Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

QUOTE(Forgete @ 2012 09 04, 15:46)
tai jus ten kazkaip kartu su mamicy turit, jei apsikeist norit  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif kad ji dar neapsisprendzia nei kaip nei kada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas . Visas su naujais mokslo metais. 4u.gif Agnės TA 111cm ir 18 kg 4u.gif Laukiam jau najų leliukų. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 02, 09:35)
mes buvom pas endorklinologe (eiliniam kasmetiniam patikrinimui). Tai pasidziaugsiu kad mano princas pakilo kreivese ir nebereiks kokiu tai ten labai nemaloniu tyrimu. Taigi 105cm ir 14,5kg va smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(jolanka @ 2012 09 02, 22:06)
Laba  smile.gif
Kaip svajojau, taip ir ivyko, 5 brandesnius vaikus, kuriems truksta keliu menesiuku iki 6 metu iskele i priesmokykline grupe (Milda irgi), ir i senaja Mildos grupe prikele maziuku daug, dziaugiuosi, kad ji bus prie didesniuju, o ne palikta su mazesniais.
Taigi neleksim suoliais skubedamos, ramiai pabus dar darzelinuke, o kitais metais priesmokyklinuke. Tikiuosi nenusibos 2 metus sedet ten pat  ax.gif
Milda 117cm ir 20 kg.

įlindau pasicekavint kur vistik einat...
pas mus tas pats variantas gavosi. Grupėj 5 priešmokyklinukai + darželinukai. Tai mano IEva oficialiai darželiukė, bet šian su auklėtoja susitarėm, kad ją sodins prie priešmokyklinukų... Tai manau irgi gavosi geriausias variantas. Jei matysim, kad nieko gero, paliksim antrais metais biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 09 04, 15:46)
tai jus ten kazkaip kartu su mamicy turit, jei apsikeist norit  rolleyes.gif

QUOTE(smiles11 @ 2012 09 04, 16:30)
biggrin.gif  biggrin.gif  kad ji dar neapsisprendzia nei kaip nei kada  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nebegaliu keistis... vardas sugalvotas... drabužiai riūžavi... jau ir apsigyriau visiems... schmoll.gif

mano Ieva jaučiu irgi ~120 (nebeatsimenu tiksliai), bet 28 kg... tai kaip forgetę kala už ūgį, taip mus už svorį... doh.gif Nors toj ūgio/svorio kreivėj dar telpam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 05 rugsėjo 2012 - 07:53
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 05, 08:45)
mano Ieva jaučiu irgi ~120 (nebeatsimenu tiksliai), bet 28 kg... tai kaip forgetę kala už ūgį, taip mus už svorį... doh.gif Nors toj ūgio/svorio kreivėj dar telpam...

Sveikos senai belankytos,

Mano Ieva irgi panasiai - ugis 116 cm., svoris berods 26 kg nebepamenu tiksliai...
Del to svorio vis klausiu gydytojos ar cia dar norma, o ji visada mane ramina, kad ,,visakas cia gerai motin, ko cia kabinejies". Mano maze 98 cm ir 14 kg, tai salia jos labai skiriasi smile.gif

Kaip smagu matyti tuoj besilukstensiancias 4u.gif , labai lauksiu ziniu ir ramiu paskutiniu dienu/savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Na o mes 111cm ir 16kg ax.gif

Laikas pralieke, jau greit niestukes supuos savo angeliukus wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

ikisau nosi ir as pasicekavinti, gal jau leliuku turime ax.gif lengvo byrejimo visoms 4u.gif

bet ziuriu, kaip skiriasi vaiku ugiai ir svoriai... blink.gif sustatyk salia auksciausia ir maziausia ir ne nepasakysi, kad gime tuo pat metu....

mano Ignas irgi prie didziuju. matuotas namu salygom - 123cm ir 26kg. as jau vos bepakeliu ji, jei kazkur kilstelti reikia... doh.gif
darzelio grupeje pats auksciausias. kudu irgi nepavadinsi.... tvirtas drutas. zodziu, gime didziulis, ir toliau toks lieka biggrin.gif

Mamicy, kaip smagu bus trims sesems augti wub.gif
o ir seimai ekonomija - nereikes nauju berniukisku drabuziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 11 rugsėjo 2012 - 08:08

zinios is MAMICY

"3.22 val. gime Miglute 3830 gr. 52 cm "
[/quote]
Pranešu ir čia tokias šaunias naujienas clap.gif tikiuosiu Mamicy nesupyks wub.gif
Atsakyti
Sveikinam MAMICY 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam MAMICY!!! 4u.gif wub.gif

Dabar ne as viena su trim mergytem cool.gif
Atsakyti
[quote=Inga&Liepa,2012 09 11, 15:18]

zinios is MAMICY

"3.22 val. gime Miglute 3830 gr. 52 cm "
[/quote]
Pranešu ir čia tokias šaunias naujienas clap.gif tikiuosiu Mamicy nesupyks wub.gif
[/quote]
wub.gif Sveukinimai kuo didžiausi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
MAMICY wub.gif sveikinimai wub.gif
Atsakyti
gal smiles11 nesupyks, jei parasysiu zinia wub.gif

Rugsejo 12 1:46val 3280g ir 53cm guvi mazyle atmerktom akim

Sveikinu sulaukus dukrytes!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 12 rugsėjo 2012 - 09:36