Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

Labutes
QUOTE(dryyle @ 2012 10 14, 11:03)
Sveikos  4u.gif

ar nesušalot?
ar tokias
user posted image
?
kažin kas geriau  g.gif  mastau dabar, galvojau pirkti tik tą pasostę vadinamą, bet galvoju kaip pilna kėdė saugiau  g.gif  bet ana užima mažiau vietos  4u.gif  pasidalinkit patirtim  lotuliukas.gif

Mes tokia naudojam smile.gif po to jei nori lieka tik apacia, bet kol kas kol musu keliones ilgos tai naudojam taip
Atsakyti
mes pilna kede naudojam, nros teko vaziuoti ir pasostej. man atrodo pilnoj vistiek saugiau.
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 10 14, 11:03)
turiu klausimą  4u.gif  kokias naudojat auto kėdes:

QUOTE(smiles11 @ 2012 10 14, 11:33)
Labutes
Mes tokia naudojam smile.gif po to jei nori lieka tik apacia, bet kol kas kol musu keliones ilgos tai naudojam taip

Mes irgi sitokia naudojam, paskui nuimsim ir liks tik pasoste, bet kol kas dar sedi pilnoj, ten labai geras daiktas ta vieta dirzui, nesmaugia vaiko per kakala.
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2012 10 14, 14:31)
Mes irgi sitokia naudojam, paskui nuimsim ir liks tik pasoste, bet kol kas dar sedi pilnoj, ten labai geras daiktas ta vieta dirzui, nesmaugia vaiko per kakala.

va aš irgi kai žiūrėjau, tai man šitas patiko, nes tekę ir mums važiuot toj pasostėj, tai Eimantas rėkė, kad jį smaugia ("ką jūs norit, kad pasmaugtų jūsų vaiką" lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 10 14, 15:01)
va aš irgi kai žiūrėjau, tai man šitas patiko, nes tekę ir mums važiuot toj pasostėj, tai Eimantas rėkė, kad jį smaugia ("ką jūs norit, kad pasmaugtų jūsų vaiką"  lotuliukas.gif )

siaip jo, jei dirzas labai per kakla tai negerai, avarijos metu smukteltu i prieki ir isireztu kaklan. I ta reikia atkreipti demesi ir i pasoste sodinti tik tada kai dirzas graziai per peti eina zemyn (kaip suaugusiems).
Atsakyti
kol kas daugiau visos už pilną kėdę, aš kažkaip buvau įsitikinus, kad pirksiu tą pasostę, bet kai dabar jau reiks pirkt, tai pradėjau domėtis ir žiūriu, kad visgi daugiau link kėdės linkstu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2012 10 14, 15:02)
siaip jo, jei dirzas labai per kakla tai negerai, avarijos metu smukteltu i prieki ir isireztu kaklan. I ta reikia atkreipti demesi ir i pasoste sodinti tik tada kai dirzas graziai per peti eina zemyn (kaip suaugusiems).

mes kai nesam aukšti, tai ir eina per kaklą, nors važiavom čia pavasarį, daba paaugęs biški 4u.gif bet jaučiu pirksiu kėdę ir nesuksiu smegenų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 10 14, 15:06)
kol kas daugiau visos už pilną kėdę, aš kažkaip buvau įsitikinus, kad pirksiu tą pasostę, bet kai dabar jau reiks pirkt, tai pradėjau domėtis ir žiūriu, kad visgi daugiau link kėdės linkstu  4u.gif
Papildyta:
mes kai nesam aukšti, tai ir eina per kaklą, nors važiavom čia pavasarį, daba paaugęs biški  4u.gif  bet jaučiu pirksiu kėdę ir nesuksiu smegenų  4u.gif

man Adomui reikia pirkti, tai galvojau gal i pasoste kuri nors berna sodinti, bet kai pabandem tai nusprendziau pirkti normalia kede.
Atsakyti
Pas mus masina didele, bet kai susideda 3 automobilines kedutes, dvivietis vezimas tai pilnas ekipazas beveik esam smile.gif nors vyras juokauja, kad dar yra kedutei vienai vietos biggrin.gif tai as juokiuos , kad nebent kitam gyvenime smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mes pasote turime Pijui, Urtei ana kedute;)
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 10 14, 12:03)
Sveikos  4u.gif

turiu klausimą  4u.gif  kokias naudojat auto kėdes:
kažin kas geriau  g.gif  mastau dabar, galvojau pirkti tik tą pasostę vadinamą, bet galvoju kaip pilna kėdė saugiau  g.gif  bet ana užima mažiau vietos  4u.gif  pasidalinkit patirtim  lotuliukas.gif

Mes irgi naudojam ta pilna kede dar. Man atrodo saugiau ir patogiau, paskui nusima ta nugarele ir yra toks dirzas kuris nugaroj prilaiko masinini dirza, kad neitu per kakla o graziai gultu ant petuko. Bet su nugarele man vistiek saugiau rodos.

QUOTE(dryyle @ 2012 10 14, 15:01)
va aš irgi kai žiūrėjau, tai man šitas patiko, nes tekę ir mums važiuot toj pasostėj, tai Eimantas rėkė, kad jį smaugia ("ką jūs norit, kad pasmaugtų jūsų vaiką"  lotuliukas.gif )

Atsakyti
a6 abiems mergoms turiu kėdes. viena jų išsiardo ir lieka tik pasostė. pilnoj kėdėj jom patogiau miegot (o ilgesnėj kelionėj, tai visai praverčia).
Atsakyti
Mes Arinai irgi pasote turim, ant dirzo dedam dirzo paminkstinima. Bet man nesaugu ir nepatinka, nes uzmiega kelionei, galva krenta.
Atsakyti