Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

Sveikos Kaip balndinukai gyvena ? Dar neiskepe nuo vasaros karsciu biggrin.gif

Pamaciau Ruletes D foto facebooke tai galvoju paklausiu visu. Ar lanko/lankys jusu vaikai burelius ir kokius?Ar rodo susidomejima ar vedat tik todel kad jus sugalvojot ? Nes pas mane jis toks nuotaikos zmogus, viena dien lyg nori kita dien ne .Kad kazkuo jau super dometusi nesimato.
Dabar liepa uzrasiau cia SE i intensyvius kursus mokytis plaukt . Atrodo maudytis patinka, bet kai pasakem kad eis mokytis plaukt tai sako ne nenoriu...Tai tikiuosi , kad iki kol reikes eit noras atsiras ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kai grisim i LT planuoju vest i futbola, bet bijau kad po keliu treniruociu jis ten nebenores eit , nes labai esam jautrus skausmui ir zaizdoms ...
Bet nesinori , kad visad namie sedetu ir brolius erzintu , o ir veiklos kazkokios reikai
QUOTE(neringute7777 @ 2013 04 18, 18:40)
Tai man  aisku kad nera skirtumo sirdelekuzda kad sunu nesioju  thumbup.gif

kaip nestuke.gif gyvena ?

QUOTE(~Flamme~ @ 2013 05 30, 09:40)
Kaip gyvenat? Kur visos dingusios?
Gal jau kas i mokykla ruosiasi?
Mes tai nusprendem dar metus palaukt, eisim i paruosiamaja

mes tai ir eisim i pruosiama , bet bijau kaip jam seksis dabar jau LT priprast prie kompanijos , tvarkos ir t.t..
Atsakyti
maniskis lanko strakaliuką (strakaliukas.lt). ten toks sportas, laksto, kuliais verciasi. Patinka jam labai. Varzybos buna, medalius dalina. Treneriai labai faini, tokie idejiniai. thumbup.gif I futbola buvau nuvedus, tai kol treniruote buvo patiko, o finale dave kamuoli futbola pazaisti ir is jo ateme kazkoks vaikas kamuoli. Apsiverke ir nuo to laiko i futbolo manieza ne ziuret nenori smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Agnė tai darželyje šoka ir dainuoja bet planuojam kitais metais leist papildomai šokti tik dar nenusprendę ką tiksliai. Vesim tikrai nes pati nori o ir šoko su manim( zumba ) kol aš šokau ir mūsų vadovė žada rinkti mergaičių grupę. thumbup.gif Mano pilvūziukas auga gerai , jaučiuosi puikiai . Agnė labai laukia kukulio thumbup.gif ( nes vis dar nežinom ką nešioju) wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2013 06 19, 09:17)
Sveikos visos. Agnė tai darželyje šoka ir dainuoja bet planuojam kitais metais leist papildomai šokti tik dar nenusprendę ką tiksliai. Vesim tikrai nes pati nori o ir šoko su manim( zumba )  kol aš šokau ir mūsų vadovė žada rinkti mergaičių grupę.  thumbup.gif Mano pilvūziukas auga gerai , jaučiuosi puikiai . Agnė labai laukia kukulio thumbup.gif  ( nes vis dar nežinom ką nešioju)  wub.gif

user posted image

Kokia grazi nestuke wink.gif tai gal sesute bus, mergytes kazkaip daznai nesirodo ... Kuklinas biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazi nestuke thumbup.gif

Ar kas nors jau skiepino vaikus 6m skiepais (priklauso du). Vakar pas doktorka uzklausiau, sakau ar cia reik du kartus rasytis ar viena. Sako tai per viena karta suskiepinam jei vaikas istveria blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 26, 08:36)
Labai grazi nestuke  thumbup.gif

Ar kas nors jau skiepino vaikus 6m skiepais (priklauso du). Vakar pas doktorka uzklausiau, sakau ar cia reik du kartus rasytis ar viena. Sako tai per viena karta suskiepinam jei vaikas istveria  blink.gif

Jau paskiepijom vienu kartu tik į skirtingas rankytes. Agnė atsilaikė šauniai be ašarų thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi jau,- balandy, i abi rankytes, vienu kartu. Nieko nebuvo, nepastebejom wink.gif
Atsakyti
Mes dar neskiepijom. Buvom su kitais reikalais pas gydytoja, maniau tuo paciu ir paskiepysim, bet alergine sloga jam, tai patare palaukti kol aprims. Rudeniop skiepysimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 26, 08:36)
Labai grazi nestuke  thumbup.gif

Ar kas nors jau skiepino vaikus 6m skiepais (priklauso du). Vakar pas doktorka uzklausiau, sakau ar cia reik du kartus rasytis ar viena. Sako tai per viena karta suskiepinam jei vaikas istveria  blink.gif

mes po gimtadienio skiepyjom. Iskart du i skirtingas rankytes. Mano verksniuke rieke nerealiai doh.gif
Bet ant vienos rankytes alergija buvo, bet greit praejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 08 liepos 2013 - 14:07
QUOTE(~Flamme~ @ 2013 07 08, 15:06)
mes po gimtadienio skiepyjom. Iskart du i skirtingas rankytes. Mano verksniuke rieke nerealiai  doh.gif
Bet ant vienos rankytes alergija buvo, bet greit praejo

visgi infektologe patare daryti 2 men tarpa tarp vakcinu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 08, 15:20)
visgi infektologe patare daryti 2 men tarpa tarp vakcinu.

gal but tai yra geriau. Nes as tai buvau issigandus, kai puse rankytes paraudo doh.gif
Atsakyti
Na va jau ir Pirmasis mokyklinis rugsejis blink.gif su rugsejo pirmaja!!!!! ( ryt be sansu parasyt) toks ispudis kad jaudinuos labiau nei pries gimdyma doh.gif

Ar daug einanciu i mokykla?
Atsakyti