[
Štai kaip atrodo kiemas, kai nėra moteriškos tvarkos.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 09 20, 01:21)
[Štai kaip atrodo kiemas, kai nėra moteriškos tvarkos.
O ką? Visai neblogai tvarkosi tas juodauodegis šeimininkas.
Ojei, kaip gražu, Gabija, ypač ta nuotrauka su obuoliais...
QUOTE(arune @ 2012 09 20, 08:53)
Ojei, kaip gražu, Gabija, ypač ta nuotrauka su obuoliais...
Pritariu, kartais netvarka - pati geriausia tvarka
Labas
rašo mergaitės turbūt kada viskas gerai,prityla kada problemos.O dabar dar po daržus užsikasę,koncervuoja.Tik aš nieko neveikiu.Užmiegu
vidurį nakties , prabundu 12 dienos.Giegia kairę goją.Leidžiu nuskausminančius, bet vis nepraeina.Kažkokia nesamonė. kojos tai neoperavo
O ši vasara, dabar ruduo man visai nepatinka.Pastoviai apsiniaukę.Ir šiandien saulės nėra.
Po mėnesio reikės pradėti apžiūras .Nenoriu net galvoti.Vėl chemo, kuris galutinai nesunaikina draugelio , o jėgas mažina .
Lauksiu vaizdelių.
Geros nuotaikos.
rašo mergaitės turbūt kada viskas gerai,prityla kada problemos.O dabar dar po daržus užsikasę,koncervuoja.Tik aš nieko neveikiu.Užmiegu
vidurį nakties , prabundu 12 dienos.Giegia kairę goją.Leidžiu nuskausminančius, bet vis nepraeina.Kažkokia nesamonė. kojos tai neoperavo
O ši vasara, dabar ruduo man visai nepatinka.Pastoviai apsiniaukę.Ir šiandien saulės nėra.
Po mėnesio reikės pradėti apžiūras .Nenoriu net galvoti.Vėl chemo, kuris galutinai nesunaikina draugelio , o jėgas mažina .
Lauksiu vaizdelių.
Geros nuotaikos.
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 10 02, 09:13)
Labai norėjau sukelti nuotraukas apie gražų rudenį, bet niekaip nesigauna gal vaikai vakare padės ?
Padėsiu
1.Įeikit į www.radikal.ru.
2.Spauskit "Browse" ("Naršyti").
3.Išsirinkit iš kompo norimą įkelti nuotrauką, ir spauskit "zagruzit".
4.Nusikopijuokit 2 numeriuku pažymėtą nuorodą.
5. Ateikite į žinutę, kurioje norit įkelti nuotrauką, ir tiesiog įkopijuokit į žinutės langą.
--------------------
Sveikatos visoms
Labas
Iš ryto dangus parodė, kaip saulė turi atrodyti, o dabar gatve vanduo bėga.
Gerai, kad vyras pakūrė.
Iš ryto dangus parodė, kaip saulė turi atrodyti, o dabar gatve vanduo bėga.
Gerai, kad vyras pakūrė.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 10 02, 13:41)
Labas
Gerai, kad yra mažai skaitančių,o matot kokių nesąmonių prirašiau .Turėjo būti (diegia kairę koją).
Noriu paklausti.Kodėl dabar vištiena, kitos mėsos sausos kietos.Gal ,kad su priedais greituoju būdu užaugina? Bet skonio gero, buvusio nėra.Yra minkštinanti druska,bet taip ir neįdėjau,kiek ten chemijos ir jei suminkština mėsą, tai kas vidaus organuose bus?
Geros nuotaikos.
Gerai, kad yra mažai skaitančių,o matot kokių nesąmonių prirašiau .Turėjo būti (diegia kairę koją).
Noriu paklausti.Kodėl dabar vištiena, kitos mėsos sausos kietos.Gal ,kad su priedais greituoju būdu užaugina? Bet skonio gero, buvusio nėra.Yra minkštinanti druska,bet taip ir neįdėjau,kiek ten chemijos ir jei suminkština mėsą, tai kas vidaus organuose bus?
Geros nuotaikos.
Gabija aš asmeniškai labai mėgstu vištiena, va ir šiandien bus su kalafioro salotikėm, visada vištiena pamarinuoju valandą, bet galima ir ilgiau, o marinuoju taip: prieskoniai pagal skoni, kartais tik druska, pipirai įvairių rūšių, citrinos sultys, baziliko šviežio arba džiovinto ir aliejus Super tinka ir kalakutienai, tik jau ją reiktų ilgiau marinuot, dažniausiai palieku per nakt Ir jei kepam ant keptuvės, neperkept ir duot pastovėt tik tada mėsa neišsausėja, čia jau iš laidų apie kulinarija, kurių žiūriu galybe.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 10 09, 15:33)
Taigi visos suprato, ka norejai parasyti Cia gi tokia smulkmena
O as taip ir nesugebejau nuotrauku ideti visiska varnalesa
Oi prisiminiau : nuejau pas drauge, dirbancia vaistineje ir sakau "duokit varnalesu aliejaus" (dukra guglej perskaite, kad padeda kai slenka plaukai). Kaip pradejo visos zvengti, o dar gydytoja kazkokia vaistu pirkosi apzvenge mane visiskai Pasiule lapu pasirinkti kol sniegas neiskrito ir pan. Nu gi galvoju tikra varnalesa ta mano dukra, kad nepaziurejo, kur reikia pirkti tas varnalesas
O dabar man stringa nuotraukos turbut paveldima