Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 7

Gabija sėkmės tau ir tvirtybės, na kaip nors mažais žingsneliais po tos operacijos ir atsigausi 4u.gif

O aš žinokit esu siaubingai pasimetus, jaučiu, kad liga grįžta, jau užsirašiau visokiems tyrimams, labai neramu, kartais atsisėdu ir mislinu, kad ok, ištversiu, ne pirmas kartas, kad tik blogiau nebūtų, o kartais - tik žiūriu į mažėlį ir ašaros byra. Na kaip nors...
Atsakyti
Gabija, stiprybės.

Aš vis dar tebesu sukrėsta paskutinės operacijos, nors eina jau aštunta savaitė.
Kažkodėl šį kartą buvo baisi moralinė trauma. Gal kad galva, gal.

Skaitinėjau tekstus lrytas.lt - apie meteisingas diagnozes bei emigrantei atliktą tausojančia krūties operaciją.

Nebežinai žmogus, kuo tikėti, ką galvoti.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 08 19, 13:11)
Labas mergaitės
Visos atostogaujate , tylu.Aš paieškau gal kas rašo.Pati neturiu jokių minčių.

Sveika, Gabija! Sėkmės tau, kad pasisektų ta operacija. Nesiriša žodžiai, sunku ką ir bepasakyti... Tuščių žodžių čia pilstyti nesinori... Apkabinu tave, ir lauksim sugrįžtant.

Deganti, tu gi esi čia musų Stiprybė, gal nuojauta tave apgauna? O jei taip ir būtų - juk protinga moteris esi, pakelsi visa tai, žiūrėk, Mertinas mūsų koks pavyzdys... nors ką ten žinosi, kas jo dūšioje. Blyn, sunki ta parako statinė - sėdi, ir lauki, kol sprogs. Kartais kaip ir nieko, o kartais užplūsta tokie nerimai... buvau išvažiavus kelioms dienoms atostogaut, nė ten negalėjau pabėgt nuo nerimo, sliūkinau visur kaip primuštas šuva.

Deganti, o koks tavo "jautimas", kad grįžta?
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2012 08 19, 14:41)
Deganti, o koks tavo "jautimas", kad grįžta?


radau naują limfmazgį kakle, paskauda kaklą, ranką, na nugaros viena pusė jausmas, kad kas lygintuvu pravažiavo, jaučiu diskomfortą dešiniam šone, gal blužnis, kepenys, o gal ir nieko, labai kol kas laikausi, tik va norisi tuo nerimu pasidalint, nes aplinkinių nenoriu dar gąsdint, o ir tada pult ramint, aišku man ir taip sekasi jau bus 10 metų kaip išgirdau diagnozę, jei tai ta pati liga - tai tikrai glubstva, ištversiu, bijau, kad nebūtų transformacijos, va tada jau bus sunkiau. Na bet pagyvensim pamatysim, man ta parako statinė ir ramiai gyvent neduoda, jau atrodo išsilaižai, išgyveni, gyveni ir žiūrėk va apsukus ratą vis grįžti, ech.
Atsakyti
Ir nesakyk dabar artimiesiems, nereikia. Aš, kai įtarinėjau pati sau recidyvą, irgi niekam nesisakiau, užsirašiau papildomiems tyrimams, ir laukiau atsakymo. Tik sužinojus, kad recidyvas, pasakiau artimiesiems. Beje, merginos, būkit budrios - man prieš sužinant apie recidyvą, prieš mėnesį (ar mažiau) buvo daryti tyrimai (markeris, echo) ir viskas buvo puiku. Grįžau laiminga, o po kelių sav. apsičiuopiau pati guziuką, gerai, kad jis buvo išorėj, ir galėjau aptikti pati.

