Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

Mėlynake,sveikinam Ievutę su gimimo diena wub.gif happybday.gif vacation1.gif birthday.gif flirt.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2013 04 03, 14:18)
Mėlynake,sveikinam Ievutę su gimimo diena  wub.gif  happybday.gif  vacation1.gif  birthday.gif  flirt.gif  000552.gif

Ačiū už sveikinimus wub.gif

Mes irgi sveikinam jau atšventusius ir dar tik švesiančius 6-tąjį gimtadienį 4u.gif

Bet kaip greit tie metai bėga...
Atsakyti
Metų tiek, kad jau ir sveikint visi vieni kitus pamiršo smile.gif

Sveikinam ir mes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labutes,

SU GIMTADIENIAIS BALANDUKUS birthday.gif

QUOTE(Melynake:) @ 2013 04 02, 15:07)
O prie to pacio noriu paklausti, kur jus laikot naudojamus legus? Kad neisibarstytu ir vaikams patogu butu naudotis - ar laikot tose paciose dezutese kuriose buvo supakuota?

Legai pas mus dabar irgi ant bangos. A su City nori zaisti, tai ir maziui pabandyk neduot doh.gif Laikom dezutese ir aukstai kitaip nesugalvoju kaip biggrin.gif pazaidzia ir vel padedu, nes palikus ilgesniam laikui nebeatrinktum kas prie ko biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2013 04 02, 15:34)
as ikejos trofasto viena stalciu legam paskyrus

bet vistiek dezese laikot ar palaidus? g.gif

Mes gimtadienio apsistate briliantine zaluma laukiam biggrin.gif A jau prasirgo, baigiam atpraust, dabar maziui pats gazas biggrin.gif Kazkoks masinis sirgimas vejaraupiais siemet Vilniuje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržetta: 05 balandžio 2013 - 07:19
Ačiū labai už sveikinimus 4u.gif

ir patys sveikinam buvusius ir būsimus jubiliatus 4u.gif thumbup.gif wub.gif

mes lego laikom sustatytus 4u.gif tai nepasimeta 4u.gif jei nori kokį dėlioti, tai išsiardo ir dėlioja 4u.gif

o Eimantas į darželį nenori irgi eiti dėl pietų miego 4u.gif tai aš jam sakau pagulėti, o jis man taip graudžiai atsako, bet gulėdamas aš užmiegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2013 04 05, 08:45)
Eimantas į darželį nenori irgi eiti dėl pietų miego  4u.gif  tai aš jam sakau pagulėti, o jis man taip graudžiai atsako, bet gulėdamas aš užmiegu  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Adomas mane tai prajuokino kazkuria diena, zaidzia kompu ir nelabai sekasi, sako: "pirmavau, o dabar penktauju" biggrin.gif
Atsakyti
Martyna ir Domanta sveikinam su gimimo diena.Buckis jums berniukai.
Atsakyti
Domanta, Adoma ir Martyna su gimtadieniu!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 14 balandžio 2013 - 13:47
Ačiū mergaitės, mes taip pat visus sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Adomas dekoja uz sveikinimus 4u.gif Dar gimtadienis musu neatsvestas, kaip tapo iprasta, sirgo doh.gif
Atsakyti
As siandien iskepiau torta, rytoj nes i darzeli biggrin.gif
O gimtadieni svesim, greiciausiai savaitgali, ir vaiko, ir tecio doh.gif

neringute777, Agne su gimtadieniu!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 16 balandžio 2013 - 12:05
Agnė dėkoja už sveikinimus ir taip pat sveikina visus savo benraamžius su šeštaisiais gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti