dingę visos buvom šiandien TA,tai Liepa jau visa pana 120cm ir 20kg sakė galėtų ir apstoti augti
Gerų visoms naujų darželio metų
QUOTE(Inga&Liepa @ 2012 08 31, 15:49)
dingę visos buvom šiandien TA,tai Liepa jau visa pana 120cm ir 20kg sakė galėtų ir apstoti augti
eina sau;) monekene augini;) mano kruopiukas 112 cm berods ir 17,5 kg
QUOTE(Inga&Liepa @ 2012 08 31, 14:49)
Martynas irgi isaugo labai:122 cm ir 18kg,bet kudas ,visos kelnes krenta
tai mums slėptis po lapais reikia 109 cm ir 18 kg - džiuvėsis mano
mes buvom pas endorklinologe (eiliniam kasmetiniam patikrinimui). Tai pasidziaugsiu kad mano princas pakilo kreivese ir nebereiks kokiu tai ten labai nemaloniu tyrimu. Taigi 105cm ir 14,5kg va
QUOTE(Forgete @ 2012 09 02, 09:35)
mes buvom pas endorklinologe (eiliniam kasmetiniam patikrinimui). Tai pasidziaugsiu kad mano princas pakilo kreivese ir nebereiks kokiu tai ten labai nemaloniu tyrimu. Taigi 105cm ir 14,5kg va
Smagu girdėti o mes labai greitai jau sūpuosim sesę laukiu nesulaukiu to mažo krebždaliuko
Laba
Kaip svajojau, taip ir ivyko, 5 brandesnius vaikus, kuriems truksta keliu menesiuku iki 6 metu iskele i priesmokykline grupe (Milda irgi), ir i senaja Mildos grupe prikele maziuku daug, dziaugiuosi, kad ji bus prie didesniuju, o ne palikta su mazesniais.
Taigi neleksim suoliais skubedamos, ramiai pabus dar darzelinuke, o kitais metais priesmokyklinuke. Tikiuosi nenusibos 2 metus sedet ten pat
Milda 117cm ir 20 kg.
QUOTE(jolanka @ 2012 06 26, 15:36)
As mielu noru leisciau i paruosiamukus ja kaip darzelinuke salia pabut metukus, bet pas mus to tikriausiai nebus darzelyje, nes per mazai susidaro paruosiamuku (atsiima kiti vaikus i miesta), nebent persipildytu mazos grupes, tada butu 1 sansas is 100...
Kaip svajojau, taip ir ivyko, 5 brandesnius vaikus, kuriems truksta keliu menesiuku iki 6 metu iskele i priesmokykline grupe (Milda irgi), ir i senaja Mildos grupe prikele maziuku daug, dziaugiuosi, kad ji bus prie didesniuju, o ne palikta su mazesniais.
Taigi neleksim suoliais skubedamos, ramiai pabus dar darzelinuke, o kitais metais priesmokyklinuke. Tikiuosi nenusibos 2 metus sedet ten pat
QUOTE(Inga&Liepa @ 2012 08 31, 14:49)
Milda 117cm ir 20 kg.
Labutes
Na norejau ir as vakar pamatuot savo dicki, bet tai va metro siuose namuose neturim Tai vyrui liepiau is darbo parsivest
Su rugsejo pirmaja darzelinokus
Na norejau ir as vakar pamatuot savo dicki, bet tai va metro siuose namuose neturim Tai vyrui liepiau is darbo parsivest
Su rugsejo pirmaja darzelinokus
Labutes,
su rugseju darzelinukus Mano darzelinukas, tai su tooookiu nenoru isejo, kad baisu
Adomo TA duomenys 120 cm ir 23 kg
Nestukes jau turetu pabirti, kiek pamenu, tai rugsejy dauguma lukstensis
su rugseju darzelinukus Mano darzelinukas, tai su tooookiu nenoru isejo, kad baisu
Adomo TA duomenys 120 cm ir 23 kg
Nestukes jau turetu pabirti, kiek pamenu, tai rugsejy dauguma lukstensis
Labutes
Na ir mes pasimatavom tai esam 117 cm ir 20,4 svorio
Taip taip jus neklystat sklaiciuojam paskutines dienas, savaites .... Labai noriu, svajoju, tikiuosi nepernesiot, bet deja sprendziu ne as Na bet svarbu , kad visi butume sveiki ir laimingi
QUOTE(Žoržetta @ 2012 09 03, 10:46)
Taip taip jus neklystat sklaiciuojam paskutines dienas, savaites .... Labai noriu, svajoju, tikiuosi nepernesiot, bet deja sprendziu ne as Na bet svarbu , kad visi butume sveiki ir laimingi
QUOTE(smiles11 @ 2012 09 04, 10:18)
Labutes
Aš tikiu kad jau paskutinės mūsų savaitės
QUOTE(smiles11 @ 2012 09 04, 11:18)
Labutes
tai jus ten kazkaip kartu su mamicy turit, jei apsikeist norit