Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

Sveikinam neringute thumbup.gif

Tikrai labai daug daugiavaikiu, tik aš ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 10 31, 10:18)
Sveikinam neringute  thumbup.gif

Tikrai labai daug daugiavaikiu, tik aš ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Neringutei 4u.gif

kas del gimstamumo, tai tikrai nesuprantu kaip jis gali mazet? biggrin.gif Mano aplinkoj tikrai daug graziu daugiavaikiu seimu smile.gif Ir su pilvukais, ir su vezimukais moteru daug matosi
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 10 31, 10:18)
Sveikinam neringute  thumbup.gif

Tikrai labai daug daugiavaikiu, tik aš ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tokie gražūs vaikai gaunasi, tai ko stabdai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 10 31, 19:22)
tokie gražūs vaikai gaunasi, tai ko stabdai?  g.gif

matai aš kaip ir tu žinau kad trečias bus bernas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mes gi visada tai žinojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 10 31, 20:02)
matai aš kaip ir tu žinau kad trečias bus bernas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mes gi visada tai žinojom biggrin.gif

nu tai ekonomija biggrin.gif žaislai, skudurai tie patys tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 01, 09:32)
nu tai ekonomija biggrin.gif žaislai, skudurai tie patys tiks biggrin.gif

jau zinok nieko nebeturiu, tik lovyte ir vezima. visai as neekonomiska. net palas drylei atidaviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 01, 09:44)
jau zinok nieko nebeturiu, tik lovyte ir vezima. visai as neekonomiska. net palas drylei atidaviau  lotuliukas.gif

cha. vistik lovytę ir vežimą pasilikai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(MAMICY @ 2013 11 01, 19:00)
cha. vistik lovytę ir vežimą pasilikai  lotuliukas.gif

Vadinasi treciam forgetukui vilis yra lotuliukas.gif thumbup.gif mane tai dabar zmones erzina kai pradeda pliurpt, nu nieko gausit dar karta bandyt gi reik os mergytes .... Patys viena vaika turedami biggrin.gif o kas jiems is vis sake, kad mes tos mergytes norim biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neringute7777 @ 2013 06 19, 09:17)
Sveikos visos. Agnė tai darželyje šoka ir dainuoja bet planuojam kitais metais leist papildomai šokti tik dar nenusprendę ką tiksliai. Vesim tikrai nes pati nori o ir šoko su manim( zumba )  kol aš šokau ir mūsų vadovė žada rinkti mergaičių grupę.  thumbup.gif Mano pilvūziukas auga gerai , jaučiuosi puikiai . Agnė labai laukia kukulio thumbup.gif  ( nes vis dar nežinom ką nešioju)  wub.gif

user posted image

Sveikinimai su leliuku wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Taip mes turim sunu jo vardas Tomas siandien jam sesios savaites 4u.gif Auga gerai vakar sveremes tai 5,800 ir 57 cm . Gime 3.780 ir 52cm.
Agne taip pat eina i pirma klase ir kol kas labai patin ka ir gerai sekasi biggrin.gif
Linkejimai visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikos seniai girdetos 4u.gif

QUOTE(neringute7777 @ 2013 11 06, 13:13)
Sveikos mergaites 4u.gif
Aciu uz sveikinimus  4u.gif Taip mes turim sunu jo vardas Tomas siandien jam sesios savaites  4u.gif Auga gerai vakar sveremes tai 5,800 ir 57 cm . Gime 3.780 ir 52cm.

kaip faina... wub.gif
sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ar myli sesutes mazaji broliuka?

QUOTE(smiles11 @ 2013 11 03, 17:49)
mane tai dabar zmones erzina kai pradeda pliurpt, nu nieko gausit dar karta bandyt gi reik os mergytes .... Patys viena vaika turedami biggrin.gif o kas jiems is vis sake, kad mes tos mergytes norim biggrin.gif biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai jau ismokau tokiu nesamoniu nebegirdeti irnesakyk.gif

norisi norisi tos mergaites, bet kad jau nelemta, tai ka cia padarysi.... biggrin.gif

Forgete, nebijok - daug berniuku nera blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 06 lapkričio 2013 - 14:43
Neringute sveikinimai thumbup.gif
Forgete tavo palom spėjo jau ir mano Smiltė pasinaudoti biggrin.gif bet tikrai įdomu kam vežimą ir lovytę laikai,a???
Mano Liepa eis kitamet į pirmą klasę,dabar bandom pralaušt ledus ir mokinamės po truputį skaityt,kolkas baisiai sudėtingas reikalas doh.gif
Atsakyti