QUOTE(MAMICY @ 2012 05 25, 13:12)
realiai pagalvok, jei vaikas gimęs gruodžio pabaigoje, tai jis privalės eiti į mokyklą, jei gimęs sausio 1 d, jau "atimsi iš jo vaikystę"... nors tarp tų vaikų bus savaitės skirtumas.
aš irgi plėšausi...irgi bijau... tsakant i xochitsa i kolitsa... kažkaip labai dedu viltis, kad tas testas nebus formalus...
Tai butent, as irgi ta pati kartoju ir save raminu.
Nagi ka, siandiena ta brandumo testa islaike mano pana. Nezinau ar jis formalus ar ne, nes nedalyvavau, bet manau kad buvo jis rimtas vistik. Is viso uztrukom 1,5 val, is ju beveik valanda Milda kabinete buvo viena, as uz duru....pramyniau batu paduose skylessssss. Visaip stengiausi klausyt uz duru, ale tos durys kaip sarvuotossssss, storos, nieko nesigirdejo beveik, matomai pas psichologus taip turi but
Kai buvom abi klausinejo visko irgi, vardo, pavardes, kur gyvena, adreso, kiek metu, kokie jos draugai, ar zino ko cia atejo, kas kartu gyvena, visko daug zodziu.
Po visko mane pasikvietus psichologe trumpai apibudino atliktas uzduotis, isvadas surasys kita savaite ir atiduos man i rankas. Praejo, sake gali eiti, vienas uzduotis atliko su kaupu, kitas sake normos ribose, kazkokias netgi tiek, kiek nereikejo, o viena sunkia kazkokia padare beveik gerai iki galo.
Zodziu, nebijokit bandykit, ne visi vaikai vienodi. Beje sake kad kiti ir privalomi paruosiamukai tikrai neislaikytu, bet ju niekas netestuoja.
Juk ir pagal fizini issivystyma skirtingi vaikai, pagal judruma ir visa kita.