Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

QUOTE(MAMICY @ 2012 09 15, 11:00)
ačiū už sveikinimus  biggrin.gif
pas mus namie dabar matriarchatas  cool.gif

forgete, tavo daktariuks nerealus  thumbup.gif

Sveikinam ir mes 4u.gif

Eiii, daktariukas visuuuu biggrin.gif kas cia dabarrrr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2012 09 15, 16:34)
Sveikinam ir mes  4u.gif

Eiii, daktariukas visuuuu  biggrin.gif  kas cia dabarrrr  lotuliukas.gif

ne visu ne visu biggrin.gif jis mano P grupiokes tetis;) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 09 15, 19:05)

nu kokio dydžio pasaulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 15, 20:27)
nu kokio dydžio pasaulis  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

kaip seses mazaja prieme?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 09 15, 19:05)

Nu joooooo, kas dar ka nors apie ka nors? lotuliukas.gif

Siaip tikrai, musu vaikai bendraamziai, ir ta pati menesi gime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 15, 12:00)
ačiū už sveikinimus  biggrin.gif
pas mus namie dabar matriarchatas  cool.gif

forgete, tavo daktariuks nerealus  thumbup.gif

dziaugiuos , laukiu gimdymo istorijos thumbup.gif
Papildyta:
jau paskaiciau istorija neiskentus. labai dziaugiuosi kad viskas lengvai be jokiu bedu praejo. o fotke labai noriu pamatyt, parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2012 09 15, 20:43)
Nu joooooo, kas dar ka nors apie ka nors?  lotuliukas.gif

man labai patinka feisbuke pažiūrėt kai išmeta, kad su kokiu nors asmeniu turi x bendrų draugų... tai kartais randi, kad tie bendri draugai yra iš tokių skirtingų operų ir pakampių... kazkada bendri draugai buvo jolanka ir viena pažistama iš klaipėdos...

QUOTE(Forgete @ 2012 09 16, 00:43)
dziaugiuos , laukiu gimdymo istorijos  thumbup.gif
Papildyta:
jau paskaiciau istorija neiskentus. labai dziaugiuosi kad viskas lengvai be jokiu bedu praejo. o fotke labai noriu pamatyt, parodyk  bigsmile.gif

nu žinok netikėjau, kad gimdymas gali būti TOKS lengvas... thumbup.gif

o sesės susimuša kuri vežimą vežios, kuri pampersą paduos, kuri šliauštus užsegs...

einu nuotrauką į snukiaknygę įkelsiu 4u.gif
Papildyta:
gimdymo istorija skirta pasėti naują trečiukų/ketvertukų vadą biggrin.gif

beje, mano šitas ir nėštumas buvo labai lengvas... su praeitais nelyginamas net...

QUOTE(MAMICY @ 2012 09 14, 19:27)
o aš buvau 99 proc įsitikinus, kad bus CP. Gydytojas davė man 60 proc, kad pagimdysiu pati... tai mano akim irgi nestebuklingos prognozės...

istorija tokia, kad turėjau visokių indikacijų ir 12 d paskirtą planinį CP. Nu bet kaip linux sakė, aš kaip sena merga niekaip negalėjau apsispresti ko noriu...  pirmadienį po rytinės apžiūros buvo ~3-4 cm... visą dieną nieko nevyko... apėjau pusė savo kaimo vos ne bėgute... valiau langus ir t.t. vakare gal kokie mauduliukai jautėsi (net ne skausmeliai). gal dar pora kokių sąrėmiukų užėjo... bet tokių nereguliarių. paskambinau daktariukui, kad noriu apžiūros. Per apžiūrą randa jau 4-5 cm. Nusprendžiam, kad nebėra čia ko stabdyti reikalus. Nuleidžia vandenis gal kokia 20 val. prasideda veikla. labai gražiai kas 3-4 min, poto kas 2-3... Pagal šūkį bandau laikyti šypseną... nu bet vis sunkiau sekasi. Kai 23:30 patikrina kaklą, tai ten tėra geri 6 cm...  o tu f... va tau ir trečiakartė.  doh.gif  pareiškiu, kad didvyre jau pabuvau, noriu epidūro.  pasirodo anesteziologas operacinėj. bus po 20 min.  unsure.gif laukiam... kai įėjo anesteziologas ir pradėjo pildyti popierius, tai vyras sakė aš jam galvą bandžiau nukasti biggrin.gif Epidūras man suveikia momentaliai. einam miegot  bigsmile.gif (god bless tą, katras tą epidūrą išrado. nu nerealus reikalas). Iki viso to, pas mane kaip ir praeitą kart jokios galvytės nesileidžia, niekur nesistato, tai gyd netgi sveikina epidūro idėją, nes bus galima panaudoti CP...  po kelių sapnų pradedu jausti spaudimą TEN. patikrina 10 cm... thumbup.gif  galvytė vietoj... Stumiam... negaliu pasakyti po kelių stangų (nes nelabai jas jaučiau  doh.gif ) bet per kokias 5 gal išsirita mano cypukas. iš tikro, tai nelabai ir reikėjo stumti... diedas kaip visada - "nepradėjai stumt, o jau galva kyšo  biggrin.gif ". klausiu ar labai plyšau.... sako, jei labai nori, nebent įkirp galim biggrin.gif
reziume. niekada netikėjau, kad galima TAIP lengvai.  ačiū gydytojui, ačiū akušerkai (sakė mano akušerka labai gera buvo), ačiū net nežinau kam... man iki šiol nesitiki... nekirpo, neplyšau... nerealiai  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 16, 10:34)
man labai patinka feisbuke pažiūrėt kai išmeta, kad su kokiu nors asmeniu turi x bendrų draugų... tai kartais randi, kad tie bendri draugai yra iš tokių skirtingų operų ir pakampių... kazkada bendri draugai buvo jolanka ir viena pažistama iš klaipėdos...

nu žinok netikėjau, kad gimdymas gali būti TOKS lengvas...  thumbup.gif

Kaip graziai aprasei gimdyma 4u.gif kaip pavydziu keliu vaikuuuuuuu rolleyes.gif sega, paduoda, vezioja....

Idomu kas ta pazistama Klaipedos, ar mano diabeto drauge ar gimine mano?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 09 16, 11:34)

gimdymo istorija skirta pasėti naują trečiukų/ketvertukų vadą biggrin.gif

beje, mano šitas ir nėštumas buvo labai lengvas... su praeitais nelyginamas net...

Nu cia rimtai galima uzsimanyt gimdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sveikinu su tokiu lengvu gimdymu 4u.gif
Jauciu, kad jei kada nors gyvenime turesiu trecia - net neabejoju, kad irgi bus pana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynake:) @ 2012 09 16, 16:27)
Jauciu, kad jei kada nors gyvenime turesiu trecia - net neabejoju, kad irgi bus pana  thumbup.gif

žinok kokia 99,5 proc lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi ta pati galvoju. Nebekaleciau uzuojautos kupinu zvilgsniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 16, 16:53)
as irgi ta pati galvoju. Nebekaleciau uzuojautos kupinu zvilgsniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu a vdrug tas 0,05 proc tau tektų? būna gi stebuklų... g.gif
Atsakyti