Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 05, 22:24)
Labiau abejoju del panasaus tipo basuciu tikimo prie kelniu  g.gif 

Tik jums žinoti, ar basutės tinka prie kelnių ar ne smile.gif Nuotraukoje suknelė atrodo labai ofisinė, o kelnės - sport/safari, tai ir suabejojau dėl jų stilistinės dermės, bet visko gali būti, kad realybėj kitaip yra smile.gif
Atsakyti
O man kažkas ne taip su švarko ir kelnių spalvų derme g.gif Bet gal gyvai ir gerai atrodo. Suknelė, beje, labai smagi!
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 05, 22:30)
O man kažkas ne taip su švarko ir kelnių spalvų derme  g.gif  Bet gal gyvai ir gerai atrodo. Suknelė, beje, labai smagi!

Tai vat man irgi kelnes su tuo svarku spalviskai nzn g.gif Gal tiesiog neiprasta. Nera kad pjaunasi labai, bet ar labai jau grazu irgi g.gif g.gif O suknele tikrai smagi, aciu 4u.gif Ir su ja tikrai galima i pajuri pasivaiksciot, ne ofisine schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 05, 22:41)
Tai vat man irgi kelnes su tuo svarku spalviskai nzn  g.gif  Gal tiesiog neiprasta. Nera kad pjaunasi labai, bet ar labai jau grazu irgi  g.gif  g.gif  O suknele tikrai smagi, aciu  4u.gif  Ir su ja tikrai galima i pajuri pasivaiksciot, ne ofisine  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Nesipjauna, bet kažkas keistai. Visai gali būti, kad ta pilka maikutė rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, noriu patarimo blush2.gif
Po 2 savaičių teks dalyvauti jubiliejuje, kuris vyks kaimo sodyboje pokylių salėje. Jubiliatei sukakos 60, tad 2/3 svečių panašaus amžiaus ir moteriškoji pusė bus pasipuošusi barchatinėm sukniom iki žemės. Ką tokio nusipirkti? g.gif Noriu atrodyti labai puošniai, labai išsiskiriančiai, ne kukliai ax.gif Sutinku pirkti drabužėlius ir batus vienam kartui. Bet kur ir ko maždaug ieškoti? g.gif Pernai reikėjo panašių dalykų vestuvėms, tai visai niekur nemačiau net apytiksliai ko noriu (vestuvės galop visai neįvyko). Šiemet net pradėti apie tai galvoti nesinori doh.gif , bet laikas jau spaudžia...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 06, 04:27)
Merginos, noriu patarimo  blush2.gif
Ką tokio nusipirkti?  g.gif  Noriu atrodyti labai puošniai, labai išsiskiriančiai, ne kukliai  ax.gif Sutinku pirkti drabužėlius ir batus vienam kartui. Bet kur ir ko maždaug ieškoti? 

Pirkti internetu arba ieskoti nuomos salonuose. Manau, prie barchatiniu sukneliu kompanijos nuomos punktu asortimentas labai tiks biggrin.gif Nusipirkti kazka puosnaus vienam kartui tikrai nemazai kainuos, o nuoma gal maziau skausmingai
Ilga arba kokteiline suknele, basutes ir delninuke puikiai tiks. Galima ir po SM isparduotuves pasidairyt
Atsakyti
Dontstop, as irgi turbut nuomociausi 4u.gif Pries pora metu pati pirkau vestuvems ir grauziuosi: panaudot abejoju ar dar panaudosiu, perparduot man nepavyksta, o atsiejo tikrai ne maziau nei nuoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 05 06, 11:31)
Pirkti internetu arba ieskoti nuomos salonuose. Manau, prie barchatiniu sukneliu kompanijos nuomos punktu asortimentas labai tiks  biggrin.gif Nusipirkti kazka puosnaus vienam kartui tikrai nemazai kainuos, o nuoma gal maziau skausmingai
Ilga arba kokteiline suknele, basutes ir delninuke puikiai tiks. Galima ir po SM isparduotuves pasidairyt

Na internetu jau nebėra kada ( o ir šansas, kad tiks 1 iš 100 unsure.gif ). Va dėl nuomos punktų už idėją ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 06, 12:20)
Dontstop, as irgi turbut nuomociausi  4u.gif Pries pora metu pati pirkau vestuvems ir grauziuosi: panaudot abejoju ar dar panaudosiu, perparduot man nepavyksta, o atsiejo tikrai ne maziau nei nuoma  unsure.gif

Na va, ir kaip man pačiai tokia mintis nekilo, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 06, 06:27)
Merginos, noriu patarimo  blush2.gif
Po 2 savaičių teks dalyvauti jubiliejuje, kuris vyks kaimo sodyboje pokylių salėje. Jubiliatei sukakos 60, tad 2/3 svečių panašaus amžiaus ir moteriškoji pusė bus pasipuošusi barchatinėm sukniom iki žemės. Ką tokio nusipirkti?  g.gif  Noriu atrodyti labai puošniai, labai išsiskiriančiai, ne kukliai  ax.gif Sutinku pirkti drabužėlius ir batus vienam kartui. Bet kur ir ko maždaug ieškoti?  g.gif  Pernai reikėjo panašių dalykų vestuvėms, tai visai niekur nemačiau net apytiksliai ko noriu (vestuvės galop visai neįvyko). Šiemet net pradėti apie tai galvoti nesinori  doh.gif , bet laikas jau spaudžia...

Nu tai ir tu tada dekis barchatine suknele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 05 06, 14:03)
Nu tai ir tu tada dekis barchatine suknele  biggrin.gif

Deja, mane storina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 05, 21:41)
Tai vat man irgi kelnes su tuo svarku spalviskai nzn  g.gif 

Man irgi kazkaip nzn g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 05 06, 11:21)

Na va, ir kaip man pačiai tokia mintis nekilo, ačiū  4u.gif

Dontstop - jei norit issiskirti, tai i tokia prabangiai barchatine publika tikrai galit varianta nuomos salone rasti biggrin.gif Jei ne kukliai, tai su kokia atvira nugara pvz rolleyes.gif

Nusipirkau ryskiai rugiagelines kelnes, tokias visiskas slim ar skinny smile.gif reiks bandyti prisijaukinti, nepratus prie tokiu daiktu kazkaip blush2.gif
Penktadieni buvau Primarko sventykloje (turim sveciu is Lt, tai cia dabar jau itraukiama i ekskursiju sarasa) biggrin.gif bet sau radau viena maike doh.gif nemoku as ten pirkti ar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 06, 20:08)
Man irgi kazkaip nzn g.gif
Nusipirkau ryskiai rugiagelines kelnes, tokias visiskas slim ar skinny smile.gif reiks bandyti prisijaukinti, nepratus prie tokiu daiktu kazkaip blush2.gif

Aš vasarai turiu ryškiai mėlynas linines kelnes. Prieš pora metų labai smagiai nešiojosi, bet dabar nebepatinka kliošas, tai mąstau pasiaurinti, kad irgi būtų straight arba netgi slim.
Atsakyti