QUOTE(jolanka @ 2012 09 15, 20:43)
Nu joooooo, kas dar ka nors apie ka nors?
man labai patinka feisbuke pažiūrėt kai išmeta, kad su kokiu nors asmeniu turi x bendrų draugų... tai kartais randi, kad tie bendri draugai yra iš tokių skirtingų operų ir pakampių... kazkada bendri draugai buvo jolanka ir viena pažistama iš klaipėdos...
QUOTE(Forgete @ 2012 09 16, 00:43)
dziaugiuos , laukiu gimdymo istorijos
Papildyta:
jau paskaiciau istorija neiskentus. labai dziaugiuosi kad viskas lengvai be jokiu bedu praejo. o fotke labai noriu pamatyt, parodyk
nu žinok netikėjau, kad gimdymas gali būti TOKS lengvas...
o sesės susimuša kuri vežimą vežios, kuri pampersą paduos, kuri šliauštus užsegs...
einu nuotrauką į snukiaknygę įkelsiu
Papildyta:
gimdymo istorija skirta pasėti naują trečiukų/ketvertukų vadą
beje, mano šitas ir nėštumas buvo labai lengvas... su praeitais nelyginamas net...
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 14, 19:27)
o aš buvau 99 proc įsitikinus, kad bus CP. Gydytojas davė man 60 proc, kad pagimdysiu pati... tai mano akim irgi nestebuklingos prognozės...
istorija tokia, kad turėjau visokių indikacijų ir 12 d paskirtą planinį CP. Nu bet kaip linux sakė, aš kaip sena merga niekaip negalėjau apsispresti ko noriu... pirmadienį po rytinės apžiūros buvo ~3-4 cm... visą dieną nieko nevyko... apėjau pusė savo kaimo vos ne bėgute... valiau langus ir t.t. vakare gal kokie mauduliukai jautėsi (net ne skausmeliai). gal dar pora kokių sąrėmiukų užėjo... bet tokių nereguliarių. paskambinau daktariukui, kad noriu apžiūros. Per apžiūrą randa jau 4-5 cm. Nusprendžiam, kad nebėra čia ko stabdyti reikalus. Nuleidžia vandenis gal kokia 20 val. prasideda veikla. labai gražiai kas 3-4 min, poto kas 2-3... Pagal šūkį bandau laikyti šypseną... nu bet vis sunkiau sekasi. Kai 23:30 patikrina kaklą, tai ten tėra geri 6 cm... o tu f... va tau ir trečiakartė.
pareiškiu, kad didvyre jau pabuvau, noriu epidūro. pasirodo anesteziologas operacinėj. bus po 20 min.
laukiam... kai įėjo anesteziologas ir pradėjo pildyti popierius, tai vyras sakė aš jam galvą bandžiau nukasti
Epidūras man suveikia momentaliai. einam miegot
(god bless tą, katras tą epidūrą išrado. nu nerealus reikalas). Iki viso to, pas mane kaip ir praeitą kart jokios galvytės nesileidžia, niekur nesistato, tai gyd netgi sveikina epidūro idėją, nes bus galima panaudoti CP... po kelių sapnų pradedu jausti spaudimą TEN. patikrina 10 cm...
galvytė vietoj... Stumiam... negaliu pasakyti po kelių stangų (nes nelabai jas jaučiau
) bet per kokias 5 gal išsirita mano cypukas. iš tikro, tai nelabai ir reikėjo stumti... diedas kaip visada - "nepradėjai stumt, o jau galva kyšo
". klausiu ar labai plyšau.... sako, jei labai nori, nebent įkirp galim
reziume. niekada netikėjau, kad galima TAIP lengvai. ačiū gydytojui, ačiū akušerkai (sakė mano akušerka labai gera buvo), ačiū net nežinau kam... man iki šiol nesitiki... nekirpo, neplyšau... nerealiai