Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

kazkokios cia mes uzburtos lotuliukas.gif
Papildyta:
Visai netyčia užsukau pas Žmona į profilį (gal pamenate tokia buvo) ir ką 4 bernai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 11, 15:25)
kazkokios cia mes uzburtos  lotuliukas.gif
Papildyta:
Visai netyčia užsukau pas Žmona į profilį (gal pamenate tokia buvo) ir ką 4 bernai  cool.gif

jei aš pabandyčiau, tai pas mane būtų 4 mergos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 11, 15:47)
jei aš pabandyčiau, tai pas mane būtų 4 mergos  lotuliukas.gif

nu pabandyk, reikia gi drauges mazajai
Atsakyti
Mirtyše sveikinimai su suneliu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 11, 15:25)
kazkokios cia mes uzburtos  lotuliukas.gif
Papildyta:
Visai netyčia užsukau pas Žmona į profilį (gal pamenate tokia buvo) ir ką 4 bernai  cool.gif

Misias uzpirkt , ne kitaip biggrin.gif biggrin.gif
bet trys bernai labai ekonomiska biggrin.gif as tai juokiuos, kad nusipirksiu jorksyriuka ir turesiu kam kasytes pint biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 11, 15:52)
nu pabandyk, reikia gi drauges mazajai

turės. yra kaimynka panašaus amžiaus. užteks

QUOTE(smiles11 @ 2013 11 11, 18:49)
Misias uzpirkt , ne kitaip biggrin.gif biggrin.gif
bet trys bernai labai ekonomiska biggrin.gif as tai juokiuos, kad nusipirksiu jorksyriuka ir turesiu kam kasytes pint biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 09, 22:23)
ka dievulis duoda, ta ir mylim  biggrin.gif
tai rankele turbut dar neigudus graziai rasyti ar pagaliukus piesti. islavins rankyte ir graziau bus smile.gif

wub.gif sveikinu!!! 4u.gif

QUOTE(MAMICY @ 2013 11 11, 16:47)
jei aš pabandyčiau, tai pas mane būtų 4 mergos  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Maniske vakar atnese is darzelio sasiuvini, du lapus reikejo prirasyt. Tai tokia patenkinta, kad irgi kaip sese pamokas darys biggrin.gif
Bet taip graziai padare. Grupei viriausia yra, tai sake daug ka moka. Buvo isvyke i ekskursija, eismo taisykles. Tai aukletoja sako, mokytoja tik klausima uzduoda, A jau atsakima sako biggrin.gif
Labai jau nori i mokykla. Bet jai labai sese padeda, i mokykla zaidzia kartu, skaito jai, raides mokina wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Oi kaip senai bebuvau čia užsukusi ir va kiek naujienų thumbup.gif .

Neringute, Mirtyše, kuo didžiausi sveikinimai sulaukus savųjų mažulių 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif

Forgete, neužburtos čia mes, neužburtos, bent jau ne visos tai tikrai lotuliukas.gif . Pasirodau, koks mano stebuklas jau didelis užaugo, lapkričio 1-ąją 3 metukų gimtadienį atšventėme smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valmiera: 12 lapkričio 2013 - 20:11
QUOTE(Valmiera @ 2013 11 12, 20:11)
Sveikos merginos,

Oi kaip senai bebuvau čia užsukusi ir va kiek naujienų thumbup.gif .

Neringute, Mirtyše, kuo didžiausi sveikinimai sulaukus savųjų mažulių 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif

Forgete, neužburtos čia mes, neužburtos, bent jau ne visos tai tikrai lotuliukas.gif . Pasirodau, koks mano stebuklas jau didelis užaugo, lapkričio 1-ąją 3 metukų gimtadienį atšventėme smile.gif

user posted image

user posted image

Na visur buna issimciu biggrin.gif grazi mergyte wub.gif , o dar kai uz nugaros broliukai tai is vis miela ziuret wub.gif
Atsakyti
valmiera grozis wub.gif O sese uz broliu kaip uz sienos bus wub.gif
Atsakyti
Flamme, kokios saunios ir stropios tavo dukrytes. Dicke saunuole, kad taip graziai sese moko ir su ja uzsiima wub.gif Cia gal mergaitems jau uzprogramuota globot ir mokyt mazesnius wub.gif
Tarp mano bernu juoda konkurencija doh.gif

Valmiera, grazus tavo visi trys stebukleliai wub.gif
Atsakyti
Valmiera, tikrai grazu ziuret - du broliukai ir maza sesute wub.gif

QUOTE(Žoržetta @ 2013 11 13, 13:20)
Flamme, kokios saunios ir stropios tavo dukrytes. Dicke saunuole, kad taip graziai sese moko ir su ja uzsiima  wub.gif  Cia gal mergaitems jau uzprogramuota globot ir mokyt mazesnius  wub.gif 

Aciu, Žoržetta. Kartais pagalvoju, gal ir gerai, kad turiu tris dukrytes. Nors visada svajojau apie sunu.
Net neisivaizduoju, kaip reiketu augint berniuka biggrin.gif
Atsakyti