Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dominica @ 2012 05 02, 18:14)

nieko nepaaiskinsiu  lotuliukas.gif as pati norejau darytisi fotoepiliacija, bet nusprendziau dar palaukti. kiek skaiciau atsiliepimu- vienom atauga plaukai po pusmecio, kitom po metu, treciom po 3..

imesiu foto ryt poryt i albuma smile.gif

Kodel foto o ne lazeri? Man irgi kabinete sake, kad labai individualu ir sunku nuspeti. Todel nusprendziau pradzioj viena maza zona, matysiu kaip as reaguoju smile.gif

Lauksim foto ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
panos, kaip galvojat, sita aktore sruogom dazyta ar ne?

pries user posted image
po user posted image

as tai taikau i tokius plaukus- user posted image. noriu sviesiu, bet kad nereiketu dazyt kas 3 savaites ir kad saknys nesviestu is toli, o sitas variantas man labai gerai ziurisi su tamsesnem saknim, neatrodo baisiai. parodziau sita savo kirpejai, sake ok, padarysim, bet ne per viena karta, nes tada salone reiketu bent 4 valandas sedet blink.gif tai biski pasviesino, bet siandien ziuriu, kad as vis tiek labiau ruda nei blond, noriu dar sviesiau.. ir kazkaip man prideliojo tokiu plonyciu plonyciu sruogyciu, o toj fotkej, man rodos, jos storesnes. nebent cia man po keliu dazymu taip gausis. zodziu, imesiu foto i albuma, kas nors pasakykit ka nors protingo blush2.gif
Atsakyti
tai tau kitą kart vėl kai sruogins, papuls ir tos jau šviesintos ir dar pašviesės, paskui dar... nu ir gausis kaip nori. Kitaip reik 4 val. sedėt... biggrin.gif
Ta pirma man ne sruoginta atrodo, bent foto unsure.gif
Atsakyti
Pas Jen IMHO dazyta bent 4 spalvom ir dar su ta kazkokia kalifornietiska technika kur svelniai tamseja link saknu.
O pas a pirma tai nzn g.gif
Atsakyti
nu tikiuosi ax.gif man ta pirma irgi atrodo kaip nieko nedaryta, bet cia gal prie apsvietimo tokio. ir is to kampo ziurint tai kazkaip labai naturaliai atrodo, ten kur per viduri pati tamsiausia juosta likusi- tokie visi plaukai buvo
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 03, 13:33)
Pas Jen IMHO dazyta bent 4 spalvom ir dar su ta kazkokia kalifornietiska technika kur svelniai tamseja link saknu.

drinks_cheers.gif be to, reikia nepamiršt ir kad priaugintų sruogų ji turi, tai + dar vienas atspalvis matyt biggrin.gif

O plaukus šviesint sruogelėm vienas pačių geriausių pasirinkimų 4u.gif bent jau man šitaip dažant šimtą kartų geriau atrodo šaknys (gaunasi ne tokia akivaizdi linija, kur natūralūs, kur šviesinti). O ir plauką ne taip gadina- visgi geriau per kelis kartus šviesėt, tarpuose naudojant aliejukus, kaukes ir t.t. nei iškart daryt 5 val kankinimo seansą mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na, ryt išvykstu į Londoną. Kurią dieną pabėgėsim iki pigių drabužių šventyklų, pasirodo, ne tik Primark ten yra, dar pora kažkokių papigiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 05 05, 16:57)
Na, ryt išvykstu į Londoną. Kurią dieną pabėgėsim iki pigių drabužių šventyklų, pasirodo, ne tik Primark ten yra, dar pora kažkokių papigiai g.gif

Sėkmingos kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 05 05, 16:57)

Visapusiskai sekmingos keliones 4u.gif

Tos mano kelnes spalviskai nesiziuri, ane? ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 05, 21:51)

Tos mano kelnes spalviskai nesiziuri, ane?  ax.gif

Spalviškai žiūrisi. O stilistiškai? Batai tikrai tie patys tinka, kaip ir prie suknelės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 05, 22:13)
Spalviškai žiūrisi. O stilistiškai? Batai tikrai tie patys tinka, kaip ir prie suknelės?  ax.gif

Hm g.gif Suknele irgi linine ir ji tokia laisvo stiliaus pakankamai (cia foto oficialiau atrodo). Savaitgali su seima pietaut ir pasivaiksciot ejau apsiavus lygiapadem basutem (del koju ilgio ir kt neturiu reikalu...), man rodos tinka prie abieju. Labiau abejoju del panasaus tipo basuciu tikimo prie kelniu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 05 gegužės 2012 - 21:25