Mėlynake,sveikinam Ievutę su gimimo diena
QUOTE(Smilpa @ 2013 04 03, 14:18)
Mėlynake,sveikinam Ievutę su gimimo diena
Ačiū už sveikinimus
Mes irgi sveikinam jau atšventusius ir dar tik švesiančius 6-tąjį gimtadienį
Bet kaip greit tie metai bėga...
Metų tiek, kad jau ir sveikint visi vieni kitus pamiršo
Sveikinam ir mes
Sveikinam ir mes
Labutes,
SU GIMTADIENIAIS BALANDUKUS
Legai pas mus dabar irgi ant bangos. A su City nori zaisti, tai ir maziui pabandyk neduot Laikom dezutese ir aukstai kitaip nesugalvoju kaip pazaidzia ir vel padedu, nes palikus ilgesniam laikui nebeatrinktum kas prie ko
bet vistiek dezese laikot ar palaidus?
Mes gimtadienio apsistate briliantine zaluma laukiam A jau prasirgo, baigiam atpraust, dabar maziui pats gazas Kazkoks masinis sirgimas vejaraupiais siemet Vilniuje...
SU GIMTADIENIAIS BALANDUKUS
QUOTE(Melynake:) @ 2013 04 02, 15:07)
O prie to pacio noriu paklausti, kur jus laikot naudojamus legus? Kad neisibarstytu ir vaikams patogu butu naudotis - ar laikot tose paciose dezutese kuriose buvo supakuota?
Legai pas mus dabar irgi ant bangos. A su City nori zaisti, tai ir maziui pabandyk neduot Laikom dezutese ir aukstai kitaip nesugalvoju kaip pazaidzia ir vel padedu, nes palikus ilgesniam laikui nebeatrinktum kas prie ko
QUOTE(Forgete @ 2013 04 02, 15:34)
as ikejos trofasto viena stalciu legam paskyrus
bet vistiek dezese laikot ar palaidus?
Mes gimtadienio apsistate briliantine zaluma laukiam A jau prasirgo, baigiam atpraust, dabar maziui pats gazas Kazkoks masinis sirgimas vejaraupiais siemet Vilniuje...
Ačiū labai už sveikinimus
ir patys sveikinam buvusius ir būsimus jubiliatus
mes lego laikom sustatytus tai nepasimeta jei nori kokį dėlioti, tai išsiardo ir dėlioja
o Eimantas į darželį nenori irgi eiti dėl pietų miego tai aš jam sakau pagulėti, o jis man taip graudžiai atsako, bet gulėdamas aš užmiegu
ir patys sveikinam buvusius ir būsimus jubiliatus
mes lego laikom sustatytus tai nepasimeta jei nori kokį dėlioti, tai išsiardo ir dėlioja
o Eimantas į darželį nenori irgi eiti dėl pietų miego tai aš jam sakau pagulėti, o jis man taip graudžiai atsako, bet gulėdamas aš užmiegu
QUOTE(dryyle @ 2013 04 05, 08:45)
Eimantas į darželį nenori irgi eiti dėl pietų miego tai aš jam sakau pagulėti, o jis man taip graudžiai atsako, bet gulėdamas aš užmiegu
Adomas mane tai prajuokino kazkuria diena, zaidzia kompu ir nelabai sekasi, sako: "pirmavau, o dabar penktauju"
Martyna ir Domanta sveikinam su gimimo diena.Buckis jums berniukai.
Domanta, Adoma ir Martyna su gimtadieniu!!!
Ačiū mergaitės, mes taip pat visus sveikinam
Labas rytas,
Adomas dekoja uz sveikinimus Dar gimtadienis musu neatsvestas, kaip tapo iprasta, sirgo
Adomas dekoja uz sveikinimus Dar gimtadienis musu neatsvestas, kaip tapo iprasta, sirgo
As siandien iskepiau torta, rytoj nes i darzeli
O gimtadieni svesim, greiciausiai savaitgali, ir vaiko, ir tecio
neringute777, Agne su gimtadieniu!!!
O gimtadieni svesim, greiciausiai savaitgali, ir vaiko, ir tecio
neringute777, Agne su gimtadieniu!!!
Agnė dėkoja už sveikinimus ir taip pat sveikina visus savo benraamžius su šeštaisiais gimtadieniais