QUOTE(romantikė @ 2012 05 26, 13:26)
Mane uzpuolus kazkokia keista depresija Nieko nesinori... Nebedziugina gyvenimas...
Sianakt sapnavau, kad rado augli galvoje... Sapne as is karto isejau is darbo, kad likusius pora meneiu pabut su vaikais - jetau-jetau koks sunkus sapnas... Matyt, saules uztemimas veikia...
Sianakt sapnavau, kad rado augli galvoje... Sapne as is karto isejau is darbo, kad likusius pora meneiu pabut su vaikais - jetau-jetau koks sunkus sapnas... Matyt, saules uztemimas veikia...
Mieloji, apkabinu tave... Suprantu... Aš irgi kaip sūpuoklėse - aukštyn žemyn... Bijau, verkiu, pykstu, imu save į rankas, ir vėl iš naujo... Dukra nesenai pareiškė: "Kaip gerai, mamyte, kad tave turiu... - tu viską supranti, moki paguosti, viską tau galiu pasipasakoti,... jei ne tu - kas man beliktų - tik katinas ir kažkokios lėlės, iš kurių jokios naudos... ". Kaip suspaudė širdį, negaliu
Dar tas nelemtas pinigų trūkumas, skolos, skolos... Norėčiau kažkur daugiau išvažiuot, pakeist aplinką, nė to negali žmogus padaryti.
Bet... Romantike, būkim stiprios, kabinkimės į gyvenimą, dėkokime Dievui, kad leidžia auginti vaikus. Juk nieko daugiau savo maldose ir neprašau - tik to...