Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

QUOTE(Lotari @ 2012 07 10, 12:42)
oi jei ne prieš prašau išpyškinkite savo svajonę, ar bent jau foto įmeskite, gal ir kurios iš čia esančių svajone ar bent siekiamybe pataps  ax.gif  bigsmile.gif

Nors atostogaujame ne kartą metuose ir svečiose šalyse intensyviai keliaujame,bet šį kartą iš naujo pamilome ir Baltijos jūros prakrantes.
O svajonė tai,kai pliaže visiškai nėra žmonių,kai visiškas relaksas nuo visko..tyla,ramybė,komfortas tik tai šeimai blush2.gif ir kai viskas čia pat wub.gif
Todėl kai visai netikėtai atradome tą vietą,sau pasakiau,kol negausiu kontaktų ir neužsirezervuosiu kitiems metams tų atostogų nebaigsiu laugh.gif
O bent jau mums idealu,kai namukas ant jūros kranto( tikrają ta žodžio prasme),kai aplink NIEKO TURISTINIO NĖRA ,kai viskas komfortiška..( namukas įrengtas pagal tai,kiek visko reikia šeimai),kaip jūra čia pat ir tik mūsų wub.gif kai pietauti/vakarieniauti/pusryčiauti gali kopose prie namuko-mediniuose įrengtuose vietose - stalas,suolai,šašlykinė ir matant jūrą wub.gif hamakas tarp pušų wub.gif žemuogės aplinkui wub.gif neišvaikščiotos kopos/pliažas,kriaukles išmestos ant kranto wub.gif kai aplink namuką viskas idealiai sutvarkyta ir apgalvota/įrengta viskas tiek kiek reikia relaksui ir komfortui wub.gif geras jūros krantas....esu pretenzinga ir objektyvi,bet šį kartą man patiko VISKAS blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 10 liepos 2012 - 21:22
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 07 10, 12:57)
Parke šiuo metu žydi tūkstančiai rožių  wub.gif
kiam grožiui nepagailėti pinigų
Papildyta:
Na, kaip pastebėjau, pastaruoju metu, čia SM forume apie Latviją viskas iš esmės apsiriboja poilsiu pajūryje. O mes iš esmės be jūros galim apsieiti - mums reikia gamtos, pilių, miestelių smile.gif

Fantastika wub.gif o jau kvapas wub.gif wub.gif

Čia jau kiekvienam skirtingai...aš po šių atostogų supratau,kad norėčiau ir daugiau pakeliauti po Latviją.
Šį kartą Latvijoje vaikams labiausiai patiko aplankyti laisvėje gyvenantys žirgai ir taurai wub.gif Mes su vyru ten galėjome praleisti ir keletą dienų juos stebint
Atsakyti
aplankeme ir mes Kurzemes dali ilgaji savaitgali, ka galiu pasakyti labai patiko isimylejome Venspili, Kuldiga labai jaukus miesteliai vaziavome pakrante uzsukome i Pavilosta, Liepoja, Jurkalne, apsistojome Venspilyje, kempinge. Gryzome pro Kuldiga
Veliau idesiu nuotraukas kelias , dabar kazkodel neleidzia man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausram1: 11 liepos 2012 - 07:10
QUOTE(ausram1 @ 2012 07 11, 08:09)
aplankeme ir mes Kurzemes dali ilgaji savaitgali, ka galiu pasakyti labai patiko isimylejome Venspili, Kuldiga labai jaukus miesteliai vaziavome pakrante uzsukome i Pavilosta, Liepoja, Jurkalne, apsistojome Venspilyje, kempinge. Gryzome pro Kuldiga
Veliau idesiu nuotraukas kelias , dabar kazkodel neleidzia man

Laukiam vaizdinės medžiagos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaAiste @ 2012 07 10, 21:19)
Tervetes parke galima vaziuoti dviraciu, nereikes nestis smile.gif ?

