gal kas matet tokias kedutes?
Ar jusu 5-meciams krenta dantukai? Mes jau viena pametem pries pora savaiciu
Mildutei apatiniai 2 iskrite jau, ir nauji isdyge vos vos. Na, ir kliba virsutiniai 2 priekiniai
QUOTE(~Flamme~ @ 2012 11 20, 08:44)
Pas Piju du apatiniai irgi iskrite, vienas rugseji, kitas pries kelias savaites, tai jau beveik po puse isdyge, daugiau lyg ir nekliba, bet menesis kitas manau ir virsutiniu neturesim.....
pas mus visi savo vietose
Pas mus ir visi vietoi
Ir pas mus dar visi vietoje
QUOTE(Forgete @ 2012 11 20, 11:48)
pas mus visi savo vietose
pas mus ir visi vietoje ir nepanašu, kad krist norėtų
Sveikos
linutei savaite po gimtadienio iskrito pirmas apatinis po dar savaites antras apatinis ( jau beveik uzaugo pastovieji vietoj ju) po menesio iskrito pirmas virsutis, o dabar kliba antras virsutinis. O ir kruminis vienas issikale.
QUOTE(~Flamme~ @ 2012 11 20, 09:44)
linutei savaite po gimtadienio iskrito pirmas apatinis po dar savaites antras apatinis ( jau beveik uzaugo pastovieji vietoj ju) po menesio iskrito pirmas virsutis, o dabar kliba antras virsutinis. O ir kruminis vienas issikale.
QUOTE(vivia @ 2012 11 21, 19:14)
Sveikos
aš žinok apie tave kiekvieną kart pagalvoju kaip pro tą autostrados kaboką važiuojam
kaip gyvenat? kur gyvenat? pasidemonstruokit
beje, dviejų apatinių jau neturim.
Maniškė turbūt pirmauja neturim 5 dantų
QUOTE(MAMICY @ 2012 11 23, 14:19)
aš žinok apie tave kiekvieną kart pagalvoju kaip pro tą autostrados kaboką važiuojam
kaip gyvenat? kur gyvenat? pasidemonstruokit
beje, dviejų apatinių jau neturim.
kaip netiketai gyvenam tenpat ir turim sesyte metukui, taip, kad as irgi, kaip ir tu sutverta gimdyt mergytes
Beje mano kontaktai nepasikeite, absoliuciai niekas
Parodyciau, tik nei pasto atsimenu, nei paswordu.....