QUOTE(nida44 @ 2013 01 26, 14:45)
Labas, tai čia mano situacija. O kaip aptiko, kas vyko? Kokie buvo simptomai?Kur operuota? Kokioje galvos vietoje? Kokio dydžio MTS?
Tik man kažko vis galvą paskaudena operuotoje vietoje. Praėjo jau pusmetis. Sakiau, savo chemikei, bet ji neturi versijų. Žinoma, gal kartais ir orai, nors esu nutarusi savęs neliūliuoti visokiais pasiteisinimais.
O man nedavė spindulių - konsiliumas nutarė, kad operacija buvo radikali, viskas pašalinta, todėl nereikia. Nes tai esą nėra nekenksminga. O paskui, jau skyrus biologinę terapiją, išvis atkrito šis klausiamas.
Tik man kažko vis galvą paskaudena operuotoje vietoje. Praėjo jau pusmetis. Sakiau, savo chemikei, bet ji neturi versijų. Žinoma, gal kartais ir orai, nors esu nutarusi savęs neliūliuoti visokiais pasiteisinimais.
O man nedavė spindulių - konsiliumas nutarė, kad operacija buvo radikali, viskas pašalinta, todėl nereikia. Nes tai esą nėra nekenksminga. O paskui, jau skyrus biologinę terapiją, išvis atkrito šis klausiamas.
Nida44, pati nuėjau pas okulistą, nes kai Naujų metų išvakarėse pribudau ir atsimerkiau, vaizdas kaire akimi buvo kaip po vandeniu. Okulistė nusiuntė pas neurologą, tas kompiuteriui, po kompo išrašė vaistų (hormonų) ir liepė kuo greičiau važiuot į Kauną pas onkologą. Vis svarstau, ar neturėjo mano onkologė manęs siųsti tirtis galvos, kai rugsėjo 12d. pas ją sugrįžau su kaulų tyrimu, kur buvo aiškiai matomas kaupimas kairėj kaukolės pusėj. Ir kodėl aš tada nusileidau jai?
Bet ką aš čia, matyt taip reikėjo. Žodžiu, rezultate, galvoje 3,5cm metastazė, išoperavo po poros dienų.
QUOTE(arune @ 2013 01 26, 15:01)
Labai liūdna, Grek Kažkaip vis galvojau, kad tavo istorija bus sėkminga. Tai dar kartą parodo, kad nevisada gali paprognozuoti. Stiprybės tau ir kad spinduliukai padarytų savo gerą darbą.
ačiū tau, bet aš gi stipri.
QUOTE(Liudvika53 @ 2013 01 26, 21:02)
Aš asmeniškai bulvių nepamiršau,savaitgaliais valgau.. o kas dėl cukraus, tai aš "mečiau" visai,o kad nesigundyti tai ir anūkus pripratinau nevartoti.. na pusę šaukštelio į puodelį arbatos.. blynai tik su uogienėm.. ir ką..? buvo vaikam isterkų,bet nieko,priprato ir viskas gerai.. Nereikia ir man gundytis,o ir vaikams geriau juodo šokolado gabaliukas kasdiena,nei šaukštas cukraus..
p.s man netaikė nei chemo,nei spindulių po mts operacijos..(galvoj).. kol kas tfu tfu tfu viskas man gerai..tik ranka patirpsta operuotos pusės..
net grupę sumažino iki 75.. kaip ir sveika..
p.s man netaikė nei chemo,nei spindulių po mts operacijos..(galvoj).. kol kas tfu tfu tfu viskas man gerai..tik ranka patirpsta operuotos pusės..
net grupę sumažino iki 75.. kaip ir sveika..
Liudvika53, priminkit prašau, kokio jūs amžiaus aišku, jei nenorit, tai tiek jau to
Gabija, kaip jūs laikotės?