QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 10 09, 22:47)
Taigi visos suprato, ka norejai parasyti Cia gi tokia smulkmena
O as taip ir nesugebejau nuotrauku ideti visiska varnalesa
Oi prisiminiau : nuejau pas drauge, dirbancia vaistineje ir sakau "duokit varnalesu aliejaus" (dukra guglej perskaite, kad padeda kai slenka plaukai). Kaip pradejo visos zvengti, o dar gydytoja kazkokia vaistu pirkosi apzvenge mane visiskai Pasiule lapu pasirinkti kol sniegas neiskrito ir pan. Nu gi galvoju tikra varnalesa ta mano dukra, kad nepaziurejo, kur reikia pirkti tas varnalesas
O dabar man stringa nuotraukos turbut paveldima
O as taip ir nesugebejau nuotrauku ideti visiska varnalesa
Oi prisiminiau : nuejau pas drauge, dirbancia vaistineje ir sakau "duokit varnalesu aliejaus" (dukra guglej perskaite, kad padeda kai slenka plaukai). Kaip pradejo visos zvengti, o dar gydytoja kazkokia vaistu pirkosi apzvenge mane visiskai Pasiule lapu pasirinkti kol sniegas neiskrito ir pan. Nu gi galvoju tikra varnalesa ta mano dukra, kad nepaziurejo, kur reikia pirkti tas varnalesas
O dabar man stringa nuotraukos turbut paveldima
Aš tupa, nesuprantu ko juoktis? Argi nėra tokio aliejaus ? Gal tik hemopatinėje vaistinėje.
Aš perku rusišką aliejų ''Zolotoj šolk" ir po to už perplaunu rusišku šampūnu kondicionieriumi biokompleksu.Dabar plaukai 1 cm,o ligoninėje vaikščiojau plika galva,nusprendžiau , kad man DZIN.Po mėnesio vėl liksiu basa galva.
Iki