QUOTE(Forgete @ 2012 09 02, 09:35)
mes buvom pas endorklinologe (eiliniam kasmetiniam patikrinimui). Tai pasidziaugsiu kad mano princas pakilo kreivese ir nebereiks kokiu tai ten labai nemaloniu tyrimu. Taigi 105cm ir 14,5kg va
QUOTE(jolanka @ 2012 09 02, 22:06)
Laba
Kaip svajojau, taip ir ivyko, 5 brandesnius vaikus, kuriems truksta keliu menesiuku iki 6 metu iskele i priesmokykline grupe (Milda irgi), ir i senaja Mildos grupe prikele maziuku daug, dziaugiuosi, kad ji bus prie didesniuju, o ne palikta su mazesniais.
Taigi neleksim suoliais skubedamos, ramiai pabus dar darzelinuke, o kitais metais priesmokyklinuke. Tikiuosi nenusibos 2 metus sedet ten pat
Milda 117cm ir 20 kg.
įlindau pasicekavint kur vistik einat...
pas mus tas pats variantas gavosi. Grupėj 5 priešmokyklinukai + darželinukai. Tai mano IEva oficialiai darželiukė, bet šian su auklėtoja susitarėm, kad ją sodins prie priešmokyklinukų... Tai manau irgi gavosi geriausias variantas. Jei matysim, kad nieko gero, paliksim antrais metais
QUOTE(Forgete @ 2012 09 04, 15:46)
tai jus ten kazkaip kartu su mamicy turit, jei apsikeist norit
QUOTE(smiles11 @ 2012 09 04, 16:30)
nebegaliu keistis... vardas sugalvotas... drabužiai riūžavi... jau ir apsigyriau visiems...
mano Ieva jaučiu irgi ~120 (nebeatsimenu tiksliai), bet 28 kg... tai kaip forgetę kala už ūgį, taip mus už svorį...
Nors toj ūgio/svorio kreivėj dar telpam...