[quote=Airina26,2012 04 23, 23:45]
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 04 24, 08:15]
O kur jus daretes IVF? Kokioje salyje?
UK Londone Guy's hospital
[/quote]
Tai tikriausiai visur skirtingai. Idomu kas , kaip ir kur vyksta
Magreko, netriznuok. Viskas gerai. Aš per savo durną galvą testą buvau pasidariusi 8 DPĮ. Irgi mačiau po valandos val. neryškią juostelę. O po to su kiekviena diena ji ryškėjo, bet pasirodydavo tik po 15 min anksčiausiai. Kai pirmą kartą dariausi HCG, viskas buvo pagal normas. Taigi manau, kad geras ženklas, nors ir paskubėjai. Daryk ryt testuką, turėtų ryškėti. Tikiu Tavo sėkme
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 10:01)
Tai tikriausiai visur skirtingai. Idomu kas , kaip ir kur vyksta
Kad man atrodo taip pat kaip visur.
Man taike ilgaja schema
Imetu linka ligonines,ten daygmaz visa info yra
http://www.ivfdirect...treatments.aspx
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 10:55)
Aš irgi šiandien sugadinau NT Neišturėjau. 9 DPĮ (embriono) ir 6 DPĮ(blastutės).
Žinokit nieko iš pradžių nerodė, palikau NT ir po valandos žiūriu vos vos vos vaiduokliukas matosi ... Taip nelabai, bet jei labai nori įžiūrėti ir vartai - matosi... Dabar nebežinau, džiaugtis?
Nes gydytoja sakė, testą darytis tik po 14 dienų nuo blastutės įsodinimo...o, tai dar labai negreitai...
Gal čia koks crinonas vaiduokliauja? Merginos, sakykit, nes tuoj numirsiu
Žinokit nieko iš pradžių nerodė, palikau NT ir po valandos žiūriu vos vos vos vaiduokliukas matosi ... Taip nelabai, bet jei labai nori įžiūrėti ir vartai - matosi... Dabar nebežinau, džiaugtis?
Nes gydytoja sakė, testą darytis tik po 14 dienų nuo blastutės įsodinimo...o, tai dar labai negreitai...
Gal čia koks crinonas vaiduokliauja? Merginos, sakykit, nes tuoj numirsiu
na, jei kraujo priduot negali, tai tada teks laukti, pasidaryk dar testuką po poros dienų, o šiaip.. po 2 savaičių tada galėsi pasidaryti echo
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 11:00)
O kokia pas tave kiausidziu situacija?
As tik per stimualiacija suzinojau, kad pas mane policistines kiausides. Kazkaip esu girdejusi, kad su policistinem mm nereguliarios, o pas mane visa gydvenima kaip sveicariskas laikrodis.
As tik per stimualiacija suzinojau, kad pas mane policistines kiausides. Kazkaip esu girdejusi, kad su policistinem mm nereguliarios, o pas mane visa gydvenima kaip sveicariskas laikrodis.
nu va aš irgi dabar nuvažiavus pas Treijsą sužinojau, kad policistinės kiaušidės, matosi daug mažų folių, daugiau požymių nėra, mmm reguliarios, jokių padidintų androgenų nėra, plaukuotumo ir t. t. nėra, tik pats kiaušidžių vaizdas rodo.
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 24, 12:02)
Magreko, netriznuok. Viskas gerai. Aš per savo durną galvą testą buvau pasidariusi 8 DPĮ. Irgi mačiau po valandos val. neryškią juostelę. O po to su kiekviena diena ji ryškėjo, bet pasirodydavo tik po 15 min anksčiausiai. Kai pirmą kartą dariausi HCG, viskas buvo pagal normas. Taigi manau, kad geras ženklas, nors ir paskubėjai. Daryk ryt testuką, turėtų ryškėti. Tikiu Tavo sėkme
Blanka 1 kokios pas Tave naujienos?
Visoms naujai iškeptoms augit ramiai, palepinkit savo ir savo pilvuką
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 24, 12:02)
Ačiū Vis einu ir tikrinu ar vaiduoklis iš juostelės nedingo
Turiu kalną NT, tai dabar iki galo gadinsiu visus
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 12:15)
Magreco, tuomet geriau palauksime.
Aha
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 12:19)
Magreco, o tu visai nežadi darytis HCG? Juk testukai neparodys, ar leliukas auga Aš tikriausiai numirčiau iš nekantrumo iki vizito pas gydytoją nieko tiksliai nežinodama
Va kokius žodžius radau
Niekada nenuleisk rankų dėl dalyko, apie kurį nėra nė dienos, kad nepagalvotum.
Va kokius žodžius radau
Niekada nenuleisk rankų dėl dalyko, apie kurį nėra nė dienos, kad nepagalvotum.
Ne, nesidarysiu. Tikrai nerizikuosiu. Jei pastojau, matys per echo kai bus laikas .
Man tada per pirmą nėštumą taip darė. 5 sav žiūrėjo, tada 8. sav. ir t.t.
O dabar tai jauočiuosi nerealiai Mažai dienų būna, kai jaučiuosi taip fainai
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 24, 13:43)
nu va aš irgi dabar nuvažiavus pas Treijsą sužinojau, kad policistinės kiaušidės, matosi daug mažų folių, daugiau požymių nėra, mmm reguliarios, jokių padidintų androgenų nėra, plaukuotumo ir t. t. nėra, tik pats kiaušidžių vaizdas rodo.
As irgi likau issiziojusi, nes niekada neturejau jokiu panasiu ir kt pozymiu, cia tik po lp nesamones prasidejo su kiausidemis, bet ir tai, niekada neturejau ir neturiu bedu su ciklu. Nieko, pamatysi, viskas bus gerai.
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 13:45)
O dabar tai jauočiuosi nerealiai Mažai dienų būna, kai jaučiuosi taip fainai
Už kantrybę tau
Aš irgi pirmą dieną, kai pamačiau II, visą dieną išsišiepus vaikščiojau
O kai gavau laišką su HCG atsakymais, tai bijojau atidaryti Kolegė net pasisiūlė pirma perskaityti Bet kai pamačiau rezultatą, tai abi kaip mažvaikės susikibę rankom šokinėjom iš laimės
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 13:50)
Kolegė net pasisiūlė pirma perskaityti Bet kai pamačiau rezultatą, tai abi kaip mažvaikės susikibę rankom šokinėjom iš laimės
Tai dabe jau zino?
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 13:53)
Neee, niekas nežino, apart tą kolegę ir mano mamą Nes man reikėjo derintis pastoviai grafiką su ja, metus laiko gi važinėjau į Vln dėl IUI, tai nebūčiau tiek prikūrusi, kai vis reikdavo susikeisti Daugiau niekam nesakysim, kol nesueis 12 sav