QUOTE(.GABIJA. @ 2012 12 16, 01:55)
Labas
Gerai , kad padeda lengvi nervus raminantys, o aš naudoju ir antidepresantus.Šie metai buvo sunkūs ir fiziškai ir morališkai,po paskutinės operacijos ėjau prilaikoma.Kai pradėjau gerti antidepresantus pasidariau abejinga operacijoms,jau nepamenu kada verkiau.
Gerai , kad padeda lengvi nervus raminantys, o aš naudoju ir antidepresantus.Šie metai buvo sunkūs ir fiziškai ir morališkai,po paskutinės operacijos ėjau prilaikoma.Kai pradėjau gerti antidepresantus pasidariau abejinga operacijoms,jau nepamenu kada verkiau.
Nevisada ir jie padeda. Vis vien likęs juodas nerimas...baimė...Nu netokia savijau, kokia įprastai būnu Aš. Šiandien reik eiti nedarbingumą dar savaitei prasitęsti, tai daktaro paprašysiu kažko stipriau. Aš kartais net pati savęs neatpažįstu...Baimė ir nežinojimas,o kas bus toliau varo į neviltį.
Žinojimas, kad to naviko ataugimas 100%(taip daktarai yra pasakę), tik viskas laike - varo dar į didesnę neviltį. Tada pradedu skaičiuoti, kiek dar aš vaikus galiu pamatyti, kokie jie bus..