QUOTE(Deganti @ 2013 03 19, 19:51)
visada prašom, kaip sako viena mano pažįstama, kas iš širdies eina - širdį pasiekią
aciu
jus tikrai tokios optimistiskos...noreciau pasisemti to is jusu..
ypac dabar, kai sunku.
apie ligas kol kas nepasakosiu, gal iseisi isiliet ir taip..
tik pasakysiu kad db kai bunu namie po operacijos-sunkoka..kai gulejau ligoninej - vieninteles mintys- kad neskaudetu, reikia is cia istrukt. skaiciavau dienas kai paleis. ir net negalvojau kaip gyvensiu toliau.
istrukau..namie viskas po senovej, o tu negali gyvent taip kaip senai.
norisi atsukt laikrodi atgal, kad to nebutu, kad gyventum kaip gyvenes..
kita vertus - as gyvensiu taip kaip ir anksciau(tik skirtumas kad asnkciau as nezinojau diagnozes, o db zinosiu).
jau antra savaite nedirbu. nenoriu matyt zmoniu..nekeliu ragelio. bendrauju tik su artimaisiais. nes negaliu pakelttu klausimu. ypac nervuoja darbe, kei ne itin megiamos koleges bando kazka suzinoti, ir i klausima laip jautiesi, atrasiau - buna ir geriau, parase- na juk sakei kad viskas gerai pavyko.
sunku kalbeti su sveikais zmonemis apie savo problemas. jie man rodos net nesuvokia nieko, kaip tu jautiesi, kad kiekvienas organizmas atsistato skirtingai, vienos po nakrozes gali vairuoti - maciau savo akim, kitas para nesikelia...
siandiens pratese nedarbinguma dar savaitei-planavau pirmadieni grizti i darba, bet liepe gulet namie ,isletis ir nieko neveikt... ir aisku nesinervuot..kas man kol kas sunkiai sekasi...
sorry, kad taip isibroviau ir isiliejau. tiesiog pamaciau is jusu postu, kad kad ir kokios bedeles buna, ir pas daugeli tikiu kad rimtesnes bedos, bet randa savyje jegu ir optimizmo i gyvenima ziureti su sypsena
Papildyta:
paskutiniu metu gyvenu vien strese- del darbo. kai keiciau- galvojau viskas tik i gera. naujas darbas, nauja gyv. vieta, geresnis atlyginimas...bet....nebuna visko idealiai. ten kur daugiau gauni- daugiau ir dirbi. na cia atskira istorija..
o gydytoja ir visi likimo nuskriaustieji vienbalsiai sako- reikia keisti gyvenima, ir jokio streso!
o kaip ji keisti?..... nezinau.......