QUOTE(.GABIJA. @ 2012 06 21, 10:45)
Diabetą žolėmis gal galima profilaktiškai gydyti.Mano giminaitė žinodama , kad serga dar pora metų nieko nedarė.Dabar jau rimta padėtis,o gydymas nepadeda.Cukrus per parą svyruoja nuo 5 iki 19-os.
Dabar atrodo atrodo užėjo žolių bumas.Saikingai naudoti ir pačioje pradžioje,gal nepakenks, gal gerti vietoj arbatos.O visiško gydymosi žolėmis aš nerizikuočiau.
Nuo vėžio gėriau arbatas, rezultatas -kas pusmetis operacija, chemo ir jau antrą peruką baigiu sunešioti.
Dabar atrodo atrodo užėjo žolių bumas.Saikingai naudoti ir pačioje pradžioje,gal nepakenks, gal gerti vietoj arbatos.O visiško gydymosi žolėmis aš nerizikuočiau.
Nuo vėžio gėriau arbatas, rezultatas -kas pusmetis operacija, chemo ir jau antrą peruką baigiu sunešioti.
Vau, Gabija, čia aš netiksliai ir visai netyčia taip viauktelėjau. Žinoma, žolėmis negydomis rimtos ligos. Bet Jadvygos žolėmis aš - susimažinau kepenų fermentus; susimažinau cholesterolį; išsigydžiau įsisenėjusį kosulį. Gydysiu ir sąnarių problemas. Turėjau galvoje ligas, kurias įmanoma sutvarkyti be cheminių vaistų pagalbos, bet, žinoma, tai nėra jokie rimti chroniški negalavimai.
Diabetui irgi padėtų, bet rimtas gydymas, aišku, yra kas kita.
Būna dienų lyg tyčia...
Viskas krenta iš rankų, rašau durnus postus