Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 05 01, 20:54)

Taip, tai jis  smile.gif

bet kaina tai žymiai didesnė, nei Vilniuje... kaip supratau skaitinėdama nagų temoje g.gif
Žodžiu... konkrečios temos apie visus stebuklus iš frenchi neradau, susimąsčiau gal ką kitką pasirinkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 01, 15:09)
Dėl tų eksperimentų, kai nudegi, tai kitą sykį ir drąsos mažiau biggrin.gif

Aš kažkada senai buvau nusiteikusi priešiškai dėl pirkimo internetu.Bet kai vyras nusipirko megztinį, tai puoliau maniakiškai ir aš.. lotuliukas.gif pirmą kartą neatitiko spalva, tai gal šį kartą ne monitorius kaltas.. pirkau iš ebay (pirmą kartą iš čia, pamačiau netyčia), spalva buvo pavadinta `watermelon red`, tokia maždaug:
http://www.weddingdr.....aid dress.jpg
Gavau tiesiog ryškią, negražią rožinę ir visiškai kitokią. schmoll.gif
Bijau dabar tikrai dėl kitų pirkinių.. verysad.gif

QUOTE(dominica @ 2012 05 01, 16:51)
  ax.gif labai liuks tiek prie navy raudona balta, tiek prie tos koralines metiniai turkio  thumbup.gif

Graži tašė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 01, 22:56)
Aš kažkada senai buvau nusiteikusi priešiškai dėl pirkimo internetu.Bet kai vyras nusipirko megztinį, tai puoliau maniakiškai ir aš..  lotuliukas.gif

Watermelon red, čia gi arbūzinė smile.gif O aš niekad internetu nepirkau, nes kažkaip man ir matuojantis retas daiktas tinka. Nu ir va vyras susirado internete švarką, kadangi reikia per SM užsakinėt, tai to ėmiausi aš. Taip neplanuotai buvo nupirkta suknelė ax.gif lotuliukas.gif Žodžiu, irgi nuo vyro viskas prasidėjo.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 01, 21:38)
bet kaina tai žymiai didesnė, nei Vilniuje...

Žymiai, aš už 11,70 pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 01, 22:27)
Watermelon red, čia gi arbūzinė smile.gif O aš niekad internetu nepirkau, nes kažkaip man ir matuojantis retas daiktas tinka. Nu ir va vyras susirado internete švarką, kadangi reikia per SM užsakinėt, tai to ėmiausi aš. Taip neplanuotai buvo nupirkta suknelė  ax.gif  lotuliukas.gif Žodžiu, irgi nuo vyro viskas prasidėjo.

Pas juos nuotraukoje buvo spalva maždaug tokia, kokią parodžiau, nors buvo pavadinta `watermelon red`. Nors į spalvų pavadinimus nekreipiu dėmesio, nes čia ir dėl dontstop beige/pilkos jau buvo diskusijų, tai dažnai tikrai `ant durniaus` pavadinimas uždėtas. Vienu žodžiu, gauta spalva nei arbūzas, nei nuotraukoje buvusi verysad.gif
Vyrui dar nesakiau, nes poto daugiau nieko nepirks.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip tema isirutuliojo biggrin.gif Reiks isbandyti tuos jusu geruosius nagu lakus, SH ir Rimmel pabandysiu, man jei 5 d laikytu, buciu patenkinta smile.gif
Del to Frenchi tai galejot mane apsviesti, kai i LT vaziavau doh.gif tongue.gif dabar velu.

Dontstop - dietos laikotes? ax.gif

DELA, man atrodo beige smeline yra viena lengviausiu spalvu komplektavimui i kapsule, i vasarine dadekit kokia kita ryskesne, kad ir zalia ar rozine, bent pora daiktu nusipirksiksit ir jau kazkas panasaus i kapsule prades formuotis smile.gif

Del pirkimo netu, taigi dar priklauso is kur. Amarcord, is Jcrew neturetu buti kazkokiu nesusipratimu dideliu su spalva ar kokybe. Dideliu rimtu parduotuviu pateikiama psl informacija dazniausiai buna atitinkama. Jei jau perki is kokiu kinieciu, tada gal kiek kitaip tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 01, 09:55)
. Ir tas kažkieno minėtas prisirišimas prie korekcijų ritmo. Jau depiliacijai ir tai nori nenori kas 4 savaites reik ištaikyt laiką, bo paskui kuo toliau, tuo skausmingesnė procedūra bus  doh.gif Jei mėginsiu, manau, pradėsiu nuo kojų biggrin.gif

Beje, gal kas mėginot pedikiūrą su salicilo rūgštimi? Ten lyg tai atitirpina kulnus ir nereikia nieko pjaustyti.

Pirma kart girdziu apie toki pedikiura g.gif Bet siaip as pedikiura be jokiu "pjaustymu" darausi unsure.gif

Del depiliacijos, tai tiek uzkniso, kad lazeriui pasiryzau, paziuresim po keliu sesiju kas gausis g.gif

QUOTE(dominica @ 2012 05 01, 16:51)

beje, as tai pagaliau prisikaupiau ir uzsirasiau pas kirpeja dazymui  biggrin.gif jau virs 5 metu vis noriu sviesesniu plauku, bet kazkaip vis drasos pritruksta.

Lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 01, 20:38)
susimąsčiau gal ką kitką pasirinkt  g.gif

mano popieriniams nagams padėjo Nailtek (ar kažkaip pan) unsure.gif
tik kad brangus, bet ilgai naudojasi, tai gal čia ekonomiška skaitosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 02 gegužės 2012 - 09:21
QUOTE(Shana @ 2012 05 02, 09:52)
Pirma kart girdziu apie toki pedikiura g.gif Bet siaip as pedikiura be jokiu "pjaustymu" darausi unsure.gif

Del depiliacijos, tai tiek uzkniso, kad lazeriui pasiryzau, paziuresim po keliu sesiju kas gausis g.gif

Dėl JCrew tai ir sakau, kad labiausiai bijau dėl dydžio, ar tiks. Dėl spalvų esu rami smile.gif

Čia koks tai "saugus" pedikiūras, bent taip vadinasi. Gundausi nueiti, bet dabar nelabai turiu laiko. Gal kt savaitę.

O, tai lauksiu atsiliepimų, nes irgi planuoju, bet rudenį, kad saulės nereiktų bijoti.
Papildyta:
QUOTE(Ondatra @ 2012 05 02, 10:21)
mano popieriniams nagams padėjo Nailtek (ar kažkaip pan)  unsure.gif
tik kad brangus, bet ilgai naudojasi, tai gal čia ekonomiška skaitosi  unsure.gif

Šiaip elementarios druskos vonelės stiprina nagus. Ir pati esu pastebėjusi, kad būnant prie jūros labai kieti nagai pasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 02 gegužės 2012 - 10:17
tik kad brangus, bet ilgai naudojasi, tai gal čia ekonomiška skaitosi   unsure.gif

Man per brangu. Kaip minėjau, visokioms grožio procedūroms esu itin skūpa. Tiesiog nematau poreikio labai gražintis... Nei mane kas čia griebs, nei kam aš įdomi... anei grožio, anei reklamos industrijoje nedirbu, be to kiek pastebiu dauguma gatvėje matomų moterų vis tiek baisiau už mane atrodo blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 02, 11:20)
Ir pati esu pastebėjusi, kad būnant prie jūros labai kieti nagai pasidaro.

Mano nepasidaro kiti, tik labai išbala. Bet kad pedikiūras būnant prie jūros tobulas pasidaro, tai pastebėjau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 02 gegužės 2012 - 10:42
QUOTE(Shana @ 2012 05 02, 09:52)

Dontstop - dietos laikotes? ax.gif

Ne irnesakyk.gif Vienu metu skaičiavau kalorijas, supratau, ko negaliu valgyti, pakeičiau šiek tiek mitybą.. Paskui kai įsidarbinau, per pirmus 1,5 mėn priaugau 4 kg blush2.gif Mat apleidau sportą, pirmą darbo mėn nesportavau nė karto, o iki to juk sportuodavau kasdien. Tai sėdau ir vėl perskaičiavau kalorijų limitą pagal sėdimą gyvenimo būdą, vėl pertvarkiau mitybą ir per labai trumpą laiką susitvarkiau ax.gif blush2.gif

tik kad brangus, bet ilgai naudojasi, tai gal čia ekonomiška skaitosi  unsure.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 05 02, 11:20)

Šiaip elementarios druskos vonelės stiprina nagus. Ir pati esu pastebėjusi, kad būnant prie jūros labai kieti nagai pasidaro.

Manau, viskas labai individualu. Net nedrąsu kažką rekomenduoti. Man pvz visiškai nepadėjo Nail tek (kuris absoliučiai neekonomiškas, visgi 52 lt kainuoja, o talpa ne didesnė, nei kitų analogiškų priemonių), taip pat nei kiek nepadėjo druskų vonelės. Ir ta mano užrodyta priemonė irgi ne faktas, kad padės. Nors temoje atsirado ir daugiau, kam ji patiko, bet esu skaičius ir neigiamus atsiliepimus...
Atsakyti
As Nailtek 'a irgi esu naudojus. Man jis veikia kol tepu, jokio ilgalaikio poveikio 4u.gif

Ar labai "nerudeniskas" derinys? Siaip rudeneliu paletese yra sios spalvos, bet kaip Jums atrodo? Ir kokia ryskesne galetu eit?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 02, 10:20)
O, tai lauksiu atsiliepimų, nes irgi planuoju, bet rudenį, kad saulės nereiktų bijoti.
Papildyta:

Butinai parasysiu, dar tik viena sesija apturejau, bet sako cia gan individualu yra. Tiek kad kiek domejausi lazeris geriua nei foto. Cia tuoj ateis Dominica ir paaiskins mum biggrin.gif Dariausi pazastys, tai cia saules kaip ir nelabai itakoja ax.gif
Tai gal cia del to - as Lt nagu niekad neturejau, keliu mm budavo. O cia pagyvenus nagai patys auga, net tenka patrumpinti (ko anksciau nebudavo) zodziu tikrai normalus, jei stengciausi tai ir labai ilgus galeciau nesioti, bet nelabai man patinka, tokius labiau vidutinius megstu. Juroj taip jau issisai nemirkstu, bet prie jos aisku bunu daug palyginti, ir dar prie pat manes yra gydomieji drusku ezerai, kur vaziuojama pasiprocedurinti, pamirkti, purvu pasimozoti g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 05 02, 10:39)
, be to kiek pastebiu dauguma gatvėje matomų moterų vis tiek baisiau už mane atrodo  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 02, 12:05)
Ar labai "nerudeniskas" derinys? Siaip rudeneliu paletese yra sios spalvos, bet kaip Jums atrodo? Ir kokia ryskesne galetu eit?

Antrojo, kaip juodos nemegeja, nekomentuosiu biggrin.gif Pirmas jei tai darbinis/klasikinis variantas, t.y. santuresnis turetu buti, tai su mazais ryskiai melynais akcesuarais puikiai atrodytu bigsmile.gif O jei ne toks santurus tai su oranzine/koraline ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 gegužės 2012 - 12:55