Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

Sveikos, kadangi siandien teko su viena mama bendrauti apie priesmokyklinuku reikalus tai atnesu informacija ir jums (mamicy ir jolankai). Zodziu ji irgi nori musu amziaus mergina leisti i priesmokyklinukus. Direktore pareikalavo to PPT testo. Mama pasiskambino i svietima ir svietime pasake kad i priesmokykline grupe tas testas nera privalomas uztenka tiesiog pageidavimo. Priesmokyklinei grupei skiriamas vienas krepselis, bet po priesmokyklines vel ten tuos PPT reik eit kad i mokykla papult (tikrina ar vaikas tinkamas pirmai klasei). Taigi jei ta PPT nusprendzia kad vaikas netinkamas pirmai klasei tai vaikas vel gauna priesmokykliniu krepseli ir antra karta buna priesmokyklinukuose.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 05 30, 17:45)
Sveikos, kadangi siandien teko su viena mama bendrauti apie priesmokyklinuku reikalus tai atnesu informacija ir jums (mamicy ir jolankai). Zodziu ji irgi nori musu amziaus mergina leisti i priesmokyklinukus. Direktore pareikalavo to PPT testo. Mama pasiskambino i svietima ir svietime pasake kad i priesmokykline grupe tas testas nera privalomas uztenka tiesiog pageidavimo. Priesmokyklinei grupei skiriamas vienas krepselis, bet po priesmokyklines vel ten tuos PPT reik eit kad i mokykla papult (tikrina ar vaikas tinkamas pirmai klasei). Taigi jei ta PPT nusprendzia kad vaikas netinkamas pirmai klasei tai vaikas vel gauna priesmokykliniu krepseli ir antra karta buna priesmokyklinukuose.

Kazkas cia ne taip.

Man PPT psichologe siandiena atidave isvada - rekomendacija, ir pasake, kad jau einant i 1 klase jokiu komisiju daugiau nereikes.

Atsakyti
o mes nepraėjom testo... cool.gif
proto sakė pakankamai, tik noro visiškai nėr... tipo, jei dabar išleisiu, tai gali būti, kad reikės su ja sėdėti ir dirbti... versti mokytis...
tipo jos atveju mišri grupė (ji į tokią ir eis) jai tiks labiau... t.y. prašyti, kad ją neoficialiai sodintų prie paruošiamokų mokytis. Jei per metus persilauš, tai kitąmet ateiti dar kartą ir galbūt be oficialios paruošiamosios eiti į pirmą klasę...

kaip ir ramiau man daba.
Atsakyti

Mamicy, nusiraminimas irgi labai labai i nauda 4u.gif

Na gal griezciau pas jus? Nors man ir msuu pasirode labai ilgai, gana daug uzduociu, kai paskui komentavo, tai lapu popieriu kruva.

O versti nera gerai, is tiesu. Mano mergina nora rodo, bet buna irgi kad uzsispiria kaip tikras avinas. Bet norasssss, kai nori tai net ikyru man biggrin.gif

As mielu noru leisciau i paruosiamukus ja kaip darzelinukesalia pabut metukus, bet pas mus to tikriausiai nebus darzelyje, nes per mazai susidaro paruosiamuku (atsiima kiti vaikus i miesta), nebent persipildytu mazos grupes, tada butu 1 sansas is 100...

As jau buvau nuvaziavus ir i miesta, i pradinuke, sena bet miela mokykla, ten menu pakraipos lyg ir, daile, muzika, keramika, ir bus viena paruosiamuku grupe, paskui butu tenai ir pradine, bet vis dvejoju - del veziojimo, slidu ziema gasdina mane.

Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2012 06 26, 15:36)
Mamicy, nusiraminimas irgi labai labai i nauda  4u.gif

Na gal griezciau pas jus? Nors man ir msuu pasirode labai ilgai, gana daug uzduociu, kai paskui komentavo, tai lapu popieriu kruva.

O versti nera gerai, is tiesu. Mano mergina nora rodo, bet buna irgi kad uzsispiria kaip tikras avinas. Bet norasssss, kai nori tai net ikyru man  biggrin.gif

As mielu noru leisciau i paruosiamukus ja kaip darzelinukesalia pabut metukus, bet pas mus to tikriausiai nebus darzelyje, nes per mazai susidaro paruosiamuku (atsiima kiti vaikus i miesta), nebent persipildytu mazos grupes, tada butu 1 sansas is 100...

As jau buvau nuvaziavus ir i miesta, i pradinuke, sena bet miela mokykla, ten menu pakraipos lyg ir, daile, muzika, keramika, ir bus viena paruosiamuku grupe, paskui butu tenai ir pradine, bet vis dvejoju - del veziojimo, slidu ziema gasdina mane.

