Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

Sveiki! Norejau paklausti jusu, kas buvo Liepojoje ir salia esanciu apylinkiu, ar ten laisvai galima rukytos zuvies nupirkt,ar nelabai? Ar geriau nusipirkt pakeliui ten?Ne kart nebuvom,todel ir idomu.Mes su vyru megstam vakarais zuvytes pakramsnoti vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2012 07 15, 10:07)
Sveiki! Norejau paklausti jusu, kas buvo Liepojoje ir salia esanciu apylinkiu, ar ten laisvai galima rukytos zuvies nupirkt,ar nelabai? Ar geriau nusipirkt pakeliui ten?Ne kart nebuvom,todel ir idomu.Mes su vyru megstam vakarais zuvytes pakramsnoti vakare biggrin.gif

liepojoje galima nusipirkti turgaus haleje -rusyje
Atsakyti
QUOTE(daivakn @ 2012 07 15, 14:24)
liepojoje galima nusipirkti turgaus haleje -rusyje

Siandien kaip tik grizom is Liepojos po 4 dienu visisko relakso smile.gif, tai zuvies ir mes norejom, bet tame turgelyje ji nepigi (kas atrodytu nera visai logiska).
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 07 10, 22:34)
Šį kartą Latvijoje vaikams labiausiai patiko aplankyti laisvėje gyvenantys  žirgai ir taurai wub.gif Mes su vyru ten galėjome praleisti ir keletą dienų juos stebint

Papeje? bigsmile.gif Man ten nesaugu pasirode, ypac kai gide po mano klausimo konstatavo: "Opasno". g.gif
Papildyta:
Gal kas turi rezervave, bet nebegali vaziuot, i Ryga nakvyne tame tarpe: 07-21/28? Prigriebciau.
Atsakyti
šiek tiek foto iš latviško vakarinio dangaus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 19 liepos 2012 - 13:29
QUOTE(nerile @ 2012 07 18, 10:04)
Papeje? bigsmile.gif  Man ten nesaugu pasirode, ypac kai gide po mano klausimo konstatavo: "Opasno". g.gif
Papildyta:

Gal galima placiau apie nesauguma Papeje ax.gif Kas ten tokio baisaus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 07 18, 08:04)
Papeje? bigsmile.gif  Man ten nesaugu pasirode, ypac kai gide po mano klausimo konstatavo: "Opasno". g.gif
Papildyta:

Mūsų asmeninė nuomone nieko ten nesaugaus nėra.Tik nereikia labai arti artintis.
Mes kai atvažiavome tai ten nieko nebuvo....jokio gido,jokios kasininkės.Kainų irgi niekur nesimatė užrašyta ir nebuvo draudžiančių ženklų,kad eiti į tą teritoriją negalima.Ant vartų buvo užrašas įėję būtinai uždarykite vartus.Prieš tai atvažiavę žmonės irgi matėmė,kaip įėjo pro vartus.
Išvakarėse dar tose vietose sutikome darbuotoją grištančią namo,kuri ir pakvietė atvykti pasižiūrėti.
Taigi mes patys savarankiškai ir įėjome, pasivaikščiojome,ilgai stebėjome gyvūnus.Buvome su vaikais.
Jau išeinant iš teritorijos,prie tos budelės buvo jau ir darbuotoja(išvakarėse matyta),kuri paaiškino,kad vieniems eiti negalima tik su gidu.Bet supratau ne tiek dėl saugumo akcentavo kiek dėl pasakojimo apie gyvūnus..
Kol kas įmetu tik vyro fotografuotus Taurus,vėliau bus ir laukiniai arkliai
https://www.facebook...2...6542&type=1
Atsakyti
Ne, nu ivede i ta milziniska aptvara, ten eini tarp tu laukiniu arkliu ir tauru, kokiu 2m ugio, kurie paskui karve eina baubdami zverisku garsu, ragai ilgiausi, kas apsaugotas, kad mano raudona striuke jo neuzrustins ir jis ims manes nepuls, del vaiku kazkaip nesaugiai pasijutau.... tik tiek. Zveris yra zveris, neprognozuojamas mano manymu... Gal as jam kelia pas karve busiu pastojusi:-)))
Papildyta:
Draugiskas neatrodo:-)
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot kur rasti tą taką kur basomis reikia praeiti.Šiandien Delfi straipsnį skaičiau.Niu bet kur jį rasti niekaip info neina rasti.Gal kas esat buvę.Pasidalinkit įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2012 07 19, 15:55)
Merginos, gal kuri žinot kur rasti tą taką kur basomis reikia praeiti.Šiandien Delfi straipsnį skaičiau.Niu bet kur jį rasti niekaip info neina rasti.Gal kas esat buvę.Pasidalinkit įspūdžiais.

radau komentaruose:

Siga, tas takas randasi Smardes valsčiuje, Engures regione, apie 60 km nuo Rygos. Ten yra poilsio bazė "Valguma pasaule". Privažiuot, ko gero patogiausia iš Rygos-Ventspilio plento. Važiojant nuo Rygos, po dešinę bus posūkis į Smardes miestuką, reikia pervažiuot tą miestuką, tada už jo, rodos, pirmas asfaltuotas kelias į dešinę. Berods, ten dar yra keli neasfaltuoti prieš tai. Mes ten irgi jau buvom, tik važiavom iš kitos pusės (nuo jūros) ir teko paklaidžiot šiek tiek, kol radom. Aplamai, galima pasižiūrėt tinklalapį: valgumapasaule.lv, ten yra ir žemėlapis, kaip rast. Gerų įspūdžių! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 07 19, 13:33)
Ne, nu ivede i ta milziniska aptvara, ten eini tarp tu laukiniu arkliu ir tauru, kokiu 2m ugio, kurie paskui karve eina baubdami zverisku garsu, ragai ilgiausi, kas apsaugotas, kad mano raudona striuke jo neuzrustins ir jis ims manes nepuls, del vaiku kazkaip nesaugiai pasijutau.... tik tiek. Zveris yra zveris, neprognozuojamas mano manymu... Gal as jam kelia pas karve busiu pastojusi:-)))
Papildyta:
Draugiskas neatrodo:-)

Na taip,mes kaip labiau mėgstame tokius ekstremalesnius dalykus,tai mums neatrodė kažkaip jau nesaugu..realiai visko juk gali būti.Reikia žinoti,nusimanyti apie gyvūnus,jų elgesį,kad galėtum bent jau kažkiek nuspėti.
Aš su vaikais vaikščiojau toliau,o vyras iš labai arti buvo priejęs ( sakyčiau prišliaužęs kai fotografavo biggrin.gif )
Beto bandos su vaikučiais,tai automatiškai gyvūnai labiau stebi pašalinius dėl savo vaikučių.
Na kiekvienam reikia įvertinti rizikos faktorių.
Beto na neini tarp jų..jie gi pasiskirstę bandomis ir eini ir apeini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 19 liepos 2012 - 18:12
Merginos , ar teko poilsiauti prie Rygos ilankos Tukumo arba Talsi rajonu puseje g.gif Ar verta ? Prisiskaiciau , kad ten visai zmoniu daug nebuna ir kainos padorios. Traukia mane , kazkaip , ta Latvijos puse ......
Atsakyti