Sveikinam neringute
Tikrai labai daug daugiavaikiu, tik aš ne
QUOTE(Forgete @ 2013 10 31, 10:18)
Sveikinimai Neringutei
kas del gimstamumo, tai tikrai nesuprantu kaip jis gali mazet? Mano aplinkoj tikrai daug graziu daugiavaikiu seimu Ir su pilvukais, ir su vezimukais moteru daug matosi
kas del gimstamumo, tai tikrai nesuprantu kaip jis gali mazet? Mano aplinkoj tikrai daug graziu daugiavaikiu seimu Ir su pilvukais, ir su vezimukais moteru daug matosi
QUOTE(Forgete @ 2013 10 31, 10:18)
tokie gražūs vaikai gaunasi, tai ko stabdai?
QUOTE(MAMICY @ 2013 10 31, 19:22)
tokie gražūs vaikai gaunasi, tai ko stabdai?
matai aš kaip ir tu žinau kad trečias bus bernas Mes gi visada tai žinojom
QUOTE(Forgete @ 2013 10 31, 20:02)
matai aš kaip ir tu žinau kad trečias bus bernas Mes gi visada tai žinojom
nu tai ekonomija žaislai, skudurai tie patys tiks
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 01, 09:32)
nu tai ekonomija žaislai, skudurai tie patys tiks
jau zinok nieko nebeturiu, tik lovyte ir vezima. visai as neekonomiska. net palas drylei atidaviau
QUOTE(Forgete @ 2013 11 01, 09:44)
jau zinok nieko nebeturiu, tik lovyte ir vezima. visai as neekonomiska. net palas drylei atidaviau
cha. vistik lovytę ir vežimą pasilikai
Sveikos
Vadinasi treciam forgetukui vilis yra mane tai dabar zmones erzina kai pradeda pliurpt, nu nieko gausit dar karta bandyt gi reik os mergytes .... Patys viena vaika turedami o kas jiems is vis sake, kad mes tos mergytes norim
Papildyta:
Sveikinimai su leliuku
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 01, 19:00)
cha. vistik lovytę ir vežimą pasilikai
Vadinasi treciam forgetukui vilis yra mane tai dabar zmones erzina kai pradeda pliurpt, nu nieko gausit dar karta bandyt gi reik os mergytes .... Patys viena vaika turedami o kas jiems is vis sake, kad mes tos mergytes norim
Papildyta:
QUOTE(neringute7777 @ 2013 06 19, 09:17)
Sveikos visos. Agnė tai darželyje šoka ir dainuoja bet planuojam kitais metais leist papildomai šokti tik dar nenusprendę ką tiksliai. Vesim tikrai nes pati nori o ir šoko su manim( zumba ) kol aš šokau ir mūsų vadovė žada rinkti mergaičių grupę. Mano pilvūziukas auga gerai , jaučiuosi puikiai . Agnė labai laukia kukulio ( nes vis dar nežinom ką nešioju)
Sveikinimai su leliuku
Sveikos mergaites
Aciu uz sveikinimus Taip mes turim sunu jo vardas Tomas siandien jam sesios savaites Auga gerai vakar sveremes tai 5,800 ir 57 cm . Gime 3.780 ir 52cm.
Agne taip pat eina i pirma klase ir kol kas labai patin ka ir gerai sekasi
Linkejimai visoms
Aciu uz sveikinimus Taip mes turim sunu jo vardas Tomas siandien jam sesios savaites Auga gerai vakar sveremes tai 5,800 ir 57 cm . Gime 3.780 ir 52cm.
Agne taip pat eina i pirma klase ir kol kas labai patin ka ir gerai sekasi
Linkejimai visoms
sveikos seniai girdetos
kaip faina...
sveikinimai didziausi
ar myli sesutes mazaji broliuka?
as tai jau ismokau tokiu nesamoniu nebegirdeti
norisi norisi tos mergaites, bet kad jau nelemta, tai ka cia padarysi....
Forgete, nebijok - daug berniuku nera blogai
QUOTE(neringute7777 @ 2013 11 06, 13:13)
Sveikos mergaites
kaip faina...
sveikinimai didziausi
ar myli sesutes mazaji broliuka?
QUOTE(smiles11 @ 2013 11 03, 17:49)
mane tai dabar zmones erzina kai pradeda pliurpt, nu nieko gausit dar karta bandyt gi reik os mergytes .... Patys viena vaika turedami o kas jiems is vis sake, kad mes tos mergytes norim
as tai jau ismokau tokiu nesamoniu nebegirdeti
norisi norisi tos mergaites, bet kad jau nelemta, tai ka cia padarysi....
Forgete, nebijok - daug berniuku nera blogai
Neringute sveikinimai
Forgete tavo palom spėjo jau ir mano Smiltė pasinaudoti bet tikrai įdomu kam vežimą ir lovytę laikai,a???
Mano Liepa eis kitamet į pirmą klasę,dabar bandom pralaušt ledus ir mokinamės po truputį skaityt,kolkas baisiai sudėtingas reikalas
Forgete tavo palom spėjo jau ir mano Smiltė pasinaudoti bet tikrai įdomu kam vežimą ir lovytę laikai,a???
Mano Liepa eis kitamet į pirmą klasę,dabar bandom pralaušt ledus ir mokinamės po truputį skaityt,kolkas baisiai sudėtingas reikalas