Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

QUOTE(Forgete @ 2012 09 28, 08:13)
Klastune sveikinimai, lauksim dar vieno klastuniuko  thumbup.gif

Aga, bet kartais siaubas suima, su dviem nesusitvarkau, ypač su mažėliu, tai jei trečias bus dar labiau pasiutęs? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Smiles11, didžiausi sveikinimai sulaukus trečiojo sūnelio wub.gif wub.gif wub.gif . Aukit didučiai, būkit sveikučiai 4u.gif .

O jau vardų gražumas tų visų mažulyčių thumbup.gif .

QUOTE(Klastūnė @ 2012 09 28, 06:52)
Nažinau ar kas dar čia anksčiau už mane, bet gi ir aš  nestuke.gif, jau ir lapkričio pradžia ne už kalnų blush2.gif

Ačiū už pagyras mūsų šeimynai 4u.gif

Pagaliau ir tu ryžaisi prisiduoti rolleyes.gif .

Papildyta:
QUOTE(Klastūnė @ 2012 09 28, 07:50)
Aga, bet kartais siaubas suima, su dviem nesusitvarkau, ypač su mažėliu, tai jei trečias bus dar labiau pasiutęs? doh.gif  biggrin.gif

Aš tave nuraminsiu lotuliukas.gif . Mano visi trys pasiutę vienodai. Rugilė nuo bernų nė kiek neatsilieka. Ir absoliutini nesąmonė, kai žmonės sako, kad mergaitės ramesnės, labiau klauso.
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 09 28, 10:20)
.

Papildyta:
Aš tave nuraminsiu lotuliukas.gif . Mano visi trys pasiutę vienodai. Rugilė nuo bernų nė kiek neatsilieka. Ir absoliutini nesąmonė, kai žmonės sako, kad mergaitės ramesnės, labiau klauso.

o cia tai jau taip, mano merga kartais atrodo atstoja kokius 5 Pijus:D, pasiutus iki negalejimo, ir jei ji butu pirmas vaikas, tai kazin ar butu buves antras, arba va gal tik dabar pradeciau prisileisti minti, kad nu gal reikia ir antro:D
Atsakyti
Klastune sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Labutes
Mes laikomes gerai , kas liecia maziu. Bet va su V tai nebezinau...Jau verkiau kelis kartus... Na zinojau kad taip bus , bet ...D viskas tvarkoje , aisku demesio nori bet viskas normos ribose. Bet V tai atapazin t neina, vos tik grista is darzelio tai pastoviai verkia, stresuoja, oziuojasi , ant zemes krenta , zaislus meto, maziui grisbstelt taikosi...Net nebezinau ka daryt g.gif g.gif Bandom su vyru kiek daugiau skirt demesio , bet na naturaliai as jo maziauisiams skiriu daugiau... Galvoju gal koki sirupeli raminanti prasyt kad is Lietuvos pasiustu, nes cia kiek klausiau nebent valerijono gali gaut g.gif g.gif g.gif Kaip jus Forgete, Skorpe, Rulete (o ji cia visai nebesirodo) ir kitos kuriu amziaus skirtumas tarp vaiku nedidelis buvo sprendet ta problema g.gif g.gif

Na aš nebūsiu čia išskirtinė, kaip Valmiera, kuriai pasisekė, nes laukiam dar vieno brolio. mirksiukas.gif

sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Na jo issiskirt negalima biggrin.gif biggrin.gif Na visad yra ketvirtas kartas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiles11: 28 rugsėjo 2012 - 11:04
QUOTE(smiles11 @ 2012 09 28, 12:03)
Labutes
Mes laikomes gerai , kas liecia maziu. Bet va su V tai nebezinau...Jau verkiau kelis kartus... Na zinojau kad taip bus , bet ...D viskas tvarkoje , aisku demesio nori bet viskas normos ribose. Bet V tai atapazin t neina, vos tik grista is darzelio tai pastoviai verkia, stresuoja, oziuojasi , ant zemes krenta , zaislus meto, maziui grisbstelt taikosi...Net nebezinau ka daryt  g.gif  g.gif Bandom su vyru kiek daugiau skirt demesio , bet na naturaliai as jo maziauisiams skiriu daugiau... Galvoju gal koki sirupeli raminanti prasyt kad is Lietuvos pasiustu, nes cia kiek klausiau nebent valerijono gali gaut  g.gif  g.gif  g.gif Kaip jus Forgete, Skorpe, Rulete (o ji cia visai nebesirodo) ir kitos kuriu amziaus skirtumas tarp vaiku nedidelis buvo sprendet ta problema  g.gif  g.gif

sveikinimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Na jo issiskirt negalima  biggrin.gif  biggrin.gif  Na visad yra ketvirtas kartas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mus kazko panasaus nebuvo..P tada buvo 2,5 metai ir ka zinau nu nebuvo kazkokio didelio pavydo, bet demesio aisku daugiau is teco, mociutes gaudavo. o mano kai ozka buvo su nemiegotom naktim, ir miego dienomis, tai as diena to demesio pilnai atrodo irgi P skirdavau, nes U miegodavo. i darza gi nejo gimus sesei kokius pora menesiu, susirgo, paskui vel susirgo, paskui kiauliu gripas tai iesjo jau sventems tik po dveju men, tai laiko adaptacijai uzteko ir demesi kazkaip labai jau dalinti reikejo;) viskas stos i vezias gal, bet V maziukas dar visai, tai man netkeista, kad va taip jau pavyda jaustu jis...
Atsakyti
QUOTE(Klastūnė @ 2012 09 28, 07:52)
Sveikos visos,
Kiek leliukų pabyrėjo  bigsmile.gif Sveikinimai visiems ir visoms, ramių naktužių. wub.gif
Nažinau ar kas dar čia anksčiau už mane, bet gi ir aš  nestuke.gif, jau ir lapkričio pradžia ne už kalnų blush2.gif

Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Tuoj dauguma bus daugiavaikiu lotuliukas.gif

Labutes
Mes laikomes gerai , kas liecia maziu

Mazoji gime, kai A buvo 2.5m, ispradziu nieko keisto nepastebedavau, o dabar ji pasikeite, ar cia 5m krize, ar kas, bet pasidare agresivi, gali ir pastumt, ir sumust mazaja, ant viresnes seses riekia kartais, su manim kartais agresyviai kalba. Bet mazoji nenusiliaidzia, irgi turi charakteri. Bet stengiuos kalbet, aiskint... kol kas nelabai matai pokyciu...

Dar norejau paklaust, ar jusu 5-meciai girdi jus, kai ka nors sakot? Nu maniske lyg nekreipia demesio... Kartais net uzriekiu, vistiek nekreipia. Tai dabar man patare neriekt, o ramiai prieit prie vaiko, paimt uz rankos, pasiziuret i akys ir kalbet. Veikia!
Atsakyti
QUOTE(~Flamme~ @ 2012 09 28, 11:25)

Dar norejau paklaust, ar jusu 5-meciai girdi jus, kai ka nors sakot? Nu maniske lyg nekreipia demesio... Kartais net uzriekiu, vistiek nekreipia. Tai dabar man patare neriekt, o ramiai prieit prie vaiko, paimt uz rankos, pasiziuret i akys ir kalbet. Veikia!

drinks_cheers.gif oi mes ir prie tu negirdinciu biggrin.gif bet mes dar kartais taip saukiam kalbedami kad baisu ... Jau vienu momentu galvojom gal silpniau girdim, nu bet lyg girdi gerai...
Atsakyti
Na aš nebūsiu čia išskirtinė, kaip Valmiera, kuriai pasisekė, nes laukiam dar vieno brolio. mirksiukas.gif

sveikinam bigsmile.gif

QUOTE(smiles11 @ 2012 09 28, 15:36)
drinks_cheers.gif  oi mes ir prie tu negirdinciu  biggrin.gif bet mes dar kartais taip saukiam kalbedami kad baisu ... Jau vienu momentu galvojom gal silpniau girdim, nu bet lyg girdi gerai...

čia vadinasi klausos duobės biggrin.gif tėvų balsui pasidaro nejautrūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet V tai atapazin t neina

nu pas mus gan sunkiai buvo, siaip kai D budavo namie as su A nieko nedarydavau, pamaitindavau ir MB atiduodavau. Tai visa demesi D skirdavau.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 28, 15:53)
čia vadinasi klausos duobės biggrin.gif tėvų balsui pasidaro nejautrūs  lotuliukas.gif

Aš turejau galvoje , kad jis ir pats kalbėdamas labai rekia smile.gif sakom nu jau toks garsiakalbis kad baisu ....
Atsakyti
Mamytės klausimas,kokius stalo žaidimus galite parekomenduoti mūsiškiams? Pradedu galvoti apie kalėdines dovanas,turim viena kur reikia ridenti kauliuką ir paeiti tiek langelių,Liepai patinka,sakau gal reiktų dar kažkokį padovanoti g.gif
Atsakyti