Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

QUOTE(MAMICY @ 2012 09 16, 20:28)
nu a vdrug tas 0,05 proc tau tektų? būna gi stebuklų... g.gif

ne ne , tik ne pas mane. as net keturiu kampu nelaimiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 16, 19:29)
ne ne , tik ne pas mane. as net keturiu kampu nelaimiu  lotuliukas.gif

nu kai pagalvoji, tai ir aš nelaimiu g.gif tada gal jo... patektum į tuos 99 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 17, 08:41)
nu kai pagalvoji, tai ir aš nelaimiu  g.gif  tada gal jo... patektum į tuos 99  lotuliukas.gif

o as dabar pagalvoju, kad smagu poriuke, bet..turbut patiems vaikams smagiau kai tos pacios lyties;) ir taupumo sumetimai labai gerai ir aprengti vienodai gali:D zodziu ziuriu as fotkes ir su tokiu nedideliu pavydu pavydziu:D..o va kai pagalvoju apie trecia nu net nezinau ko noreciau....vistiek jau skrtumas nuo abeju vaiku butu, tai turbut ne nenoreciau suzinoti ko laukiuosi ta karta, butu siurprizas sau ir visiems;) nu pasvajojaau, tik trecio kolkas nenoriu:D
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 09 17, 07:57)
o as dabar pagalvoju, kad smagu poriuke, bet..turbut patiems vaikams smagiau kai tos pacios lyties;) ir taupumo sumetimai labai gerai ir aprengti vienodai gali:D zodziu ziuriu as fotkes ir su tokiu nedideliu pavydu pavydziu:D..o va kai pagalvoju apie trecia nu net nezinau ko noreciau....vistiek jau skrtumas nuo abeju vaiku butu, tai turbut ne nenoreciau suzinoti ko laukiuosi ta karta, butu siurprizas sau ir visiems;) nu pasvajojaau, tik trecio kolkas nenoriu:D

norėtum lotuliukas.gif nes unisex drabužių normalių nier... net jei rudi, tai būna arba su mašinom arba su gėlytėm... su kokiasi varliukais - grybukais nebūna schmoll.gif
Atsakyti
Labutes Na as ir vis dar 2 in 1 biggrin.gif Butu gerai sia savaite pagimdyt, nes jau darzelio aukletojas kraupinu biggrin.gif Vis su pilvu ateinu ir ateinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Forgete rizikuok rizikuok, reik Lietuvai vyruku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Skorpe @ 2012 09 17, 07:57)
o as dabar pagalvoju, kad smagu poriuke, bet..turbut patiems vaikams smagiau kai tos pacios lyties;)

na manau cia nuo vaiku priklauso, nors aisku ziaslai pamegiai jei du berniukai ar dvi mergytes panasesni nei porikes smile.gif Nors seip faina porike, tada jau trecias dzin. Nors zinot jauciu vistiek noreciau ax.gif
Atsakyti
Aš ir dar 2 in 1,bet jau greitai,labai greitai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Dideliausi sveikinimai Mamicy sulaukus trečiosios dukrytės 4u.gif wub.gif .

QUOTE(MAMICY @ 2012 09 16, 19:28)
nu a vdrug tas 0,05 proc tau tektų? būna gi stebuklų... g.gif

Baikit, mergos, būna stebuklų, būna lotuliukas.gif . Nors man loterijose ir nesiseka, bet va vaikų klausimų tai pasisekė thumbup.gif .

Va parodau savo stebuklą mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 09 17, 22:51)
Sveikos mamytės,

Dideliausi sveikinimai Mamicy sulaukus trečiosios dukrytės 4u.gif  wub.gif .

Baikit, mergos, būna stebuklų, būna lotuliukas.gif . Nors man loterijose ir nesiseka, bet va vaikų klausimų tai pasisekė thumbup.gif .

nu tai kurgi mums pasiseks, jei ponia jau tuos 0,05 proc išnaudojo lotuliukas.gif

labai graži šeimynėlė wub.gif o bernai negarbanoti? čia tik sesei tokia garbė kliuvo?
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 09 17, 22:51)

user posted image

bigsmile.gif kokia graži šeimyna wub.gif
Atsakyti
Valmiera nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 09 17, 23:51)

Valmiera,
labai labai labai grazi seimyna wub.gif
Atsakyti
Laba visoms,

Dėkui už pagyras mūsų šeimynai 4u.gif .

QUOTE(MAMICY @ 2012 09 18, 07:31)
nu tai kurgi mums pasiseks, jei ponia jau tuos 0,05 proc išnaudojo  lotuliukas.gif

labai graži šeimynėlė  wub.gif  o bernai negarbanoti? čia tik sesei tokia garbė kliuvo?

Na matai, čia jau kas pirmesnis tas gudresnis mirksiukas.gif . Nereikėjo ilgai miegoti ir būtum tuos 0,05 proc. pirma išnaudojusi lotuliukas.gif

Bernai irgi garbanoti, tik plaukas per trumpas, kad matytųsi. Kai šiek tiek paauga plaukai, tada sukasi.
Atsakyti