nors spamas isjudina sita tema
Sveikos
Kaip gyvenat? kas naujo?
Ar jau uzsiraset i mokykla, kas dar nelanko?
Kaip gyvenat? kas naujo?
Ar jau uzsiraset i mokykla, kas dar nelanko?
Jau ne vienerius metus nesilankiau sioje temoje, bet visai netycia vel atradau ir pasirodo, kad dar tebesu sarase, ir mano mergytes nuotrauka tebera Tikiuosi neisvysit uz nelankyma Bet ir tema neatrodo labai aktyvi, ar vis dar susitinkat tarpusavy ar nebe?
O apie mokyklas is tikruju labai idomu. Yra kas jau siemet 1-oje klaseje, ar dauguma nuo rugsejo keliaus? Pagal ka issirenkat i kokia mokykla vest?
O apie mokyklas is tikruju labai idomu. Yra kas jau siemet 1-oje klaseje, ar dauguma nuo rugsejo keliaus? Pagal ka issirenkat i kokia mokykla vest?
QUOTE(Liolio @ 2014 01 20, 13:07)
Jau ne vienerius metus nesilankiau sioje temoje, bet visai netycia vel atradau ir pasirodo, kad dar tebesu sarase, ir mano mergytes nuotrauka tebera Tikiuosi neisvysit uz nelankyma Bet ir tema neatrodo labai aktyvi, ar vis dar susitinkat tarpusavy ar nebe?
nepamirsom Liolio, kur jau cia pamirsi Galėtume ir dazniau susirasyt, nors jei ko reikia per FB susigaudom.
Mano dabar paruošiamoj daržely, užrašiau į mokykla, kuri šiek tiek toliau nuo namų. Prie namų visos nekokios. MOkytoja nebloga lyg bus, o kaip seksis žiūrėsim.
QUOTE(Forgete @ 2014 01 20, 12:24)
nepamirsom Liolio, kur jau cia pamirsi Galėtume ir dazniau susirasyt, nors jei ko reikia per FB susigaudom.
Smagu, Forgete As irgi nepamirsau, gal dar ir kad lapkritinuku temoj susitikom
Mes jau griztam i LT, cia Anglijoj jau trecioj klasej, bet mokyklos man ju itin nepatiko, tai va suku galva i kokia mokykla Lietuvoj rasyt, kad nuo rudens eitu. Bet mes busim Vilniuj Niekaip is 3 neissirenku
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 11, 12:27)
ne, aš tikrai tada ant ketvirto nebepasirašysiu
o šiaip tai sveikinimai
dėl skaitymo, tai mano kaimyną ir augustę pramušė donaldo komiksai. ten teksto nedaug, daug paveiksliukų... užsikabino ir pradėjo skaityt
o šiaip tai sveikinimai
dėl skaitymo, tai mano kaimyną ir augustę pramušė donaldo komiksai. ten teksto nedaug, daug paveiksliukų... užsikabino ir pradėjo skaityt
KAR KAR KAR
Skambino iš klinikos dėl šito reikalo, ar ką nors kvietė dar? https://www.e-tar.lt...96afa27049d9d4e
QUOTE(Forgete @ 2014 02 27, 16:18)
Skambino iš klinikos dėl šito reikalo, ar ką nors kvietė dar? https://www.e-tar.lt...96afa27049d9d4e
o tai čia gal tas vadinamas Mantu mėginys? Jei taip, tai prieš mokyklą visiems reikia pasidaryt. Mes jau darėm.
QUOTE(Žoržetta @ 2014 02 27, 16:22)
o tai čia gal tas vadinamas Mantu mėginys? Jei taip, tai prieš mokyklą visiems reikia pasidaryt. Mes jau darėm.
pirma karta girdziu kad pries mokykla jis privalomas.
QUOTE(Forgete @ 2014 02 27, 18:09)
pirma karta girdziu kad pries mokykla jis privalomas.
Nežinau ar privalomas, bet daro visiems nebent galima atsisakyti, kaip ir skiepų
Didziausi sveikinimai visiems atsventusiems ir tiems kurie dar tik sves 7 - aji gimtadieni
Kaip tie 7 metai taip greit praejo niekaip nesuprantu ...
Kaip tie 7 metai taip greit praejo niekaip nesuprantu ...
Labutes cia kaip visad tylu bet manau tas klausimas aktualus ne tik man, tai gal atsiras kas pasisakys. Kokias kuprines perkat savo pimokeliams, neturiu zalio supratimo kokia ji turi but aisku reikia kokybiskos, tvirtos, kad nepakenktu stuburui kai svorio prikraus laukiu patarimu , butu gerai net su firmu pavadinimais ( bus lengviau ieskot ) is labiau patyrusiu