Ir man grazu kai zydi sodai,alyvos,laaaabai
Parodysiu jums popierinius obeleles ziedus (arune ,tu jau matei FB )
cia i dazrzeli dariau
QUOTE(SVETA K. @ 2012 05 11, 22:23)
cia i dazrzeli dariau
cia i dazrzeli dariau
Grožis nerealus
Taip ir norisi uždainuot:
gegužės mėnesį gimusius prašom atsistot
pakelt taurelę, priglaust prie lūpų, kaimyną pabučiuot...
Čia lyrinis nukrypimas
ir dar:
alyvos...
Na, Sveta mūsų auksarankė pasidarius! Vis kepa, vis lanksto, vis kitaip pluša... O sakei - nemoki
QUOTE(arune @ 2012 05 11, 23:41)
Na, Sveta mūsų auksarankė pasidarius! Vis kepa, vis lanksto, vis kitaip pluša... O sakei - nemoki
Na rimtai,pirma karta dariau po to kai jie pamate popierinius tortus,dave man toki uzduoti
nu parodysiu ir tortus tada dar cia gimtadieniui dariau
cia i dazrzeli dariau
cia i dazrzeli dariau
Labai gražu, tokie švelnūs žiedeliai , o puokštė irgi labai įdomi.
Ar aš nusiskaičiau ,ar šie tortai tikrai popieriniai? Iš kur tokios įdėjos? Dukrai todėl meninę sielą paveldėjo.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 05 08, 07:20)
Paskaičiau ir pagalvojau,kaip jums pasirodė, mano paskutinės vėžio dienos, tai buvo turėta mintį ,kad gimiau liepos 22d ., o jei būčiau dieną palaukusi būčiau liūtu gimusi.
kaip GERAI kad jus atidaret sia tema ir as ja pagaliau suradau
Negaliu as anoj rasyt, nervina mane ten daug kas, viska suprantu, bet netinka man. O cia paprasciau, silciau , jaukiau.
As jau plike-tilvike. Plaukai galiausiai neatlaike kazkurios (jau pameciau skaiciu ) chemijos ir isejo pasivaiksciot. tai nusikirpau ir dabar varineju su megzta kepuryte arba su skarele. O namie ir tep grazi kap velnias
Geguze pas mus itemptas menuo: baiginejas vaiko mokykleles, tai visokie piknikai, koncertai, tik speju suktis. Ir po chemijos vis daugiau dienu reikia atsipaipaliot, buvo net rozes uzdegimas prikibes, bet isgydem jau.
tai tiek.
Gabija, is kur zinai kad paskutines? i lauka jau neiseini? Eik eik, pasiimk lazda ir pirmyn. Man neseniai radikulitas buvo, toks stiprus, tai diena vos neverkiau, nu nei sedet, nei stovet nei gulet negali, ir viena su vaikais 2 dienom palikta buvau, tai nusukau sepecio kota ir vaiksciojau kaip caras po namus. Vaikai bijojo, kaip tinktelsiu i grindis - bum, pasakiau - padarykit! Viska parodydavau ta lazada, ka paduot, kur nueit
Eh, gaila jau pagijau ir lazdos nereikia
Vo. Liuks kaip pataisei man nuotaika pries miega, pasiutele tu
Negaliu as anoj rasyt, nervina mane ten daug kas, viska suprantu, bet netinka man. O cia paprasciau, silciau , jaukiau.
As jau plike-tilvike. Plaukai galiausiai neatlaike kazkurios (jau pameciau skaiciu ) chemijos ir isejo pasivaiksciot. tai nusikirpau ir dabar varineju su megzta kepuryte arba su skarele. O namie ir tep grazi kap velnias
Geguze pas mus itemptas menuo: baiginejas vaiko mokykleles, tai visokie piknikai, koncertai, tik speju suktis. Ir po chemijos vis daugiau dienu reikia atsipaipaliot, buvo net rozes uzdegimas prikibes, bet isgydem jau.
tai tiek.
Gabija, is kur zinai kad paskutines? i lauka jau neiseini? Eik eik, pasiimk lazda ir pirmyn. Man neseniai radikulitas buvo, toks stiprus, tai diena vos neverkiau, nu nei sedet, nei stovet nei gulet negali, ir viena su vaikais 2 dienom palikta buvau, tai nusukau sepecio kota ir vaiksciojau kaip caras po namus. Vaikai bijojo, kaip tinktelsiu i grindis - bum, pasakiau - padarykit! Viska parodydavau ta lazada, ka paduot, kur nueit
Eh, gaila jau pagijau ir lazdos nereikia
Vo. Liuks kaip pataisei man nuotaika pries miega, pasiutele tu
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 05 12, 00:54)
Labai gražu, tokie švelnūs žiedeliai , o puokštė irgi labai įdomi.
Ar aš nusiskaičiau ,ar šie tortai tikrai popieriniai? Iš kur tokios įdėjos? Dukrai todėl meninę sielą paveldėjo.
Taip,GABIJA,popieriniai dariau du i darzeli gimtadieniui,ir viena i baliu su draugais ten viduje saldainiai,kiekvienam vaikui po dezute-gabaliuka "torto".Ideja paciu tortu matem kai buvom vienam gimtadienyje,tik papuosimus jau pati galvojau.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 05 12, 01:19)
Paskaičiau ir pagalvojau,kaip jums pasirodė, mano paskutinės vėžio dienos, tai buvo turėta mintį ,kad gimiau liepos 22d ., o jei būčiau dieną palaukusi būčiau liūtu gimusi.
As taip ir supratau,kad vezio zenklo atstove bet taip pat ir supratau kad galima buvo ir kitaip interpretuoti
Papildyta:
Pelkiu monai ,nu tu pavarai su lazda laikykis
as atsimenu kai viena karta buvo radikulitas negalejau nei atsistuoti,nei apsiversti nuo vieno sono i kita,toks stiprus buvo,tai vyras net i tualeta nesiojo ant ranku
bet faina,nors turejo proga ant ranku panesioti
Pelkių Monas nudžiugino savo apsilankymu dažniau užklysk, pasiigstam
Gabija, tu šposininkė Skaičiau skaičiau tą tavo sakinį, nu niekaip nesupratau, tai yra visaip supratau . Dabar viskas aišku... Stiprėk, ir leisk sau pabūti silpnesne, nei buvai, ūkis nesugrius.
--------------
Aš irgi įdėsiu savo darbelį, man atrodo nesigyriau per Kalėdas . Mūsų kepti kalėdiniai nameliai:
Gabija, tu šposininkė Skaičiau skaičiau tą tavo sakinį, nu niekaip nesupratau, tai yra visaip supratau . Dabar viskas aišku... Stiprėk, ir leisk sau pabūti silpnesne, nei buvai, ūkis nesugrius.
--------------
Aš irgi įdėsiu savo darbelį, man atrodo nesigyriau per Kalėdas . Mūsų kepti kalėdiniai nameliai:
Labas
Mano juodukė Kitė vakar išsiveržė į vakare į lauką ir dingo.Paprastai dieną eidavo kieme man iš paskos kaip pririšta.Kas jai vakar per drąsumo priepuolis užėjo.Su kuo dabar televizorių žiūrėsiu
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 05 12, 10:37)
Labas
Mano juodukė Kitė vakar išsiveržė į vakare į lauką ir dingo.Paprastai dieną eidavo kieme man iš paskos kaip pririšta.Kas jai vakar per drąsumo priepuolis užėjo.Su kuo dabar televizorių žiūrėsiu
Taigi pavasaris alyvų kvapas svaigina, gal subėgios į kokį pasimatymą ir sugrįš