Valmiera, labai graži šeima
Mamicy, nu kiek bepažiūriu FB į sesių fotkę, tai mažoji, man gryna Augustė sako, kad mažuliukai į nieką panašūs nebūna, nu man ji gryna vyresnioji sesė ar klystu aš?
QUOTE(dryyle @ 2012 09 18, 08:40)
Mamicy, nu kiek bepažiūriu FB į sesių fotkę, tai mažoji, man gryna Augustė sako, kad mažuliukai į nieką panašūs nebūna, nu man ji gryna vyresnioji sesė ar klystu aš?
gal labiau grynas tėvas
QUOTE(Valmiera @ 2012 09 17, 22:51)
Sveikos mamytės,
Dideliausi sveikinimai Mamicy sulaukus trečiosios dukrytės .
Baikit, mergos, būna stebuklų, būna . Nors man loterijose ir nesiseka, bet va vaikų klausimų tai pasisekė .
Va parodau savo stebuklą
Dideliausi sveikinimai Mamicy sulaukus trečiosios dukrytės .
Baikit, mergos, būna stebuklų, būna . Nors man loterijose ir nesiseka, bet va vaikų klausimų tai pasisekė .
Va parodau savo stebuklą
Cia vadinasi mirk is pavydo Eh sekasi gi zmoniems Labai grazi foto, mano svajone tokia buvo Bet nieko labai graziai atrodysiu ir tarp triju berniuku Tik , kad tas trecias greiciau lauk lystu, nes nuomos terminas jau baigiasi Nuo rytojaus sakiau jau visos priemones pateisinamos
Valmiera, labai grazi mama tarp triju graziu vaikuciu
Tam tadam tatam
Sveikinu Ingą su dukrytės gimimu
Sveikinu Ingą su dukrytės gimimu
QUOTE(dryyle @ 2012 09 18, 23:01)
Tai aš tik detales atnešiau tada
Vakar 18 val po CP gimė Smiltė. 2360 g ir 48 cm. viskas čiki. jau susipažinom ir pavalgėm. Inga&Liepa
Inga, sveikinimai su dukrytes gimimu
Kokia mazyte mergyte
Kokia mazyte mergyte
Dar karta sveikinu Inga Ir kosk vardas mergytes
Bet jus su Mamicy ir nedraugiskos palikot mane viena O mano lelius visai nesiskubina Isprotesiu nuo laukimo
Bet jus su Mamicy ir nedraugiskos palikot mane viena O mano lelius visai nesiskubina Isprotesiu nuo laukimo
Kokios fainos zinios
Sveikinam Mamicy ,Inga &Liepa
Sveikinam Mamicy ,Inga &Liepa
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 19, 07:15)
Vakar 18 val po CP gimė Smiltė. 2360 g ir 48 cm. viskas čiki. jau susipažinom ir pavalgėm. Inga&Liepa
Nuoširdžiausi sveikinimai Inga&Liepa . Ramių naktelių ir daug saldaus pienelio .
Mano Domantas beveik dvigubai sunkesnis ir 10 cm didesnis gimė ir tai atrodė mažulytis mažulytis, o čia tokia kruopytė...
QUOTE(smiles11 @ 2012 09 19, 09:24)
Laikykis, mamka . Ir tavo didžioji diena ne už kalnų .
QUOTE(smiles11 @ 2012 09 21, 18:36)
Sendien 16.36 Lietuvos laiku gimė mūsų sunelis 4360 gr. 53 cm .
Sveikinu labai labai Aukit dideli vyrai mūrai ąžuolai bet didutis koks
QUOTE(dryyle @ 2012 09 22, 09:00)
Sveikinu labai labai Aukit dideli vyrai mūrai ąžuolai bet didutis koks
Sveikinimai čia jeigu ką tai aš ta kurią aukščiau sveikinot su dukryte ačiū visoms,tik vat emocijos liejasi,nesusitvarkau su savimi