Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

Na į Latviją planuojam dviem dienom tik nuvykti, nakvynę kažkaip galvoju šalia Dobelės maždaug g.gif
Atsakyti
labas keliautojos, planuojame vaziuoti i Latvija per mindaugines trims dienoms, domintu pajuris, nesame buve . Bandytume vaziuoti i kempinga, su palapinemis , kazkaip man uzkliuvo SILI kempingas, sakykit kas buve :

1. Ar labai triuksminga? Vaziuojame su vaikais, tai nesinoretu triuksmingu kompaniju per nakti klausytis.
2. kiek km iki Venspilio?
3. Ar tvarkingas, ar palapines statomos miskelyje, pavesyje?
4. gal kam teke buti per tas sventes, gal daug labai zmoniu buna, lietuviai uzplusta

Aciu uz bet kokia info. Busiu dekinga uz jusu nuomone .siaip sis kempingas mane patrauke kad atrodo gana laukine gamta, grazus skardis, salia jura.
Atsakyti
km iki ventspilio gali pasižiūrėti google žemėlapiuose.
Atsakyti
QUOTE(ausram1 @ 2012 06 26, 08:38)
kazkaip man uzkliuvo SILI kempingas, sakykit kas buve :

2. kiek km iki Venspilio?

Aciu uz bet kokia info.  Busiu dekinga uz jusu nuomone .siaip sis kempingas mane patrauke kad atrodo gana laukine gamta, grazus skardis, salia jura.

Apie 50 km iki Ventspilio.
Jei važiuojate su vaikais, tai geriau rinkčiausi arčiau Ventspilio kempingą. Laukinės gamtos yra ir kituose kempinguose. Jei bus blogas oras tai su vaikais daugiau rasite veiklos Ventspilyje nei čia. O Jūrkalnę galima ir pro šalį važiuojant aplankyti ir jos skardį apžiūrėti.
Atsakyti
Parekomenduokit nebrangų tvarkingą kempingą netoli Rygos 4u.gif
Šį savaitgalį planuojame važiuoti maršrutu Tervetė - Ryga smile.gif
Atsakyti
gal nesenai kas buvote Siguldoje, Lygatnės tarybiniuose bunkeriuose? ar įleidžiami ten visi, ar reikia iš anksto susitarti, kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2012 06 29, 15:22)
gal nesenai kas buvote Siguldoje, Lygatnės tarybiniuose bunkeriuose? ar įleidžiami ten visi, ar reikia iš anksto susitarti, kiek kainuoja? g.gif

Pasiūlymas (flash deal) Siguldoje maždaug 08 22-08 28 dienomis:
http://www.booking.c...37c554a24203eX3
akcijines datas galite sužinoti, paspaudę Secret Deal! - Click on calendar ir atsidarę kalendorių 4u.gif
Atsakyti
Bukite atsargios atostogaudamos Latvijoje! Tai nera saugi salis.
Leidausi bobslejaus trasa, i mane trenkesi didziuliu greiciu nestabdomos instruktoriu paleistos rogutes su kita mergina. Smugis buvo didziulis, susitrenkiau nugara, patyriau soka, per plauka isvengiau antro smugio. Apacioje kalno pasitike bobslejaus darbuotojai nesuteike man elementarios pirmosios pagalbos, neatsiprase, nepasiule atlyginti moralinius ir materialinius nuostolius. Mazdaug po pusvalandzio ta pacia trasa paleido mazdaug 12 m. mergaite i kuria irgi trenkesi is paskos vaziavusios rogutes. Tik per plauke netapau invalide, pasekmes galejo buti ir blogesnes. Lietuvoje tokie irenginiai priskiriami prie potencialiai pavojingu irenginiu, ju eksploatavimas ir darbuotoju personalas grieztai priziurimas, Amerikoje po tokiu ivykiu nedelsiant butu uzdaroma trasa. Taciau "zirgu galvoms" svarbu uzdirbti pinigus, zmogaus saugumas nerupi. Padariau isvada, kad keliaujant Latvijoje ypac turi rupintis savo saugumu, o jeigu atsitiks nelaime, pagalbos sulauksi nebent is savo broliu lietuviu, kaip kad man buvo. O geriausia atostogoms rinktis civilizuotesnes salis.
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif
QUOTE(aulina @ 2012 06 30, 12:31)
Leidausi bobslejaus trasa, i mane trenkesi didziuliu greiciu nestabdomos instruktoriu paleistos rogutes su kita mergina. Smugis buvo didziulis, susitrenkiau nugara, patyriau soka, per plauka isvengiau antro smugio. Apacioje kalno pasitike bobslejaus darbuotojai nesuteike man elementarios pirmosios pagalbos, neatsiprase, nepasiule atlyginti moralinius ir materialinius nuostolius. Mazdaug po pusvalandzio ta pacia trasa paleido mazdaug 12 m. mergaite i kuria irgi trenkesi is paskos vaziavusios rogutes. Tik per plauke netapau invalide, pasekmes galejo buti ir blogesnes. Lietuvoje tokie irenginiai priskiriami prie potencialiai pavojingu irenginiu, ju eksploatavimas ir darbuotoju personalas grieztai priziurimas, Amerikoje po tokiu ivykiu nedelsiant butu uzdaroma trasa. Taciau "zirgu galvoms" svarbu uzdirbti pinigus, zmogaus saugumas nerupi. Padariau isvada, kad keliaujant Latvijoje ypac turi rupintis savo saugumu, o jeigu atsitiks nelaime, pagalbos sulauksi nebent is savo broliu lietuviu, kaip kad man buvo. O geriausia atostogoms rinktis civilizuotesnes salis.

nu jūs čia nugąsdinote:( aš pirmu numeriu buvau užsirašiusi - nusileidimas bobsėjaus trąsa......
Papildyta:
g.gif
QUOTE(EDTA67 @ 2012 06 29, 14:41)
Pasiūlymas (flash deal) Siguldoje maždaug 08 22-08 28 dienomis:
http://www.booking.c...37c554a24203eX3
akcijines datas galite sužinoti, paspaudę Secret Deal! - Click on calendar ir atsidarę kalendorių  4u.gif

nieko nesupratau kąč čia pasiūlėte? aš klausiau apie Lygatnės bunkerius....
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2012 06 30, 14:47)
nu jūs čia nugąsdinote:( aš pirmu numeriu buvau užsirašiusi - nusileidimas bobsėjaus trąsa......

Girdejau, kad anyksciuose yra saugi bobslejaus trasa. Tuo tarpu Latvijoje sias atrakcijas drasiai isbraukite del savo ir savo seimos saugumo, net nedvejodama.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 06 30, 11:31)

O prie ko čia šalies nesaugumas ir tam tikros pramogos??????
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 30, 19:29)
O prie ko čia šalies nesaugumas ir tam tikros pramogos??????

teisingai sakai prie ko cia salies saugumas reikia skirt salies sauguma nuo atrakcijos -net juokinga skaityt jei sveicarijoje nukrisi nuo kalno ar kas nors pastums tai ka sakysi ,kad sveicarija -nesaugi salis schmoll.gif
Atsakyti