Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 13:55)
Neee, niekas nežino, apart tą kolegę ir mano mamą  blush2.gif Nes man reikėjo derintis pastoviai grafiką su ja, metus laiko gi važinėjau į Vln dėl IUI, tai nebūčiau tiek prikūrusi, kai vis reikdavo susikeisti  ax.gif

Aha, tai turejai bendrininke darbe, super. thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Sveikutes smile.gif jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 13:55)
Neee, niekas nežino, apart tą kolegę ir mano mamą  blush2.gif Nes man reikėjo derintis pastoviai grafiką su ja, metus laiko gi važinėjau į Vln dėl IUI, tai nebūčiau tiek prikūrusi, kai vis reikdavo susikeisti  ax.gif Daugiau niekam nesakysim, kol nesueis 12 sav  ax.gif

Suprantu, kad vyras irgi zino biggrin.gif

Super: kas del 12 savaiciu, tai sutinku, as irgi taip noreciau pasielgti... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 13:58)
Aha, tai turejai bendrininke darbe, super.  thumbup.gif  wub.gif

Triumfante: kaip siandien tavo sveikatele? Vinys vietoj?

QUOTE(aushra @ 2012 04 24, 14:02)

Prasom prasom, tik cia mes visos neilgam irnesakyk.gif biggrin.gif Tai prasom ir paciai neuzsibuti!
Papildyta:
Mano atsakymu dar nera schmoll.gif verysad.gif
Prisijungsiu vakarop, gal bus kasnors.. Pakibinau siandien juos visus is pat ryto.. bet matyt mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 24, 14:44)
Blanka 1 kokios pas Tave naujienos?

Aj, pas mane liūdesys. Viskas be permainų. Pagaliau užsirašiau ryt pas gydytoją. Bijau bijau
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 24, 14:16)
Aj, pas mane liūdesys. Viskas be permainų. Pagaliau užsirašiau ryt pas gydytoją. Bijau bijau

console.gif bet susirgai?
Atsakyti
QUOTE(aushra @ 2012 04 24, 14:02)

Sveika, linkiu, kad greitai is cia iskeliautum pas nestuke.gif . 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 14:13)
Triumfante: kaip siandien tavo sveikatele? Vinys vietoj?

Siandien tikrai vietoj, cia vakar kazkaip per jautriai sureagavau turbut. Vienu metu pasijutau lyg mazas vaikas, kuriam jau tiesia saldaini ir po to nebeduoda. blush2.gif

Kaip tu, vinys vietoje? As sergu uz tavo naujienas ir tikiuosi greitai bus jos.

Atsakyti
Sveikos merginos. dar tebeturiu Gonal 900 F likuti - apie 300 like. Galiojimas iki 2012 05 10. Jei kazkam reikia rasykit az.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 14:19)
Sveika, linkiu, kad greitai is cia iskeliautum pas  nestuke.gif4u.gif
Siandien tikrai vietoj, cia vakar kazkaip per jautriai sureagavau turbut. Vienu metu pasijutau lyg mazas vaikas, kuriam jau tiesia saldaini ir po to nebeduoda.  blush2.gif

Kaip tu, vinys vietoje? As sergu uz tavo naujienas ir tikiuosi greitai bus jos.

Viskas gerai, mazute. Saldaini gausi, ir ne bet koki, o ypatinga nestuke.gif

Jei mano naujienos blogos, geriau ir tegul ju nebuna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 14:25)
Viskas gerai, mazute. Saldaini gausi, ir ne bet koki, o ypatinga  nestuke.gif 

Jei mano naujienos blogos, geriau ir tegul ju nebuna  blink.gif

Jau dabar matau, kokie ypatingai uzsispyre ir uz nosiu vedziojantys tie saldainiukai. g.gif biggrin.gif

Nebuk strutis, jeigu yra kazkas negerai, reikia sutvarkyti, kad po to irgi saldainiuku gautum. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 14:32)
Jau dabar matau, kokie ypatingai uzsispyre ir uz nosiu vedziojantys tie saldainiukai.  g.gif  biggrin.gif

Nebuk strutis, jeigu yra kazkas negerai, reikia sutvarkyti, kad po to irgi saldainiuku gautum.  smile.gif

biggrin.gif o gal neblogai, buti struciu ir deti toooookius didelius kiausinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 14:33)
biggrin.gif  o gal neblogai, buti struciu ir deti toooookius didelius kiausinius smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 13:48)
As irgi likau issiziojusi, nes niekada neturejau jokiu panasiu ir kt pozymiu, cia tik po lp nesamones prasidejo su kiausidemis, bet ir tai, niekada neturejau ir neturiu bedu su ciklu.  schmoll.gif Nieko, pamatysi, viskas bus gerai.  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif tau irgi 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 13:58)
Aha, tai turejai bendrininke darbe, super.

aš irgi turiu smile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 14:14)
Super: kas del 12 savaiciu, tai sutinku, as irgi taip noreciau pasielgti... 

o man nė už ką taip neišėjo, ir dabar neišeitų. Per daug aš pasikeičiu,.kad galėčiau nuslėpti
Atsakyti