QUOTE(Liolio @ 2014 08 09, 17:41)
Liolio, 09 Rug 2014 - 17:41, parašė:
Liolio, 09 Rug 2014 - 17:41, parašė:
Yra specialus ortodontiniai tarpdanciu siulai, skirti nesiojantiems breketus. Na jau niekas neatsitiktu jei griztu po mokyklos ir namie issivalytu, per dvi valanda dantys kazin ar sugenda
Nebesigincyju, kiekvienas darom kaip atrodo musu vaikam geriausia, as iliuziju isvengt breketu neturiu, nors siuo metu dantukai kaip ir normaliai isdyge, bet dar kruminiai prades listi, kazin ar mano mergicka bus tokia isskirtine su idealiai tiesiais dantim.
Ar jau susipirkot viska mokyklai? Kokius parkerius renkates? Kas ta dengta plunksna? 
Yra specialus ortodontiniai tarpdanciu siulai, skirti nesiojantiems breketus. Na jau niekas neatsitiktu jei griztu po mokyklos ir namie issivalytu, per dvi valanda dantys kazin ar sugenda

Nebesigincyju, kiekvienas darom kaip atrodo musu vaikam geriausia, as iliuziju isvengt breketu neturiu, nors siuo metu dantukai kaip ir normaliai isdyge, bet dar kruminiai prades listi, kazin ar mano mergicka bus tokia isskirtine su idealiai tiesiais dantim.
Ar jau susipirkot viska mokyklai? Kokius parkerius renkates? Kas ta dengta plunksna?
dar uzklausiau konkreciai del saviskio, tai atsakymas vienas- zandikaulis mazas, dantys masyvus, reikes plesti su plokstelem. nes augs, uzaugs, o zandikaulis vistiek liks mazas, tada teks operacija daryti. Aisku visokiu tu atveju yra. mano mazo tai sakandis blogas, teks treinerius nesioti.
Mokyklai turim tik kuprine ir rubu asdoj pripirkau. mes ne su mokytoja dar nesimatem, ne saraso turim, nieko neturim, ai kazkaip. svarbu pinigu butu, o supirkt supirksim anksciau ar veliau.