aisku, o tai po ta viena vos isdygusi dantuka ir silantuot ar laukt kol visi isdygs?
QUOTE(Žoržetta @ 2013 02 02, 09:49)
aisku, o tai po ta viena vos isdygusi dantuka ir silantuot ar laukt kol visi isdygs?
po viena silantuoti. Apskritai 6ti dantys yra patys silpniausi is nuolatiniu, dazniausiai pas suaugusius jie buna labiausiai taisyti ar visai israuti. Pas mane pacia apatiniu ner, o virsui vienas protezuotas.
QUOTE(Forgete @ 2013 02 01, 22:45)
6ti dantys tokiu metu ir dygsta, jie nuolatiniai, galima ir patartina silantuoti
pas nei auga, nei kliba kuris nors
QUOTE(Skorpe @ 2013 02 01, 23:34)
o as jau galvojau prasysiu, kad adengtu tuo silantu, nes atrodo tikria isdyges pilnumoje, bet doktorka paaiskino, kas ir kaip..beja ta musu mylima stomotolge lieka sumazintu kruciu klinikoje, taigi jei reiks, raist ja klinikoje;) vakar skambino diena vizito perkelem, nes ta diena nebedirba kai pijus uzregistrintas buvo;)
geriau neklauskit kaip perskaičiau
QUOTE(dryyle @ 2013 02 02, 10:48)
pas doman ta 4 kliba.
nu gerai cia gavosi
QUOTE(dryyle @ 2013 02 02, 11:48)
geriau neklauskit kaip perskaičiau
as tai kaip parasyta, taip paraidziui ir perskaiciau Dar kelis kartus ir taip, ir taip, nu bet ka gali zinot - gal yra ir tokia klinika
Aciu visoms uz patarimus dantu klausimais
Aš jau pamečiau skaičių kiek iškrito ir dar vienas kliba viršuje priekyje o nuolatinius visus jau silantu tepėm
Sveikos Kaip balandinukai gyvena ar pavasario laukia As jau laukiu, nes pabodo tas kombinezonu sezonas...norisi maziau rubu, o tada ir mamai maziau vargo
Jau ir 6 -ieji gimtadieniai ne uz kalnu . Ka planuojat dovanu seis metais? As kazkaip visai be ideju, atrodo visko turi per akis, dviratis dar tiks is preitu metu, paspirtuka turim. sEip zaislu ir atrodo per akis bet kazka dovanot vistiek reiketu
Jau ir 6 -ieji gimtadieniai ne uz kalnu . Ka planuojat dovanu seis metais? As kazkaip visai be ideju, atrodo visko turi per akis, dviratis dar tiks is preitu metu, paspirtuka turim. sEip zaislu ir atrodo per akis bet kazka dovanot vistiek reiketu
Oj kaip laukiam pavasario ne tas zodis Ir gimtadienio siemet Adomas labai labai laukia. Ir niekaip nesupranta kodel brolio jau atsventem gimtadieni, o jo dar tik bus, nors JIS vyresnis Dovanosim turbut dvirati, nes pernykstis jau mazas...
Ar bus Kaziuko muge darzeliuose pas jusiskius? Gal kokiu ideju pametesit ka butu galima padaryt nesudetingo, nes mano rankos kurybiniamas darbeliams nelabai sutvertos
Ar bus Kaziuko muge darzeliuose pas jusiskius? Gal kokiu ideju pametesit ka butu galima padaryt nesudetingo, nes mano rankos kurybiniamas darbeliams nelabai sutvertos
Labas visoms pas mus bus Kaziuko mugė,kepsiu meduolius,nes daugiau nieko nemoku dėl dovanų,kažką simboliško,nes sutarėm kad rudenį keisim lovą į dviaukštę,kad su sese galėtų miegot,tai dabar neišlaidausim.Gal kokį lego mažiuką
mano ieva norėjo pelytės, žuvytės arba "radijos, kad grotų kompaktus". spėkit ką gaus kam aktualu
toks http://www.argos.co....ber/3937888.htm su grazia dezute jonokieme 45 Lt. didzioji turi jau pora metų maciau buvo identiškas tik su makvynu uz tiek pat.
toks http://www.argos.co....ber/3937888.htm su grazia dezute jonokieme 45 Lt. didzioji turi jau pora metų maciau buvo identiškas tik su makvynu uz tiek pat.
Sveikos na mūsiškis per gimtadienį daugiausiai kiek supratau gaus Lego
o aš su klausimu ar kvepinasi jūsų vaikai? gal daugiau klausiu berniukų mamų nu Eimanto beprotiškas noras kvepintis tai sakau reik nupirkt vaikiškų kvepalų, nes jau atsibodo kariaut su juo kokius perkat jei naudojat?
o aš su klausimu ar kvepinasi jūsų vaikai? gal daugiau klausiu berniukų mamų nu Eimanto beprotiškas noras kvepintis tai sakau reik nupirkt vaikiškų kvepalų, nes jau atsibodo kariaut su juo kokius perkat jei naudojat?
QUOTE(dryyle @ 2013 03 26, 09:12)
Sveikos na mūsiškis per gimtadienį daugiausiai kiek supratau gaus Lego
o taip !!!!! nuo kaledu senelio gavo is Oriflame vaikisku makvyno kvepalus. Maze gavo su princese, tai pas Piju jau like nedaug:D reiks keisti, pries tai zmogaus voro turejes;) i darza eidami abu pasikvepina:D, o maze dar ir lupas pasidazo:D