kazkokios cia mes uzburtos
Papildyta:
Visai netyčia užsukau pas Žmona į profilį (gal pamenate tokia buvo) ir ką 4 bernai
QUOTE(Forgete @ 2013 11 11, 15:25)
Papildyta:
Visai netyčia užsukau pas Žmona į profilį (gal pamenate tokia buvo) ir ką 4 bernai
Papildyta:
jei aš pabandyčiau, tai pas mane būtų 4 mergos
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 11, 15:47)
nu pabandyk, reikia gi drauges mazajai
Mirtyše sveikinimai su suneliu
QUOTE(Forgete @ 2013 11 11, 15:25)
Papildyta:
Papildyta:
Misias uzpirkt , ne kitaip
bet trys bernai labai ekonomiska as tai juokiuos, kad nusipirksiu jorksyriuka ir turesiu kam kasytes pint
QUOTE(Forgete @ 2013 11 11, 15:52)
nu pabandyk, reikia gi drauges mazajai
turės. yra kaimynka panašaus amžiaus. užteks
QUOTE(smiles11 @ 2013 11 11, 18:49)
Misias uzpirkt , ne kitaip
bet trys bernai labai ekonomiska as tai juokiuos, kad nusipirksiu jorksyriuka ir turesiu kam kasytes pint
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 09, 22:23)
ka dievulis duoda, ta ir mylim
tai rankele turbut dar neigudus graziai rasyti ar pagaliukus piesti. islavins rankyte ir graziau bus
tai rankele turbut dar neigudus graziai rasyti ar pagaliukus piesti. islavins rankyte ir graziau bus
sveikinu!!!
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 11, 16:47)
Maniske vakar atnese is darzelio sasiuvini, du lapus reikejo prirasyt. Tai tokia patenkinta, kad irgi kaip sese pamokas darys
Bet taip graziai padare. Grupei viriausia yra, tai sake daug ka moka. Buvo isvyke i ekskursija, eismo taisykles. Tai aukletoja sako, mokytoja tik klausima uzduoda, A jau atsakima sako
Labai jau nori i mokykla. Bet jai labai sese padeda, i mokykla zaidzia kartu, skaito jai, raides mokina
Sveikos merginos,
Oi kaip senai bebuvau čia užsukusi ir va kiek naujienų .
Neringute, Mirtyše, kuo didžiausi sveikinimai sulaukus savųjų mažulių . Aukite sveiki ir laimingi
Forgete, neužburtos čia mes, neužburtos, bent jau ne visos tai tikrai . Pasirodau, koks mano stebuklas jau didelis užaugo, lapkričio 1-ąją 3 metukų gimtadienį atšventėme
Neringute, Mirtyše, kuo didžiausi sveikinimai sulaukus savųjų mažulių . Aukite sveiki ir laimingi
Forgete, neužburtos čia mes, neužburtos, bent jau ne visos tai tikrai . Pasirodau, koks mano stebuklas jau didelis užaugo, lapkričio 1-ąją 3 metukų gimtadienį atšventėme
QUOTE(Valmiera @ 2013 11 12, 20:11)
Sveikos merginos,
Na visur buna issimciu grazi mergyte , o dar kai uz nugaros broliukai tai is vis miela ziuret
valmiera grozis O sese uz broliu kaip uz sienos bus
Flamme, kokios saunios ir stropios tavo dukrytes. Dicke saunuole, kad taip graziai sese moko ir su ja uzsiima Cia gal mergaitems jau uzprogramuota globot ir mokyt mazesnius
Tarp mano bernu juoda konkurencija
Valmiera, grazus tavo visi trys stebukleliai
Tarp mano bernu juoda konkurencija
Valmiera, grazus tavo visi trys stebukleliai
Valmiera, tikrai grazu ziuret - du broliukai ir maza sesute
Aciu, Žoržetta. Kartais pagalvoju, gal ir gerai, kad turiu tris dukrytes. Nors visada svajojau apie sunu.
Net neisivaizduoju, kaip reiketu augint berniuka
QUOTE(Žoržetta @ 2013 11 13, 13:20)
Flamme, kokios saunios ir stropios tavo dukrytes. Dicke saunuole, kad taip graziai sese moko ir su ja uzsiima Cia gal mergaitems jau uzprogramuota globot ir mokyt mazesnius
Aciu, Žoržetta. Kartais pagalvoju, gal ir gerai, kad turiu tris dukrytes. Nors visada svajojau apie sunu.
Net neisivaizduoju, kaip reiketu augint berniuka