Sveikos supermamos
Esu girdėjus daug gerų atsiliepimų apie Latvijos pajūrį, bet konkrečiai nieko nežinau... Gal galit ką parekomenduot geram, ramiam ir nebrangiam poilsiui? Kad būtų ką veikt 3metei ir patogu
Iš anksto dėkoju
QUOTE(Varlikė @ 2015 06 29, 23:57)
Esu girdėjus daug gerų atsiliepimų apie Latvijos pajūrį, bet konkrečiai nieko nežinau... Gal galit ką parekomenduot geram, ramiam ir nebrangiam poilsiui? Kad būtų ką veikt 3metei ir patogu
Poilsis Ventspilyje man asmeniskai pats geriausias. Pajuryje yra daug uzsiemimu visokiu karstykliu supyniu,paciam mieste pilna tu grazuoliu karvyciu ir siaip ramu ir labai svaru visur,kopose nera skruzdeliu ar dar kokiu vabaliuku...
Vaikams yra nemokamas vaiku parkas pilnas atrakciju visokiausiu, sunku teveliams daznai vaikus is ten issivesti
Mes ten vaziuojame senai jau ir niekur man taip nebuna gerai.
sakykite, "bernu parks "Fantazija" čia tas apie kurį daugiausia kalbama? Ar patogu apsistoti kitoje(šiauriau) upės busėje? Ties kur geresnis paplūdimys?
QUOTE(Buttuke @ 2015 06 30, 20:54)
sakykite, "bernu parks "Fantazija" čia tas apie kurį daugiausia kalbama? Ar patogu apsistoti kitoje(šiauriau) upės busėje? Ties kur geresnis paplūdimys?
Papludimys man geriausias kus arciau molo ten nera jokiu akmenuku nei priejuras kempingo ten labiau akmenuota. Vaiku tas parkas yra netoli molo, akvaparko..kazkaip nezinau apie kuria siaurine puse kalbate ar ten kur privaziavimas is kitos Venspilio puses, tai tada toli viskas
vaiku parkas Fantazija yra kitapus upes puses, nuo ten nera priejimo prie juros, nes ten uosto teritorija, naftos baze ir pan., o vaiku parkas "bernu pilsetina" yra tarp Poruka ir Vasarnicu iela, nuo parko iki juros apie 10-15 min pesciomis
Gal yra atostogavusių Tujos kempinguose ir galėtų pasidalinti patirtimi? Pernai buvome Ventspilyje šiemet būtų įdomu išbandyti kitur.
Gal kas patartų kur ieškoti nebrangios nakvynės Jūrmaloje
QUOTE(Amiala @ 2015 07 02, 14:31)
Gal kas patartų kur ieškoti nebrangios nakvynės Jūrmaloje
pigiausias variantas pries kelis metus buvo Jaunimo nakvynes namai - sodininkystes technikumo bendrabutis. Patogumai bendri, bet pakankamai viskas twarkinga
QUOTE(Karusia @ 2015 07 02, 16:14)
pigiausias variantas pries kelis metus buvo Jaunimo nakvynes namai - sodininkystes technikumo bendrabutis. Patogumai bendri, bet pakankamai viskas twarkinga
http://www.tourism.j...p...n&t_id=1111
čia kartais ne šitas?
Laba diena,
Norim ir mes Latvija isbandyt. Galvojam iki Jurmalos lekt. tik kazkaip sunkokai sekasi man vietos nakvynei ieskot. Gal galit parekomenduot kazka? domintu ne patys pigiausi, bet ir ne bragiausi variantai triju asmenu seimai be to jei keliausim, tai poros savaiciu begyj, kazin ar imanoma ka dar surast?
Norim ir mes Latvija isbandyt. Galvojam iki Jurmalos lekt. tik kazkaip sunkokai sekasi man vietos nakvynei ieskot. Gal galit parekomenduot kazka? domintu ne patys pigiausi, bet ir ne bragiausi variantai triju asmenu seimai be to jei keliausim, tai poros savaiciu begyj, kazin ar imanoma ka dar surast?
Sveiki, ventspilio ir liepajos pusej jau ne vienus metus atostogavom su vaikais kepmpinguose, labai patiko, bet siemet norim isbandyt kazka is kempingu Jurmalos pusej tik ne Jurmaloj, ten esu buvus man nepatiko. Gal kas galit ka parekomenduot? aciu
Buvo labai fainas fotoreportažas apie Latviją, niekaip jo neberandu. Prisimenu foto saulėlydžio akmenuotame pajūryje ir uolose prie jūros. Ir pažintinis takas medinis per pelkes. Žodžiu kažkada skaičiau, labai patiko, dabar planuojuosi kelionę į Latviją, labai prireikė ir neberandu. Gal padėsit mergaitės?
Mūsų planuose Rundalės pilis ir Tervetės parkas būtiniausiai, o toliau dar svarstau. Norisi prie jūros. Taip pat domina pažintiniai gamtos takai. Vat ir noriu atrasti tą fotoreportažą, skaitytą kažkada ir deja nepasižymėtą..
Mūsų planuose Rundalės pilis ir Tervetės parkas būtiniausiai, o toliau dar svarstau. Norisi prie jūros. Taip pat domina pažintiniai gamtos takai. Vat ir noriu atrasti tą fotoreportažą, skaitytą kažkada ir deja nepasižymėtą..