Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

QUOTE(vivia @ 2012 11 23, 14:56)
bigsmile.gif kaip netiketai bigsmile.gif  gyvenam tenpat ax.gif ir turim sesyte metukui, taip, kad as irgi, kaip ir tu sutverta gimdyt mergytes thumbup.gif
Beje mano kontaktai  nepasikeite, absoliuciai niekas mirksiukas.gif  biggrin.gif
Parodyciau, tik nei pasto atsimenu, nei paswordu.....

tų jaučiu niekas nebeprisimena biggrin.gif
jei kada sugalvosi trečio, tai žinok kokia 2 proc tik kad pavyks berniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 11 26, 08:44)
jei kada sugalvosi trečio, tai žinok kokia 2 proc tik kad pavyks berniukas biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 11 26, 08:44)

Nu o jei kokį 4 kart surizikuosi tai gal koks 10 procentu kad bus kitos lyties lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2012 11 26, 14:46)
Nu o jei kokį 4 kart surizikuosi tai gal koks 10 procentu kad bus kitos lyties  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tu tuo tiki? g.gif
mano mociute gulejo ligoninej su moteriske - 10 dukru ir 11-as sūnus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 27 lapkričio 2012 - 18:21
QUOTE(MAMICY @ 2012 11 27, 18:20)
tu tuo tiki?  g.gif
mano mociute gulejo ligoninej su moteriske - 10 dukru ir 11-as sūnus...

Ne čia aš ant baikos tuos procentus parašiau smile.gif smile.gif

Bet tai uzsispyrus moteriske, ėjo iki pergales lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2012 11 27, 20:26)
Ne čia aš ant baikos tuos procentus parašiau smile.gif smile.gif
Bet tai uzsispyrus moteriske, ėjo iki pergales  lotuliukas.gif  thumbup.gif

sakai moteriškė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 11 26, 09:44)

Taigi , kad as kaip tik orientuota i mergaites, man labiau tiktu 0 proc biggrin.gif o tave su treciaja sveikinu 4u.gif gaila, bet as ko gero nebeisdrisiu.... verysad.gif

O tas kobokas, kartais nesudege blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vivia @ 2012 11 30, 15:04)
Taigi , kad as kaip tik orientuota i mergaites, man labiau tiktu 0 proc biggrin.gif o tave su treciaja sveikinu 4u.gif gaila, bet as ko gero nebeisdrisiu.... verysad.gif

O tas kobokas, kartais nesudege blink.gif

tai gali drasiai daryt trečia tada biggrin.gif

tas kabokas gi ciela pilis net su geležiniu vilku... o pilys nedega biggrin.gif sudegė prie kauno. tiksliau sudegino
dar vakar važiavau. stovi vietoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kaip gyvena balandukai? ar pasiruošę kalėdoms? 4u.gif sakykit ką jūsų vaikai prašė kalėdų senelio dovanų? Eimantas tai tik lego doh.gif manija jam jų 4u.gif bet nors žaidžia su jais, kitų žaislų nė nereik 4u.gif
Atsakyti
Labutes
Musiskis tai pats nezinojo ko nori.Is pradziu rase, kad nori autobuso dovanu (nesupratom nei kokio nei is kur cia toks noras smile.gif .O veliau persigalvojo pamates reklama (reklamos auka) tai uzsisake sienine Hot weels trasa. Na tai tevai(kaledu senelis) bandys prasisukt ir abiem su vidurineliu bus sienine trasa su dar papildomom masinelemis. Gales toliau sekmingai mustis smile.gif O maziui tai komplekta pedutes antspaudams ir miego drauga dovanos smile.gif
O lego kol kas ir musu abiem berniukams labai patinka. D jau nori vis tu smulkiu detaliu , kelis komplektuksu turi.Bet po to tenka juos slpet nes V ima ir viska lauzo, griauna, meto... Kitais metais bus dar vienas griovejas biggrin.gif Teks Deividui iki 10 metu su lego duplo zaist doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiles11: 11 gruodžio 2012 - 13:06
QUOTE(dryyle @ 2012 12 11, 10:55)
Sveikos  4u.gif

kaip gyvena balandukai? ar pasiruošę kalėdoms?  4u.gif  sakykit ką jūsų vaikai prašė kalėdų senelio dovanų? Eimantas tai tik lego  doh.gif  manija jam jų  4u.gif  bet nors žaidžia su jais, kitų žaislų nė nereik  4u.gif

Ruošiamės,puošiamės newyear.gif flirt.gif santa2.gif Liepa taip pat Lego fanė pasidarė,tai ir gaus namą iš mergaitiškos serijos. Smiltė dar be norų,tai gaus pampių dėžę biggrin.gif kiti Seniai žinau atneš žaislų,rūbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 12 11, 11:55)
Sveikos  4u.gif

kaip gyvena balandukai? ar pasiruošę kalėdoms?  4u.gif  sakykit ką jūsų vaikai prašė kalėdų senelio dovanų? Eimantas tai tik lego  doh.gif  manija jam jų  4u.gif  bet nors žaidžia su jais, kitų žaislų nė nereik  4u.gif

Linute tai suknyciu maniake doh.gif o kadangi turi buti 4 dovanos( 19.12 sv nikolajus, mano kaledos, naujieji ir provoslaviskos kaledos) tai tikrai gaus snieguoles suknyte, ir ilgai issvajota balta ilga ir pusta suknyte, o paskui is zaislu: 7 nykstukus su nameliu o dar ka nesugalvojau doh.gif zaislams ji visiskai abejinga.

O cia daug nauju mamyciu prisijunge, ar tiesiog nikus pasikeite blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivia: 12 gruodžio 2012 - 08:55