QUOTE(GREK @ 2013 01 25, 19:37)
Sveikos,
Naujaisiais metais parsirandu pas jus - su išimta metastaze iš galvos grįžau namo pailsėti prieš spinduliukus. Pozityvumo kolkas ne kaži kiek, bet laikausi. dar nežinau už ko, kaip, bet stengiuosi .
Tikiuosi, nelabai pykstat, kad tiek laiko nerašiau
Naujaisiais metais parsirandu pas jus - su išimta metastaze iš galvos grįžau namo pailsėti prieš spinduliukus. Pozityvumo kolkas ne kaži kiek, bet laikausi. dar nežinau už ko, kaip, bet stengiuosi .
Tikiuosi, nelabai pykstat, kad tiek laiko nerašiau
Labas, tai čia mano situacija. O kaip aptiko, kas vyko? Kokie buvo simptomai?Kur operuota? Kokioje galvos vietoje? Kokio dydžio MTS?
Tik man kažko vis galvą paskaudena operuotoje vietoje. Praėjo jau pusmetis. Sakiau, savo chemikei, bet ji neturi versijų. Žinoma, gal kartais ir orai, nors esu nutarusi savęs neliūliuoti visokiais pasiteisinimais.
O man nedavė spindulių - konsiliumas nutarė, kad operacija buvo radikali, viskas pašalinta, todėl nereikia. Nes tai esą nėra nekenksminga. O paskui, jau skyrus biologinę terapiją, išvis atkrito šis klausiamas.
Tiesa, vis nesuprantu, kaip po operacijos gydosi Gražuoiukas. Negi taip ir paleido, be jokio tolesnio gydymo?