Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=Airina26,2012 04 23, 23:45]
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 04 24, 08:15]
O kur jus daretes IVF? Kokioje salyje?

UK Londone Guy's hospital ax.gif
[/quote]

Tai tikriausiai visur skirtingai. biggrin.gif Idomu kas , kaip ir kur vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Magreko, netriznuok. Viskas gerai. Aš per savo durną galvą testą buvau pasidariusi 8 DPĮ. Irgi mačiau po valandos val. neryškią juostelę. O po to su kiekviena diena ji ryškėjo, bet pasirodydavo tik po 15 min anksčiausiai. Kai pirmą kartą dariausi HCG, viskas buvo pagal normas. Taigi manau, kad geras ženklas, nors ir paskubėjai. Daryk ryt testuką, turėtų ryškėti. Tikiu Tavo sėkme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 10:01)
Tai tikriausiai visur skirtingai. biggrin.gif Idomu kas , kaip ir kur vyksta biggrin.gif

Kad man atrodo taip pat kaip visur.
Man taike ilgaja schema
Imetu linka ligonines,ten daygmaz visa info yra ax.gif
http://www.ivfdirect...treatments.aspx
Atsakyti
Magreco, tuomet geriau palauksime. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Magreco, o tu visai nežadi darytis HCG? blush2.gif Juk testukai neparodys, ar leliukas auga blush2.gif Aš tikriausiai numirčiau iš nekantrumo iki vizito pas gydytoją nieko tiksliai nežinodama ax.gif

Va kokius žodžius radau wub.gif

Niekada nenuleisk rankų dėl dalyko, apie kurį nėra nė dienos, kad nepagalvotum. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 24 balandžio 2012 - 11:29
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 10:55)
Aš irgi šiandien sugadinau NT blush2.gif  Neišturėjau. 9 DPĮ (embriono) ir 6 DPĮ(blastutės).
Žinokit nieko iš pradžių nerodė, palikau NT ir po valandos žiūriu vos vos vos vaiduokliukas matosi wub.gif ... Taip nelabai, bet jei labai nori įžiūrėti ir vartai - matosi... Dabar nebežinau, džiaugtis? blink.gif 
Nes gydytoja sakė, testą darytis tik po 14 dienų nuo blastutės įsodinimo...o, tai dar labai negreitai...
Gal čia koks crinonas vaiduokliauja? Merginos, sakykit, nes tuoj numirsiu ax.gif

na, jei kraujo priduot negali, tai tada teks laukti, pasidaryk dar testuką po poros dienų, o šiaip.. po 2 savaičių tada galėsi pasidaryti echo 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 11:00)
O kokia pas tave kiausidziu situacija?  g.gif
As tik per stimualiacija suzinojau, kad pas mane policistines kiausides.  blink.gif Kazkaip esu girdejusi, kad su policistinem mm nereguliarios, o pas mane visa gydvenima kaip sveicariskas laikrodis.  g.gif

nu va aš irgi dabar nuvažiavus pas Treijsą sužinojau, kad policistinės kiaušidės, matosi daug mažų folių, daugiau požymių nėra, mmm reguliarios, jokių padidintų androgenų nėra, plaukuotumo ir t. t. nėra, tik pats kiaušidžių vaizdas rodo.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 24, 12:02)
Magreko, netriznuok. Viskas gerai. Aš per savo durną galvą testą buvau pasidariusi 8 DPĮ. Irgi mačiau po valandos val. neryškią juostelę. O po to su kiekviena diena ji ryškėjo, bet pasirodydavo tik po 15 min anksčiausiai. Kai pirmą kartą dariausi HCG, viskas buvo pagal normas. Taigi manau, kad geras ženklas, nors ir paskubėjai. Daryk ryt testuką, turėtų ryškėti. Tikiu Tavo sėkme 4u.gif

Blanka 1 kokios pas Tave naujienos?

Visoms naujai iškeptoms nestuke.gif 4u.gif augit ramiai, palepinkit savo ir savo pilvuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 24, 12:02)

Ačiū 4u.gif Vis einu ir tikrinu ar vaiduoklis iš juostelės nedingo lotuliukas.gif
Turiu kalną NT, tai dabar iki galo gadinsiu visus lotuliukas.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 12:15)
Magreco, tuomet geriau palauksime.  drinks_cheers.gif  4u.gif

Aha mirksiukas.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 12:19)
Magreco, o tu visai nežadi darytis HCG?  blush2.gif Juk testukai neparodys, ar leliukas auga  blush2.gif Aš tikriausiai numirčiau iš nekantrumo iki vizito pas gydytoją nieko tiksliai nežinodama  ax.gif

Va kokius žodžius radau  wub.gif

Niekada nenuleisk rankų dėl dalyko, apie kurį nėra nė dienos, kad nepagalvotum.  wub.gif

Ne, nesidarysiu. Tikrai nerizikuosiu. Jei pastojau, matys per echo kai bus laikas mirksiukas.gif .
Man tada per pirmą nėštumą taip darė. 5 sav žiūrėjo, tada 8. sav. ir t.t.

O dabar tai jauočiuosi nerealiai wub.gif Mažai dienų būna, kai jaučiuosi taip fainai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magreco: 24 balandžio 2012 - 12:46
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 24, 13:43)
nu va aš irgi dabar nuvažiavus pas Treijsą sužinojau, kad policistinės kiaušidės, matosi daug mažų folių, daugiau požymių nėra, mmm reguliarios, jokių padidintų androgenų nėra, plaukuotumo ir t. t. nėra, tik pats kiaušidžių vaizdas rodo.

As irgi likau issiziojusi, nes niekada neturejau jokiu panasiu ir kt pozymiu, cia tik po lp nesamones prasidejo su kiausidemis, bet ir tai, niekada neturejau ir neturiu bedu su ciklu. schmoll.gif Nieko, pamatysi, viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 13:45)
O dabar tai jauočiuosi nerealiai wub.gif  Mažai dienų būna, kai jaučiuosi taip fainai wub.gif

Už kantrybę tau 4u.gif
Aš irgi pirmą dieną, kai pamačiau II, visą dieną išsišiepus vaikščiojau biggrin.gif
O kai gavau laišką su HCG atsakymais, tai bijojau atidaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kolegė net pasisiūlė pirma perskaityti biggrin.gif Bet kai pamačiau rezultatą, tai abi kaip mažvaikės susikibę rankom šokinėjom iš laimės ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 24 balandžio 2012 - 12:51
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 13:50)
Kolegė net pasisiūlė pirma perskaityti  biggrin.gif Bet kai pamačiau rezultatą, tai abi kaip mažvaikės susikibę rankom šokinėjom iš laimės  ax.gif  biggrin.gif

biggrin.gif wub.gif
Tai dabe jau zino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 13:53)
biggrin.gif  wub.gif
Tai dabe jau zino?   smile.gif

Neee, niekas nežino, apart tą kolegę ir mano mamą blush2.gif Nes man reikėjo derintis pastoviai grafiką su ja, metus laiko gi važinėjau į Vln dėl IUI, tai nebūčiau tiek prikūrusi, kai vis reikdavo susikeisti ax.gif Daugiau niekam nesakysim, kol nesueis 12 sav ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 24 balandžio 2012 - 12:56