Kuo toliau tuo apie musu busima mokytoja isgirstu nekokiu atsiliepimu, tai ziuresim kaip bus... Sake tokia tarybinio sukirpimo, tai nezinau nezinau....
Jau per pirma susitikima kai nuejom ji man tokia idomi pasirode... Kaip jums toks atvejis. Ar tik man jis keistas. Pvz. Atejom i susitikima( bendram nebuvo nes buvom isvyke tai liepe ateit atskirai vieniems) . Na liepe paskaityt, parasyt, paskaiciuot ir t.t. Nu cia viskas norma. Po to liepe nupiest seima D. Dar paklause kas tavo seima, tai jis aisku pridejo mociute ir suni TEra

Mokytojos akys stulpe sako, ne as ne taip norejau kad nupiestum... Reikejo va taip ir parode kitu vaiku kur seima isrikiuota ant lapo. Na ji nepasake , kad jo negrazus bet sako tu nupiesk kita va toki ir atneskit treciadieni pries rugsejo pirma.

Na nezinau , bent jau man atrodo uzduoti jis atliko, nu gi nesake kad jie turi but isrikiuoti kaip kareiviai. As galvociau cia dar geriau gi jei jam namai ir t.t. Asocijuojasi su seima ... Nu bet zodziu pirma darba gausim perdaryt. Tai vyrui juokiuos sakau gausim kartu visi piest o tai vel netiks