Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

QUOTE(Smilpa @ 2013 11 07, 13:11)
Neringute sveikinimai  thumbup.gif
Forgete tavo palom spėjo jau ir mano Smiltė pasinaudoti  biggrin.gif bet tikrai įdomu kam vežimą ir lovytę laikai,a???
Mano Liepa eis kitamet į pirmą klasę,dabar bandom pralaušt ledus ir mokinamės po truputį skaityt,kolkas baisiai sudėtingas reikalas  doh.gif

treciam laiko, kam gi daugiau biggrin.gif
gi noras yra, ar ne, Forgete? mirksiukas.gif
manes turbut kol kas neaplenket nei viena su vaikais ax.gif

nepergyvenk, ateis laikas ir ismoks. vienam anksciau, kitam veliau tas laikas ateina. nereikia vaiko spausti.
mano Ignas puikiai skaito. jau visi metai. skaiciuoja mintinai, dvizenklius skaicius moka sudeti ir atimti. raso spausdintinem raidem visus zodzius, tik visokiu minkstumo zeklu negirdi. bet nera dar ko noreti. ismoks.
tai vis pagalvoju, kad pirmoje klaseje nelabai bus ka veikti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 07 lapkričio 2013 - 15:54
QUOTE(neringute7777 @ 2013 11 06, 12:13)
Sveikos mergaites 4u.gif
Aciu uz sveikinimus  4u.gif Taip mes turim sunu jo vardas Tomas siandien jam sesios savaites  4u.gif Auga gerai vakar sveremes tai 5,800 ir 57 cm . Gime 3.780 ir 52cm.
Agne taip pat eina i pirma klase ir kol kas labai patin ka ir gerai sekasi  biggrin.gif
Linkejimai visoms  4u.gif

Neringute, o ejot i PPT, kad anksciau galetumet i mokykla?
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 07, 16:39)
manes turbut kol kas neaplenket nei viena su vaikais  ax.gif

o tu jau keturius turi bigsmile.gif

neringute7777, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jo... o as vis svajojau apie sunu.. bet dziaugiuos, kad turiu tris mergytes wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2013 11 08, 12:22)
Neringute, o ejot i PPT, kad anksciau galetumet i mokykla?

Aha ejom ir praejom bet ten svarbu kad vaikas butu drasus ir bendraujantis nedtikrina ar moka skaityti ir rasyti siap vaiko branda vertina . Psichologe su Agne 1,5 val kalbejo testus ivairius dare
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2013 11 07, 13:11)
Mano Liepa eis kitamet į pirmą klasę,dabar bandom pralaušt ledus ir mokinamės po truputį skaityt,kolkas baisiai sudėtingas reikalas  doh.gif

oj, maniskia su mokslais irgi nepersistengia - prisleivoja, prikerverzoja pratybelese - svarbu pirmam padaryt doh.gif o dar keiriarankis biggrin.gif

QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 07, 16:39)
*manes turbut kol kas neaplenket nei viena su vaikais  ax.gif

**nepergyvenk, ateis laikas ir ismoks. vienam anksciau, kitam veliau tas laikas ateina. nereikia vaiko spausti.
mano Ignas  puikiai skaito. jau visi metai. skaiciuoja  mintinai, dvizenklius skaicius moka sudeti ir atimti. raso spausdintinem raidem visus zodzius, tik visokiu minkstumo zeklu negirdi. bet nera dar ko noreti. ismoks.

* ar as kazka praleidau? bigsmile.gif
** koks protingas berniukas, tikrai bus nuobodu jam pirmoje klaseje
Atsakyti
QUOTE(~Flamme~ @ 2013 11 08, 12:27)
o tu jau keturius turi  bigsmile.gif

jo... o as vis svajojau apie sunu.. bet dziaugiuos, kad turiu tris mergytes  wub.gif  biggrin.gif

ax.gif

ka dievulis duoda, ta ir mylim biggrin.gif

QUOTE(Žoržetta @ 2013 11 08, 15:28)
oj, maniskia su mokslais irgi nepersistengia - prisleivoja, prikerverzoja pratybelese - svarbu pirmam padaryt  doh.gif o dar keiriarankis  biggrin.gif
* ar as kazka praleidau?  bigsmile.gif
** koks protingas berniukas, tikrai bus nuobodu jam pirmoje klaseje

tai rankele turbut dar neigudus graziai rasyti ar pagaliukus piesti. islavins rankyte ir graziau bus smile.gif

kad as turbut ir nieko nesakiau anksciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 09 lapkričio 2013 - 21:24
Mirtyse pasakok visos cia mirsta is smalsumo. prasom kuo detaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 09, 23:16)

na as is tu, kur planuok ir skaiciuok kaip nori, stenkis kiek nori, bet vistiek tas pats rezultatas biggrin.gif

turim dar viena berniuka. gime panasiu metu kaip Neringutes berniukelis. rugsejo vidury smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 09 lapkričio 2013 - 23:30
omg nu jus duodat, kada sekantis ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 10, 00:15)
turim dar viena berniuka. gime panasiu metu kaip Neringutes berniukelis. rugsejo vidury smile.gif

na tai sveikinam! bigsmile.gif
Atsakyti
Labutes
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 07, 15:39)

manes turbut kol kas neaplenket nei viena su vaikais  ax.gif

nepergyvenk, ateis laikas ir ismoks. vienam anksciau, kitam veliau tas laikas ateina. nereikia vaiko spausti.
mano Ignas  puikiai skaito. jau visi metai. skaiciuoja  mintinai, dvizenklius skaicius moka sudeti ir atimti. raso spausdintinem raidem visus zodzius, tik visokiu minkstumo zeklu negirdi. bet nera dar ko noreti. ismoks.

O je sveikinimai didziausi wub.gif wub.gif slapuke wub.gif Kaip mes cia taip prasileidom. As i uzrasa po atatvaru ziuriu, pirstus lenkiu biggrin.gif biggrin.gif sveikinu, bet tikrai jei lemta berniukus augint tai lemta biggrin.gif wub.gif

O va mums su mokslais sunku, visai nenori, per prievarta verst nesinori , o ir laiko truksta ... Iki skaitymo dar toli toli...

QUOTE(Forgete @ 2013 11 09, 22:16)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 09, 23:15)
na as is tu, kur planuok ir skaiciuok kaip nori, stenkis kiek nori, bet vistiek tas pats rezultatas  biggrin.gif

Kaip vardas berniuko, kaip nestumas, gimdymas?? Nu bet slapuke kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 11 09, 23:15)

ne, aš tikrai tada ant ketvirto nebepasirašysiu lotuliukas.gif

o šiaip tai sveikinimai wub.gif

dėl skaitymo, tai mano kaimyną ir augustę pramušė donaldo komiksai. ten teksto nedaug, daug paveiksliukų... užsikabino ir pradėjo skaityt thumbup.gif
Atsakyti