų puošnių suknių, kasdieniškų, į ofisą, nors vežimu vežk, o puošnių schmoll.gif Paskyriau vakarą ir peržiūrėjau manodrabužiuose apie 3000 variantų, kategorija "vakarinės suknelės", nieko.. Yra vestuvinių, yra pūstų išleistuvinių ir yra paplūdimio. Bet ko aš noriu, kažkaip nelabai g.gif Bėda, kad man nei ilgos, nei atviros nereikia/negalima, bet noriu būtent puošnumo...

Dėl tikimo prie publikos, norėjau nusakyti bendrą lygį, žinoma nesirengsiu kaip 60-metį jubiliatė, juk ir amžius, ir skonis kardinaliai skiriasi. Tisiog prieš keletą metų man jau teko būti tokioje pat šventėje toje pat kompanijoje, buvau nestuke.gif , apsirengusi paprastais kasdieniškais rūbais ir jaučiausi labai nesmagiai tarp tų barchatinių suknių...
Atsakyti
dontstop, o ko būtent norite ir kada reikia? Gal įmanoma būtų pasisiūti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 07 gegužės 2012 - 08:25
Aš pamenu praeitų metų vargus ir diskusijas apie vakarinius rūbus. Pati parduotuvėse irgi visai nieko neradau. Buvau tokių rūbų specializuotoje parduotuvėje, tai ten gal ir būtų puse velnio... bent jau kažkas panašaus kaip donstop pasirinktoji suknutė (nepamenu kas pasiūlė, tokia kokteilinė su įdomesniu priekiu). Mano figūrai tai nieko, nieko... kokybė pakankamai prasta, kainos, na panašiai kaip nuoma. Mūsuose nuomos punktuose visai nieko gero, nebent vadinamų piršlienių suknių, kur pūsta ir kokios raudonos ar smaragdinės žalios spalvos iš taftos... na ir minimalistinės, ant trijų šleikučių mažutėms moterims (kokio XS dydžio). Kaune gal visai kitokia situacija.
O kuistukuose tikrai kartais papuola stebuklų. Bet tikimybė labai maža, čia nebent netyčia radus pirkti į spintą, su tendenscija gal reikės... nes kai reikia tikimybę rasti veik 0.
Aš radau išparduotuvėje, kažkaip netyčia, ir vistiek ne visai tokia kokios norėjau. Tiesiog bent jau galėjau taip apsirėdžius žmonėms rodytis, nes su kitom sukniom verkt tik norėjosi. MB dar pyko pamenu, atseit visos randa, o tu ne, matyt kaip visad prisigalvoju kad baisiai atrodau... na ir pratampiau jį per apsoliučiai visas pardes, išsimatavau didvyriškai visas suknias, neatsižvelgiant į savo norus, ir įrodžiau kad išties visos suknios total košmar ant manęs... Tiesa pasakius tikrai rasti išleistuvėms dar dar, ir jai esi I tipo figūros.
Nežinau ar Kaune yra tokių outletų, bet Klaipėdoje tai atsirado pora kur visai neblogi rubeliai... kainos tai ką žinau... nelabai žemos, bet atseit gerų firmų rūbai ten. Žinau pora moterų, kur rado tokiom progom sau sukneles tokias dailiai tikrai pasiūtas.

Atsakyti
Pasiulykit ideju kaip derinti tokias kelnes, geriausia kad galutinis variantas nepapuginis butu, t.y. virsus nesuper-ryskus biggrin.gif
user posted image

Dontstop - jus imeskit pvz kaip daugmaz suknele isivaizduojat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 07, 09:03)
dontstop, o ko būtent norite ir kada reikia? Gal įmanoma būtų pasisiūti?

Kad nežinau, ko tiksliai blush2.gif Man labai atviros netinka, ant petnešėlių tikrai ne. Gali būti labai gyli iškirptė, ilgis čiut žemiau kelių, pabrėžtas liemuo.
Čia pvz, kurį rodžiau ir pernai, visiškai atitinka mano lūkesčius:

user posted image

Reikia kitam šeštadieniui, 12 d. Su batais paprasčiau, radau nemažai atlasinių batelių ir basučių labai aukštais kulnais, tokie proginiai batukai dar ir pigesni, nei paprasti, labai daug yra nukainuotų, matyt, kad nepaklausūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 07, 12:34)

Čia pvz, kurį rodžiau ir pernai, visiškai atitinka mano lūkesčius:

Labai razi suknele wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gaila Dontstop internetu netinka, pasiulyciau Asos pasiziureti, ten sukneliu rolleyes.gif
Atsakyti
Is karto atsiprasau uz OT-
cia buvo kalba apie Frenchi priemones, gal yra kas is Siauliu ir zino, kur jos ten parsiduoda, galeciau uzsisakyti, kad man atveztu blush2.gif
Atsakyti
Nezinau, kodel visos skundziasi del puosniu sukneliu neradimo g.gif niekada dar neteko su tuo susidurti, kad ir dontstop rodytas kokteilinis pavyzdys, tokiu visur pilna ir visada panasias visokias pikrdavausi i isleistuves, diplomus, visokius simtadienius, universiteto kokteilinius vakarelius, vyro darbo pobuvius, vestuves, krikstynas ir dideeeelius balius su tokia auditorija, kur to reikedavo. minusas tas, kad tai budavo vienam kartui, i antra baliu tiesiog vel noredavosi naujos net jei susirinkusieji jos nebudavo mate.
Labiausiai tokiu kokteiliniu sukneliu buna reserved.. seniau dar esu prigriebusi mosaic ir mango.. nors dabar kazkurioje jau nebemaciau g.gif maciau ir kitur. tikrai nematau problemos rasti g.gif esu pirkusi ir bazeje g.gif kainos ivairios, uz viena temokejau vos 80lt, uz brangiausia virs 200lt.. paskutine kokteiline, vakarine siai vasarai nusipirkau vienoje parduotuveje uz 70 ar 75 lt.
nuomotis nepatarciau.. visu pirma kainos dideles. labiau apsimoka nusipirkti suknele, kad ir vienam kartui, bet sumoki vistiek maziau, nei uz tos sukneles apsivilkima tik viena karta. o gal dar veliau afdruk kazkur uzsidesi ar parduosi, padovanosi ir t.t. kaina vistiek mazesne vienareiksmiskai. del modelio.. ka as zinau.. man ten visos tokios senienos, turgines.. g.gif net i vestuves svociai su tokia ghem.. g.gif
Papildyta:
As tipiska moteris batu atzvilgiu doh.gif turbut vos per menesi laiko vien nusipirkau 7 poras doh.gif doh.gif ot ir ekonomiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 07, 17:00)
tokiu visur pilna

Visur, tai kur? smile.gif Reservery tikrai nėra, Mosaic, Mango ir Zara nebuvau, nes nepatinka šitos parduotuvės blush2.gif O šiaip apėjau Akropolį, megą ir Molą ir niekur nemačiau nei vienos pakankamai puošnios proginės suknelės, visur mano akim žiūrint arba ofisinės, arba pležinės.. g.gif
Atsakyti