QUOTE(MAMICY @ 2012 05 24, 12:29)
skaityt nemoka ir nieks jos nemoko... bet šiaip ji yra sena galva ir aš ir auklėtoja mano, kad jai jau laikas. man iš tikro auklįtoja pasiūlė seniai seniai... aš ir užsikabinau
o dėl amžiaus, tai pvz mano didzioji PRIVALĖJO eiti į mokyklą 6 m ir 9 mėn. Mažoji išeitų į mokyklą 6 m ir 5 mėn...
taip kad nemanau, kad kažkokie dėdės, niekada nematę mano vaiko gali geriau už mane nuspręsti "kada"? plius atliksim testą. Jei psichologai bent kažkiek suabejos, tai ir neisim...
Mamicy, labai tau pritariu ir pasirasau po kiekv zodziu.
Mes ryt einam ta testa laikyt pas psichologe. Nes irgi taip durnai iseina, nieko nezinau, kaip bus ar tikrai jau eisim ar dar ne (gal tik pasitikrinam), bet zinau kad i Mildos grupe atkels maziu visa kompanija, o ji liks viena dar su kita mergaite didesnes tarp 4-meciu...na sito tikrai net ta psichologe nepataria, nes misrios grupes pas mus kaime, kitaip negrupuoja.
Tai dar matysim po to testuko, iki rudens yra laiko pagalvot ir nusprest. Plesausi vidumi i kelias dlaisssss kad is geru noru neprisidaryt bedos.
Ir siandiena paruosiamuku susirinkime labai jauciaus nesmagiai, nes beveik visi akcentavo, kad as 'atimu' vaiko vaikyste