[quote=Vitute*,2012 11 26, 12:21]
[quote=grazuoliukas,2012 11 25, 16:01]
Labai džiaugiuosi, kad operacija praėjo gerai.
Stiprėk. Gaudyk balionėlį dovanų.
[/quote]
Ačiū už balionėlį, imu imu ir nesispyrioju
[quote=.GABIJA.,2012 11 26, 16:24]
Aš kažkur skaičiau. kad DNR pokyčiai sukelia vėžio molekulių formavimąsi.O apie maistą tiek prirašyta ir visur negalima ko nors valgyti.aš irgi buvau priėjusi tokią fazę, kad baisu darėsi valgyti.Dabar nusprendžiau , kad valgysiu saikingai ir nesuksiu galvos.
Daržovių skonis žiemą parduoduvėse , ypač agurkų man baisus.Pomidorai irgi sintetiniai.O visur rašo valgyti daržoves.Tai gal tikrai nuo tokio brudo ir vėžys nusinuodija?
O apie maistą ką valgyti prirašyta internete.Sausainius be cukraus radau iš grūdų mišinio, cukraus juose nedaug.
Man jau suėjo metai po galvos operacijos.Yra užesiukų,svaigimo, bijau lipti laiptais ypač žemyn, bet čia turbut kiekvienam skirtingai.
Ar labai nuobodu?
Iki
[/quote]
Žiūrėsim, kaip aš jausiuosi po metelių, bet tikiuosi, kad gerai- ir nereikės gultis grybukų ieškoti naujų. Reik tikėtis, kad ateinantys keliasdešimt metų bus nederlingi. Mums jų nereikia. Žiūrėsim ką valgom, lepinsim save ir tai ištversim ilgai.
Kažkaip ramiau, kai žinau, iškrapštė, kiek galėjo. Nors kirminėlis griaužia žinant, kad gali ataugti, kad gali piktibėti...
bet reikia galvoti, kad gerai, tik sunku. Nežinau, bet bent kažkame bandau ieškoti ką-ko teigiamo, tai anot daktaro jei galima tai pliusu pavadinti, kad tos astrocitomos metastazių neduoda. Reikia viltis ir tikėtis.STIPRYBĖS visoms ir ačiū už palaikymus ir gerus žodius.