QUOTE(nida44 @ 2013 02 20, 17:06)
Taip, kažkaip ten yra, kad į smegenis chemija nenuteka. Tik tiek, kad tie galviniai nemėto MTS. O švitinimas, vadinasi, tau nepadėjo.
Aš jau atsilikau, vakar Medea paskambino, kad yra laisva vieta ir vakare nukeliavau. Jie dirba iki 23 val.
Mano plaučių rentgenas ir vidaus organų echo geri, belieka sulaukti MRT, jie atsakymus teikia po kelių dienų. Irgi nervas ima, ypač, kai tie skausmai buvo.
Tebėra kažkokia jautri ta operuota vieta.
Man atrodo, kad tau bus viskas gerai, nes tikrai profesionaliai viskas buvo atlikta. Stiprybės.
Aš jau atsilikau, vakar Medea paskambino, kad yra laisva vieta ir vakare nukeliavau. Jie dirba iki 23 val.
Mano plaučių rentgenas ir vidaus organų echo geri, belieka sulaukti MRT, jie atsakymus teikia po kelių dienų. Irgi nervas ima, ypač, kai tie skausmai buvo.
Tebėra kažkokia jautri ta operuota vieta.
Man atrodo, kad tau bus viskas gerai, nes tikrai profesionaliai viskas buvo atlikta. Stiprybės.
Džiaugiuosi,kad echo geros. Tai ir MRt bus geras-PAMATYSI
O kas liečia mano švitinimą-tai net nežinau. Ar švitino tą paliktą neišoperuotą "grybą" ar taip greit per 3 mėn ataugo.?? Kuo daugiau į tai gilinuos- tuo daugiau parinuos. Anot Kauno, kadangi jų nuomone tai likutis,tai ir švitinimas buvo bereikalingas. Kaip ten ištikrųjų buvo vienas Dievas žino.
Viskas bus aišku po šio mrt. Jei ir dabar ras pridygysių- tai vadinasir tada buvo ataugę...BANDAU tikėtis,kad gal visdėlto dar neataugo....