Deganti, laikykis, dar ne viskas prarasta, Kad tie tyrimai greičiau ateitų, o po to... kažkaip palengvėja... net jei ir išgirdai netrokštamą žinią. Blogiausia nežinia.
Atsakyti
Kai paskaičiau šiandien pagalvojau, kad mes kaip pelytės, lindime urvelyje , kad tik niekas mūsų nerastų.
o vistiek stebime viena kitą, taip norisi, kad visoms būtų gera.
Sėkmės visoms.
Atsakyti
Gabija wub.gif , stipriai apkabinu, palaikau tave. Būk stipri. wub.gif

Deganti wub.gif gal tai tik tavo pagalvojimai apie ligos sugrįžimą. Kai esi tokį kelią praėjusi, tai tikriausiai kitaip ir neįmanoma manyti. Tikėkim , kad atsakymai bus kur kas linksmesni ir tavo dešimtmetis išsitęs iki " taip ir toliau".....


Visoms Mergaitėms sveikatos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gabija,

9 -Tėve mūsų,

3 - Angel moj (rusiškai|

9 (arba 108) - mantra sanskrito kalba, sergėja nuo pavojų, reikia giedoti

Aum dadid ada (Aum - om)
Aum dadid ada
Aum muni mujni
Maha mujni yesoha

Atsakyti
Deganti, apkabinu. group.gif
As beveik nuolat gyvenu tokiam strese... Tai man ten negerai, tai kitur... Stengiuosi visada pasitikrinti. Bet pasamoneje visada yra ar mintis ar jausmas, kad visko gali buti... doh.gif Kaip kadaise parase adis: visoms mums po kojoms- plonas ledas...
Atsakyti
Gabija, laikykis. Mes tave palaikom. Stiprybes tau, brangioji.

Siandien suzinojau, kad nuskendo mano sunaus draugas. Berniukas 16-os metu. Nespejo pagyventi...nespejo nieko. Mielosios, mes turim laika. Kam jo skirta daugiau, kam - maziau, bet mes zinom laiko verte. Suvokiam, kad esam sveciai sioje zemeje. Gal tai ir gerai? Ir zinot, pirma mintis atejus i galva, kai suzinojau, kad zuvo - nespejo atsisveikinti su artimaisiais. Kazkodel tai labai isgasdino. Mes vaiksciodamos plonu ledu, galim ir sveikintis, ir sveikinti, ir atsisveikinti.

Atsiprasau, uz tokias liudnas gaidas, bet...
Atsakyti
GABIJA ,ir as tave apkabinu wub.gif tikrai norisi kad visoms butu gera...

Deganti ,labai labai labai tikiu ir linkiu kad apsirikai 4u.gif Kada jau bus atsakymai? ka darei,krauja,KT ir echoskopija?
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2012 08 21, 00:20)
GABIJA ,ir as tave apkabinu wub.gif tikrai norisi kad visoms butu gera...

Deganti ,labai labai labai tikiu ir linkiu kad apsirikai 4u.gif Kada jau bus atsakymai? ka darei,krauja,KT ir echoskopija?


oi laukiu vis dar kol kur prieisiu, daba atmetinėju vėžį ir kurpiu kitus scenarijus, linksmiau taip, nes kraujas tik penktadienį imt (prieš tis mėnėsius darytas, nieko blogo nerodė, pagrindiniai rodikliai geri plius ENG, CRB buvo normoj), pirmadienį darysiu viso kūno echo privačiai pas labai gerą gydytoją ir tik tada į klinikas, nes kaip pati žinai iki hematologų sunku dasigaut greit, nesijaučiu labai jau blogai, neramina kairio šono skausmas, net ne skaumas, toks nepatogumas, lyg juosta sunki uždėta, tai dar tuo pačiu penktadienį keliausiu pas ginekologą, nes be recidyvo mano galva, gali būt cista kokia ir man nuo to šone tas nepatogumas, arba dar akmenligė, kurios simptomai ir panašūs į šiuos, jei tik tai - tai aš tada laimingai išsisukus būsiu, daba taip save raminu, užtat geriau miegu, na kad ir kas beasitiktų - dar nesu pasiruošus pasiduot, nes dar turiu tiek ir tiek ko nuveikti lotuliukas.gif vis tas mano optimizmas, kažkada pasakojau apie ligonių tipus - tai manasis yra DALYVIS, atrodo taip lyg vadinasi, tas kuris nesusitaiko, kuris dalyvauja procesuose ir t.t.
Atsakyti