Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

QUOTE(vivia @ 2012 12 12, 08:54)
Linute tai suknyciu maniake doh.gif o kadangi turi buti 4 dovanos( 19.12 sv nikolajus, mano kaledos, naujieji ir provoslaviskos kaledos) tai tikrai gaus snieguoles suknyte, ir ilgai issvajota balta ilga ir pusta suknyte, o paskui is zaislu: 7 nykstukus su nameliu o dar ka nesugalvojau doh.gif zaislams ji visiskai abejinga.
O cia daug nauju mamyciu prisijunge, ar tiesiog nikus pasikeite blush2.gif  g.gif

nikus pasikeite;)

Pijus tai gaus ta kalbanti katina (kaip daugelio telefonuose), o kadangi visas 23 dienas gruodzio nykstukai vaiksto tai visokiu smulkmenu, smulkmeneliu, kvietimu i spekatklius, kinus gauna kojinese visa gruodi, o va per kaledas jau didzioji dovana, dar mastau apie lego, nes istraukem seniau dovanotus, tai, kad zaidzia, grazu ziureti, o svarbiausia ramuuuuu
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 12 12, 09:59)
nikus pasikeite;)
Pijus tai gaus ta kalbanti katina (kaip daugelio telefonuose), o kadangi visas 23 dienas gruodzio nykstukai vaiksto tai visokiu smulkmenu, smulkmeneliu, kvietimu i spekatklius, kinus gauna kojinese visa gruodi, o va per kaledas jau didzioji dovana, dar mastau apie lego, nes istraukem seniau dovanotus, tai, kad zaidzia, grazu ziureti, o svarbiausia ramuuuuu

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

kas čia do katinas? blush2.gif
Atsakyti
Labutes,

mano balandukas tai uzsiprase transformerio biggrin.gif Ji ir gaus.
O mazasis kaladeles.
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 12 11, 10:55)
Sveikos  4u.gif

kaip gyvena balandukai? ar pasiruošę kalėdoms?  4u.gif  sakykit ką jūsų vaikai prašė kalėdų senelio dovanų? Eimantas tai tik lego  doh.gif  manija jam jų  4u.gif  bet nors žaidžia su jais, kitų žaislų nė nereik  4u.gif

o man vat ant lego kažkaip negaila leisti pinigų... mano mergos dabar ant lego friends serijos pasinešę... o dar sujungia tuos lego rinkinius su littles pet shop. pastato miestus per visą kambarį ir žaidžia... kol susimuša... lotuliukas.gif

bet ieva vistik kalėdom parašė, kad nori barbės undinėlės... tiksliai žinau, kad su ja nežais... doh.gif

dėl suknių. Mano mergos turi princesiškas... jau kelinti metai vis atnaujinu garderobą... Tai kuriam laikui būna pats geriausias užsiėmimas. Tai princesėm žaidžia, tai poto "talentų" pasirodymus ruošia. beje, jono kieme prieš kokį mėn mačiau krūva visokių karnavalinių drabužių. ir kainos buvo 10-30 Lt. supermeno kostiumas su pripustais raumenim buvo 10 lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 14 gruodžio 2012 - 08:32
QUOTE(MAMICY @ 2012 12 14, 09:29)
o man vat ant lego kažkaip negaila leisti pinigų... mano mergos dabar ant lego friends serijos pasinešę...  o dar sujungia tuos lego rinkinius su littles pet shop. pastato miestus per visą kambarį ir žaidžia... kol susimuša... lotuliukas.gif

šitu klausimu aš su b toki patys lotuliukas.gif blush2.gif jau į mus visi skersai žiūri rolleyes.gif bet jei nežaistų vaikas, tai nieks ir nepirktų 4u.gif
Atsakyti
Maniskiai nelabai zaidzia su legais, bet va mediniu begiu trasos tiesiog veza. Stato per kelis kambarius, jungia ilgiausius traukinius ir stumdo stumdo... Dar labai patinka playmobil zaislai.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 14, 12:06)
Maniskiai nelabai zaidzia su legais, bet va mediniu begiu trasos tiesiog veza. Stato per kelis kambarius, jungia ilgiausius traukinius ir stumdo stumdo... Dar labai patinka playmobil zaislai.

man irgi traukiniai patiktų biggrin.gif dar būna su vandens kanalais žaislai... kažkada švedijoj buvom... kažkokiam muziejuj buvo ala kanalų ir šliuzų sistema padaryta vaikams... spėkit kas ten žaidė biggrin.gif
Atsakyti
oj merginos, na jau susibiesinau pries sventes, tai iki migreninio galvos skausmo - mazasis nepapuola i darza nuo rudens doh.gif Nesvarbu, kad turim pirmenybe, nes A dar lankys ta pati darza... jau kas per super duper nauja savivaldybes sistema - vakar buvo 2 eileje, vakare domenys mislingai dingo, o siandien ryte jau 67 doh.gif paskambinus kazkokias pievas aiskina, apie neva nepadeta varnele, kuria jie dabar automatiskai visiems uzdejo ir del to taip pasikoregavo eile. na bet kokia varnele?! prasyma prieme, jokio pranesimo, kad nepilnai uzpildytas nemete, vaika reitingavo, sistemoje viskas matesi, o po to se tau boba ir devintines doh.gif nebezinau ko ir griebtis...
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2012 12 19, 14:28)
oj merginos, na jau susibiesinau pries sventes, tai iki migreninio galvos skausmo - mazasis nepapuola i darza nuo rudens  doh.gif Nesvarbu, kad turim pirmenybe, nes A dar lankys ta pati darza... jau kas per super duper nauja savivaldybes sistema - vakar buvo 2 eileje, vakare domenys mislingai dingo, o siandien ryte jau 67  doh.gif paskambinus kazkokias pievas aiskina, apie neva nepadeta varnele, kuria jie dabar automatiskai visiems uzdejo ir del to taip pasikoregavo eile. na bet kokia varnele?! prasyma prieme, jokio pranesimo, kad nepilnai uzpildytas nemete, vaika reitingavo, sistemoje viskas matesi, o po to se tau boba ir devintines  doh.gif nebezinau ko ir griebtis...

pasiūlyk temą kokiam laikraščiui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 12 20, 21:28)
pasiūlyk temą kokiam laikraščiui... 4u.gif

drinks_cheers.gif jo man atrodo tikrai gali kreiptis, kai dabar tie visi "bendraukime" yra
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais visus balandukus ir ju seimas! Geru, graziu, prasmingu metu 4u.gif
Atsakyti