QUOTE(arune @ 2012 11 15, 20:51)
labai gražiai parašei... Ir glauskis, jei tau tai padės
Aš irgi norėdavau, kad mane kažkas priglaustų... Mano su mama santykiuose nėra tai įprasta, deja... niekada to nedarėm
Nors mama visą laiką
kitaip manimi rūpinosi, mano vaiką prižiūrėjo, ir aplamai buvo šalia. Tik tas prisiglaudimas...
Glaudžiaus prie vaiko. Ir dabar glaudžiuos
Tiesiog fiziškai to reikia. Jei kurią dieną nepasiglėbesčiuojam, jau ir jauti didžiulį poreikį tam
Kaip mudvi sakom: "pasikraunam batareikas"
Su mama niekad nebuvom geriausios draugės. Tiesiog buvom mama ir dukra. Net pirma kąrtą, kaip operavo, ji nežinojo tikros priežasties (sakiau, kad operuoja tik osteomą - turėjau tokį nedidelį kauliuką už dešinės ausies). Kai baigėsi operacija tėtis viską sužinojo, per pažįstamą daktarą. Tada mamai viską papasakojau ir paskui kai sužinojau, kad dar teks praeiti 27 kartų galvos spinduliavimo kursą - tada jau paskambinau mamai ir pasakiau, kad daugiau mamyte aš nuo tavęs niekos neslėpsiu ir sakysiu taip kaip yra. Kažkaip suartėjom. Šį kart aš jai vėl viską pasakiau. Ji mane palaiko ir sako, mes viską ištversim. Šiandien mama padrąsino, paguodė, pasakė: "niekur nesidėsi, turi dar vaikus užauginti"
Tai taip kažkaip uždegė mane ir pagalvojau, kad turiu galvoti pozityviai ir stengtis tiek, kiek yra mano valioje, o kas nepriklauso nuo manęs, tai jau ne be man. Vienas Dievulis žino, kiek kiekvienm iš mūsų lemta būti čia ant svieto.
QUOTE(Edmė @ 2012 11 16, 20:27)
Kai sužinojau diagnozę, mano mažiukui trijų nebuvo, o vyresnėliui 6 suėję buvo. Man stiprybė vaikuose. Visada apie juos galvoju. Apsirgau pavasarį, o rudenį į pirmą klasę vaiką palydėjau. Sekančią dieną gavau paskutinę chemiją. Dabar jau maniškis trečiokas, ir mažasis paaugo. Labai džiaugiuosi, kad galiu matyti kaip jie auga.
Tikėk, kad viskas bus gerai, tai taip ir bus. Sėkmės tau.
Bandau - matyt raminamieji padada - kažkaip papračiau pasidarė...
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 11 16, 21:06)
grazuoliuke, linkiu tau sėkmingos operacijos.Linkiu, kad atsibudusi pamatytum koks gražus gyvenimas ir jis tęsis ,nes tu kovoji.
Dėkoju už gerus žodžius visoms mergaitėms.Aš dar negaliu patikėti, kad viskas baigėsi.Juk tie patikrinimai tesis ir negali sužinoti, kada tai įvykas.
Iki
Nuoširdus dėkui už padrąsinamuosius žodžius Tau ir kitoms aišku. Džiaugiuosi, kad Jus atradau, nes tikrai niekas taip mano baimių ir skausmo nesupras, kai tik tos pačios bėdos sesės.
Man jau ramiau, nes vakar daktaras atrašė, kad manęs laukia pirmadienį 10 val.Nebeturiu kur dėtis. Tempti dar iki kitos savaitės ir vėl drebėti - nėra tikslo, tik dar labiau save gražčiau. trečiadienį ar ketvirtadienį turėčiau būti po operacijos.Daktaras sakė, kad po 10 dienų turėtų paleisti - tai ir aš taip tikiuosi, kad jokių komplikacijų nebus ir po 10 dienų važiuosiu namo į Vilnių. Vešiuosi pc į ligoninę- tai ryšį palaikysim
Kai labai trūks parasinamojo žodžio rašiusiu Jums