Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

QUOTE(Spragtukas @ 2013 06 24, 00:01)
Aciu uz aprasyma. Smagiai pakeliavote  4u.gif
Papildyta:
Gal galetumete parasyti, ar laikas Latvijoje nesiskiria? T.y.ne valanda atgal?.. unsure.gif

Laikas toks pat, kaip Lietuvoje biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 06 23, 22:54)
Kadangi šiemet neturime galimybių keliauti toliau verysad.gif , mums, kelionių „narkomanams“, prasidėjo tikros „lomkės“ doh.gif .

Kaip aš Jus suprantu drinks_cheers.gif Ryga visai tinka "lomkėms" apmalšinti biggrin.gifD
Rundalės pilis - va kur norėčiau nuvažiuot, kaip ten gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 06 23, 23:48)
Laikas toks pat, kaip Lietuvoje biggrin.gif .

Aciu smile.gif
Atsakyti
Artūrai, kodėl neužsukote į pačią Rundalės pilį??? Tikrai verta! Man teko ten būti su gide. Labai įdomu. ax.gif
Atsakyti
Arturai, labai gražios nuotraukos, atgaivinti prisiminimai 4u.gif

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 06 24, 22:50)
Artūrai, kodėl neužsukote į pačią Rundalės pilį??? Tikrai verta! Man teko ten būti su gide. Labai įdomu.  ax.gif

Aha, mums labai patiko, labiau nei Versalio rūmuose, kažkaip atrodė, kad mažiau viskas išnešiota. Nors šiaip irgi ne į visas pilis einame. Į šitą verta, ypač Latvijoje iš rūmų nesitiki tiek, kiek gauni.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 06 24, 23:50)
Artūrai, kodėl neužsukote į pačią Rundalės pilį??? Tikrai verta! Man teko ten būti su gide. Labai įdomu.  ax.gif

Mes buvome Rundales pilyje po Ermitazo.. Tai pilis ispudzio jokio nepaliko biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas esate buvę Cinevila kino miestelį, gal galite pasidalint įspūdžiais, neapsisprendžiam kaip iš Rygos į Venspilį važiuot: ar pro Kuldigą aplankant krioklius ir smėlio urvus ar pro Tukumą užsukant į kino miestelį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 06 25, 13:05)
Mes buvome Rundales pilyje po Ermitazo.. Tai pilis ispudzio jokio nepaliko biggrin.gif

Kartais nereikia lyginti nei Rundalės nei Žiemos rūmų nei Versalio , visai kita istorija ..... Kuršas buvo tik hercogystė ( Rundalė, Jelgava) , na o Rusija ir Prancūzija didžiulės imperijos. Bet mums smagu , kad braliukai latviukai turi tokį jaunojo Rastrelio perlą prie sienos su LT .
P.S. Rundalė- rūmai , ne pilis .....Kažkodėl mes lietuviai užsikabiname už universalaus latviško žodžio pils ir vadiname pilimi tiek Bauskės tvirtovę tiek Rundalės rūmus mirksiukas.gif Ermitažo gi niekas pilimi nevadina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 06 25, 17:30)
Kartais nereikia lyginti nei Rundalės nei Žiemos rūmų nei Versalio , visai kita istorija .....

Zinau, kad tai nepalyginami objektai, bet vis tiek savotiski muziejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 25 birželio 2013 - 17:05
QUOTE(doruta @ 2013 06 25, 18:04)
Zinau, kad tai nepalyginami objektai, bet vis tiek savotiski muziejai.

Čia aš pritarsiu , nes Rundalėje paveikslai , baldai , apdaila atkurti arba pirkti aukcionuose , o Ermitažas - tikras originalaus meno lobynas . Pats Rundalės rūmų pastatas bei parkas ir yra didžiulė Latvijos vertybė , mes tokio neturime. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeu @ 2013 06 25, 13:43)
Sveiki,

gal kas esate buvę Cinevila kino miestelį, gal galite pasidalint įspūdžiais, neapsisprendžiam kaip iš Rygos į Venspilį važiuot: ar pro Kuldigą aplankant krioklius ir smėlio urvus ar pro Tukumą užsukant į kino miestelį  rolleyes.gif

Man asmeniskai Kuldiga su kriokliu ir urvais paliko didesni ispudi nei Cinevila. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasilyysa @ 2013 06 24, 06:36)
Kaip aš Jus suprantu  drinks_cheers.gif  Ryga visai tinka "lomkėms" apmalšinti biggrin.gifD
Rundalės pilis  - va kur norėčiau nuvažiuot, kaip ten gražu  wub.gif

Buvom praeita savaite Latvijoje ax.gif Aplankeme Rygos Zoo soda - atidavem duokle vaikams.Nors man taip pat labai patiko thumbup.gif Kauno nublanksta :-(
Griztant aplankeme Rundales pili.Super thumbup.gif Labai patiko tiek man,tiek mano seimynai.Patys rumai ispudingi, toks jausmas,kad papuolem i svente,ten pasipuose zmogeliukai po rumus vaiksciojo,buvo galima su jais (poniom ir ponais) nusifotografuoti. Taciau parkas su zydinciais rozynais tai galutinai pakerejo. Kazkokia gera aura ten pajutau thumbup.gif Tikrai dar kada nors noreciau grizti.
Atsakyti