Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

Valmiera, labai graži šeima thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Mamicy, nu kiek bepažiūriu FB į sesių fotkę, tai mažoji, man gryna Augustė 4u.gif sako, kad mažuliukai į nieką panašūs nebūna, nu man ji gryna vyresnioji sesė 4u.gif ar klystu aš?
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 09 18, 08:40)
Mamicy, nu kiek bepažiūriu FB į sesių fotkę, tai mažoji, man gryna Augustė  4u.gif  sako, kad mažuliukai į nieką panašūs nebūna, nu man ji gryna vyresnioji sesė  4u.gif  ar klystu aš?

gal labiau grynas tėvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 09 17, 22:51)
Sveikos mamytės,

Dideliausi sveikinimai Mamicy sulaukus trečiosios dukrytės 4u.gif  wub.gif .

Baikit, mergos, būna stebuklų, būna lotuliukas.gif . Nors man loterijose ir nesiseka, bet va vaikų klausimų tai pasisekė thumbup.gif .

Va parodau savo stebuklą mirksiukas.gif

user posted image

Cia vadinasi mirk is pavydo doh.gif Eh sekasi gi zmoniems thumbup.gif Labai grazi foto, mano svajone tokia buvo wub.gif Bet nieko labai graziai atrodysiu ir tarp triju berniuku wub.gif wub.gif wub.gif Tik , kad tas trecias greiciau lauk lystu, nes nuomos terminas jau baigiasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuo rytojaus sakiau jau visos priemones pateisinamos smileysex.gif vacation4.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Valmiera, labai grazi mama tarp triju graziu vaikuciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 18 rugsėjo 2012 - 10:10
Tam tadam tatam thumbup.gif wub.gif
Sveikinu Ingą su dukrytės gimimu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 09 18, 23:01)
Tam tadam tatam  thumbup.gif  wub.gif 
Sveikinu Ingą su dukrytės gimimu thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai aš tik detales atnešiau tada biggrin.gif

Vakar 18 val po CP gimė Smiltė. 2360 g ir 48 cm. viskas čiki. jau susipažinom ir pavalgėm. Inga&Liepa
Atsakyti
Inga, sveikinimai su dukrytes gimimu wub.gif
user posted image

Kokia mazyte mergyte rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 19 rugsėjo 2012 - 08:23
Dar karta sveikinu Inga wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ir kosk vardas mergytes wub.gif wub.gif wub.gif

Bet jus su Mamicy ir nedraugiskos palikot mane viena verysad.gif verysad.gif verysad.gif O mano lelius visai nesiskubina doh.gif Isprotesiu nuo laukimo doh.gif
Atsakyti
Kokios fainos zinios bigsmile.gif bigsmile.gif

Sveikinam Mamicy ,Inga &Liepa wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 19, 07:15)
Vakar 18 val po CP gimė Smiltė. 2360 g ir 48 cm. viskas čiki. jau susipažinom ir pavalgėm. Inga&Liepa

clap.gif clap.gif clap.gif Nuoširdžiausi sveikinimai Inga&Liepa wub.gif 4u.gif . Ramių naktelių ir daug saldaus pienelio 4u.gif .

Mano Domantas beveik dvigubai sunkesnis ir 10 cm didesnis gimė ir tai atrodė mažulytis mažulytis, o čia tokia kruopytė... wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(smiles11 @ 2012 09 19, 09:24)
Bet jus su Mamicy ir nedraugiskos palikot mane viena  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  O mano lelius visai nesiskubina  doh.gif  Isprotesiu nuo laukimo  doh.gif

Laikykis, mamka 4u.gif . Ir tavo didžioji diena ne už kalnų mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2012 09 21, 18:36)
Sendien 16.36 Lietuvos laiku gimė mūsų sunelis 4360 gr. 53 cm .

wub.gif wub.gif Sveikinu labai labai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Aukit dideli vyrai mūrai ąžuolai 4u.gif bet didutis koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2012 09 22, 09:00)
wub.gif  wub.gif  Sveikinu labai labai  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Aukit dideli vyrai mūrai ąžuolai  4u.gif bet didutis koks  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif čia jeigu ką tai aš ta kurią aukščiau sveikinot su dukryte biggrin.gif ačiū visoms,tik vat emocijos liejasi,nesusitvarkau su savimi doh.gif
Atsakyti