Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

aisku, o tai po ta viena vos isdygusi dantuka ir silantuot ar laukt kol visi isdygs? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2013 02 02, 09:49)
aisku, o tai po ta viena vos isdygusi dantuka ir silantuot ar laukt kol visi isdygs?  blush2.gif

po viena silantuoti. Apskritai 6ti dantys yra patys silpniausi is nuolatiniu, dazniausiai pas suaugusius jie buna labiausiai taisyti ar visai israuti. Pas mane pacia apatiniu ner, o virsui vienas protezuotas.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 02 01, 22:45)
6ti dantys tokiu metu ir dygsta, jie nuolatiniai, galima ir patartina silantuoti  4u.gif

pas nei auga, nei kliba kuris nors 4u.gif

QUOTE(Skorpe @ 2013 02 01, 23:34)
o as jau galvojau prasysiu, kad adengtu tuo silantu, nes atrodo tikria isdyges pilnumoje, bet doktorka paaiskino, kas ir kaip..beja ta musu mylima stomotolge lieka sumazintu kruciu klinikoje, taigi jei reiks, raist ja klinikoje;) vakar skambino diena vizito perkelem, nes ta diena nebedirba kai pijus uzregistrintas buvo;)

geriau neklauskit kaip perskaičiau lotuliukas.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2013 02 02, 10:48)
pas nei auga, nei kliba kuris nors  4u.gif
geriau neklauskit kaip perskaičiau  lotuliukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif

pas doman ta 4 kliba.

nu gerai cia gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2013 02 02, 11:48)
geriau neklauskit kaip perskaičiau  lotuliukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif

as tai kaip parasyta, taip paraidziui ir perskaiciau hihihi.gif Dar kelis kartus ir taip, ir taip, nu bet ka gali zinot - gal yra ir tokia klinika lotuliukas.gif

Aciu visoms uz patarimus dantu klausimais 4u.gif
Atsakyti
Aš jau pamečiau skaičių kiek iškrito biggrin.gif ir dar vienas kliba viršuje priekyje doh.gif o nuolatinius visus jau silantu tepėm ax.gif
Atsakyti
Sveikos Kaip balandinukai gyvena mirksiukas.gif ar pavasario laukia biggrin.gif As jau laukiu, nes pabodo tas kombinezonu sezonas...norisi maziau rubu, o tada ir mamai maziau vargo blush2.gif
Jau ir 6 -ieji gimtadieniai ne uz kalnu . Ka planuojat dovanu seis metais? As kazkaip visai be ideju, atrodo visko turi per akis, dviratis dar tiks is preitu metu, paspirtuka turim. sEip zaislu ir atrodo per akis doh.gif bet kazka dovanot vistiek reiketu biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiles11: 27 vasario 2013 - 19:25
Oj kaip laukiam pavasario ne tas zodis biggrin.gif Ir gimtadienio siemet Adomas labai labai laukia. Ir niekaip nesupranta kodel brolio jau atsventem gimtadieni, o jo dar tik bus, nors JIS vyresnis lotuliukas.gif Dovanosim turbut dvirati, nes pernykstis jau mazas...

Ar bus Kaziuko muge darzeliuose pas jusiskius? Gal kokiu ideju pametesit ka butu galima padaryt nesudetingo, nes mano rankos kurybiniamas darbeliams nelabai sutvertos blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif pas mus bus Kaziuko mugė,kepsiu meduolius,nes daugiau nieko nemoku biggrin.gif dėl dovanų,kažką simboliško,nes sutarėm kad rudenį keisim lovą į dviaukštę,kad su sese galėtų miegot,tai dabar neišlaidausim.Gal kokį lego mažiuką g.gif
Atsakyti
mano ieva norėjo pelytės, žuvytės arba "radijos, kad grotų kompaktus". spėkit ką gaus biggrin.gif kam aktualu
toks http://www.argos.co....ber/3937888.htm su grazia dezute jonokieme 45 Lt. didzioji turi jau pora metų thumbup.gif maciau buvo identiškas tik su makvynu uz tiek pat.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na mūsiškis per gimtadienį daugiausiai kiek supratau gaus Lego biggrin.gif
o aš su klausimu biggrin.gif ar kvepinasi jūsų vaikai? gal daugiau klausiu berniukų mamų biggrin.gif nu Eimanto beprotiškas noras kvepintis lotuliukas.gif tai sakau reik nupirkt vaikiškų kvepalų, nes jau atsibodo kariaut su juo ax.gif kokius perkat jei naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2013 03 26, 09:12)
Sveikos  4u.gif  na mūsiškis per gimtadienį daugiausiai kiek supratau gaus Lego  biggrin.gif
o aš su klausimu biggrin.gif ar kvepinasi jūsų vaikai? gal daugiau klausiu berniukų mamų  biggrin.gif  nu Eimanto beprotiškas noras kvepintis  lotuliukas.gif  tai sakau reik nupirkt vaikiškų kvepalų, nes jau atsibodo kariaut su juo  ax.gif  kokius perkat jei naudojat?  4u.gif

o taip !!!!! nuo kaledu senelio gavo is Oriflame vaikisku makvyno kvepalus. Maze gavo su princese, tai pas Piju jau like nedaug:D reiks keisti, pries tai zmogaus voro turejes;) i darza eidami abu pasikvepina:D, o maze dar ir lupas pasidazo:D
Atsakyti