nu vežiojimas šlykštu... ypač kai įmanoma nevežioti...
o dėl testo, tai jei aš gal būčiau parodžius suinteresuotumą, tai jaučiu būtų parašius teigiamą atsakymą...
plius man susidarė įspūdis, kad jie ten labiau pritaikyti vertinti vaikus pirmai klasei, o ne paruošiamukams... Nes pradėjo raidžių, skaičių klausinėti... ar moka skaityti... kelti ranką, jei girdi A ir pan...
Žodžiu dabar kaip ir viskas aišku smile.gif nebereikės man svaigti tema "ką daryt" smile.gif

beje, pas mus vaikui rezervuoja ~1 val laiko tik... taip kad pas jus jaučiu griežčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 30 birželio 2012 - 08:57
Labutes
Kaip vasara, kaip balandinukai gyvena smile.gif
As vel su klausimu biggrin.gif
Grizom mes i LT vasarai pas mociute ir susidurem su dilema - lesit viena vaika i kiema ar ne blush2.gif (turiu galvoje ne nuosavaa , o daugiabucio kiema ) g.gif
Pas mus kieme nemazai vienu tokio amziaus vaiku , kiti truputi didesni...Bet as nezinau jis man dar toks nesubrendes blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ypac su kokiu paspirtuku, dviratuku baisu kad i gatve neislektu , salma visad uzdedu bet tai vsitiek... Ka jus darot leidziat savo vaikus i kiema vienus ar tik kartu bunat .???
As visai galeciau ir kartu but , nes maziu vedu. Bet tai matau kaip jis nelabai jau ir nori kad mama salia sedetu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiles11: 09 liepos 2012 - 19:43
QUOTE(smiles11 @ 2012 07 09, 20:42)
Labutes
Kaip vasara, kaip balandinukai gyvena  smile.gif
As vel su klausimu  biggrin.gif
Grizom mes i LT vasarai pas mociute ir susidurem su dilema - lesit viena vaika i kiema ar ne  blush2.gif (turiu galvoje ne nuosavaa , o daugiabucio kiema )  g.gif 
Pas mus kieme nemazai vienu tokio amziaus vaiku , kiti truputi didesni...Bet as nezinau jis man dar toks nesubrendes  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Ypac su kokiu paspirtuku, dviratuku baisu kad i gatve neislektu , salma visad uzdedu bet tai vsitiek... Ka jus darot leidziat savo vaikus i kiema vienus ar tik kartu bunat .???
As visai galeciau ir kartu but , nes maziu vedu. Bet tai matau kaip jis nelabai jau ir nori kad mama salia sedetu  doh.gif  doh.gif

Žinok aš tai turbūt bijočiau vieną palikt dabar tai kai mes nuosavam gyvenam tai išeina viena bet pas mus ir gatvė akligatvis . Tai tu kažkaip jam ne ant akių būk su mažuoju kieme pačiai bus ramiau.
Atsakyti
pas mus tai ne minciu nera, akd viena paleisti, o ir jis pats vienas buti noro nereiskia, aisku kai iseinam kartu tai labai nori su dvirka toliau pavaziuoti, jei einam, tai kitu keliu eiti, bet, kad vienas kieme tai dar ni ni ir nezinau ar kada isleisiu:D tuo labiau, kad musu langai visai i kita puse nei kiemas, o ir kieme veiklos praktiskai nera tokiems- smelyne nors ir su svieziu smeliu, bet...zodziu kolkas man dar per mazas jis savarankiskam kiemui;)
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2012 07 09, 20:42)
Labutes
Kaip vasara, kaip balandinukai gyvena  smile.gif
As vel su klausimu  biggrin.gif
Grizom mes i LT vasarai pas mociute ir susidurem su dilema - lesit viena vaika i kiema ar ne  blush2.gif (turiu galvoje ne nuosavaa , o daugiabucio kiema )  g.gif 
Pas mus kieme nemazai vienu tokio amziaus vaiku , kiti truputi didesni...Bet as nezinau jis man dar toks nesubrendes  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Ypac su kokiu paspirtuku, dviratuku baisu kad i gatve neislektu , salma visad uzdedu bet tai vsitiek... Ka jus darot leidziat savo vaikus i kiema vienus ar tik kartu bunat .???
As visai galeciau ir kartu but , nes maziu vedu. Bet tai matau kaip jis nelabai jau ir nori kad mama salia sedetu  doh.gif  doh.gif

Sveikos,
o aš išleidžiu jį vieną, bet gyvenam pirmame aukšte, langų yra į kiemą, tai leidžiu būti tik prie laiptinės ir po langu ant pievelės, toliau ne, kad matyčiau ir girdėčiau 4u.gif kitu atveju neleisčiau 4u.gif su dvirka irgi leidžiu, bet važinėja, tik šaligatviu šalia, žino, kad į gatvę negalima - ta prasme kiemo gatvę, tai ir nevaro, nes daugiau niekada neitų į lauką 4u.gif
Atsakyti
as neleidziu, nors nelabai kieme dabar kas ir laksto, visi kaimuose. Visgi 5tas aukstas, nei suziuresiu nei ka. Zada zaidimu aikstele prie namo padaryti aptveriama, tada gal ir isleisiu.
Atsakyti
Sveikutės,grįžom iš pajūrio,oras nefantastinis buvo,bet nieko baisaus biggrin.gif
į kiemą neleidžiu vienos,o ir neitų,bailiukė labai ax.gif man baisu,imtų nusivestų kokie blogi dėdės,šalia mūsų miškelis,parduotuvė su girtais dėdėmis doh.gif geriau kartu einame,o juolab kad vasarą leidžia kaime bigsmile.gif
Atsakyti
kaip džiaugiuosi, kad man šio klausimo nėra cool.gif
Atsakyti