Yra nemažai takelių, kuriais galima drąsiai važiuot dviračiais. Bet ir yra vietų kur reikia palypėt laiptukais, tai ten dviračius gali tekti neštis. Kai mes buvom be ratų, tai kažkaip nelabai užkliuvo ar daug tokių vietų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 07 10, 22:19)
Nors atostogaujame ne kartą metuose ir svečiose šalyse intensyviai keliaujame,bet šį kartą iš naujo pamilome ir Baltijos jūros prakrantes.
O svajonė tai,kai pliaže visiškai nėra žmonių,kai visiškas relaksas nuo visko..tyla,ramybė,komfortas tik tai šeimai  blush2.gif ir kai viskas čia pat  wub.gif
Todėl kai visai netikėtai atradome tą vietą,sau pasakiau,kol negausiu kontaktų ir neužsirezervuosiu kitiems metams tų atostogų nebaigsiu  laugh.gif
O bent jau mums idealu,kai namukas ant jūros kranto( tikrają ta žodžio prasme),kai aplink NIEKO TURISTINIO NĖRA ,kai viskas komfortiška..( namukas įrengtas pagal tai,kiek visko reikia šeimai),kaip jūra čia pat ir tik mūsų wub.gif  kai pietauti/vakarieniauti/pusryčiauti gali kopose prie namuko-mediniuose įrengtuose vietose - stalas,suolai,šašlykinė ir matant jūrą wub.gif hamakas tarp pušų wub.gif žemuogės aplinkui wub.gif neišvaikščiotos kopos/pliažas,kriaukles išmestos ant kranto wub.gif kai aplink namuką viskas idealiai sutvarkyta ir apgalvota/įrengta viskas tiek kiek reikia relaksui ir komfortui wub.gif geras jūros krantas....esu pretenzinga ir objektyvi,bet šį kartą man patiko VISKAS blush2.gif  wub.gif

Isduokit ir vieta prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 07 11, 14:42)

Čia jau mes eilėje stovim su prašymais lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale ot smalsumas žmonių biggrin.gif Susiraskit ir sau kokią nors smagią viečikę - o šitą palikit JM lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 07 11, 14:42)

Jei išduos, tai kitais metais jau ten taip neatrodys, po lietuvaičių apsilankymų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2012 07 11, 16:37)
Jei išduos, tai kitais metais jau ten taip neatrodys, po lietuvaičių apsilankymų doh.gif

drinks_cheers.gif Aš tą "viečikę" nete netikėtai priš porą mėnesių radau - nėra jau ji visiška paslaptis vadinasi. Kažkada gyvenime būtinai reikės apsilankyti.
Vaizdelis ne latviškas - šiaip iš foto sužavėjo. O čia dar ir planuojančių vykti thumbup.gif Lauksiu atsiliepimų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 11 liepos 2012 - 16:02
QUOTE(oddity @ 2012 07 11, 16:42)
drinks_cheers.gif Aš tą "viečikę" nete netikėtai priš porą mėnesių radau - nėra jau ji visiška paslaptis vadinasi. Kažkada gyvenime būtinai reikės apsilankyti.
Vaizdelis ne latviškas - šiaip iš foto sužavėjo. O čia dar ir planuojančių vykti thumbup.gif Lauksiu atsiliepimų wub.gif

Tai imeskit foto ar nuoroda kokia bent.
Ot, kokios, smalsuma suzadina ir "varineja ratais aplink" lotuliukas.gif
Mes pvz trauksim i Pavilosta. radom jaukia viecike prie juros, nesam buve, jei kas turi kokiu komentaru patarimu, ka ten nuveike, aplanke, patyre - labai laukciau!! BUtinai ir Ventspili pasieksim!
Beje, ar kas judejo Siguldos funikulieriumi? ax.gif Ar smagi pramoga? Ketinam isbandyt si savaitgali... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 07 11, 12:47)
Yra nemažai takelių, kuriais galima drąsiai važiuot dviračiais. Bet ir yra  vietų kur reikia palypėt laiptukais, tai ten dviračius gali tekti neštis. Kai mes buvom be ratų, tai kažkaip nelabai užkliuvo ar daug tokių vietų.  blush2.gif

Aciu, surizikuosim 4u.gif
Atsakyti