Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 11:07)
Priaugai ka nors?  g.gif  4u.gif

Kg nepriaugau biggrin.gif Sveriu, kaip ir visada 59 kg ax.gif Tikriausiai nuo kažkurios vietos pakrito ir ant pilvuko bei papulių užsidėjo, žodžiu kitaip pasiskirstė tie mano kg lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 10:57)
wub.gif Paluksim dar biskuti, o tu siandien pagyvent II mintim biggrin.gif  4u.gif

Oj lauksim mes lauksim dveju bruksneliu laiksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 11:01)
Magreco, net nežinau ką ir pasakyti  g.gif O tu rytoj nenori kraujuko nusileisti? Bus 10 DPĮ ir turėsi daugiau aiškumo, nereiks sukti galvos ir be reikalo stresuoti  4u.gif

Aha, žinau, kad kraujas pasakytų, bet jei man reikėtų jį priduoti, tai iš baimės pamesčiau nėštumą, jei ir būčiau nėščia lotuliukas.gif Juk aš pasakojau, kaip su adatomis "draugauju" mirksiukas.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 11:04)
Po valandos gal jau biski per velai ziurejai? Pataria ne veliau nei 10 min. Bet linkim mes tau II 4u.gif  biggrin.gif

Bet man tas keista, kad jei nieko nėra, tai gali ir visai dienai palikti, vaiduokliukas neatsiras... Jau ne vieni metai taip NT gadinu artėjant mm blush2.gif Vaiduoklio niekada nepamatydavau net po daug laiko.
Man taip buvo per pirmą nėštumą, iš pradžių nerodė, o po valandos ar kelių rodė vaiduoklį kuris vis su dienomis ryškėjo. Tada buvo 12 DP inseminacijos. Dabar neišturėjau tiek laiko... tai va ir gavau per savo nekantrumą galvos skausmą lotuliukas.gif Nu pafantazuosiu bent šiandien tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 10:55)
Aš irgi šiandien sugadinau NT blush2.gif  Neišturėjau. 9 DPĮ (embriono) ir 6 DPĮ(blastutės).
Žinokit nieko iš pradžių nerodė, palikau NT ir po valandos žiūriu vos vos vos vaiduokliukas matosi wub.gif ... Taip nelabai, bet jei labai nori įžiūrėti ir vartai - matosi... Dabar nebežinau, džiaugtis? blink.gif 
Nes gydytoja sakė, testą darytis tik po 14 dienų nuo blastutės įsodinimo...o, tai dar labai negreitai...
Gal čia koks crinonas vaiduokliauja? Merginos, sakykit, nes tuoj numirsiu ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Magreco, tai nedarysi hcg? unsure.gif Gal kazkaip nusiteik ir pasidaryk, juk tie speliojimu nervai irgi nera gerai. schmoll.gif 4u.gif

Kivuk, nu fainai viskas ten pas jus, as tik dziaugiuosi ir tikiuosi greitai prisijungsiu prie jusu. nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 11:10)
Aha, žinau, kad kraujas pasakytų, bet jei man reikėtų jį priduoti, tai iš baimės pamesčiau nėštumą, jei ir būčiau nėščia lotuliukas.gif Juk aš pasakojau, kaip su adatomis "draugauju" mirksiukas.gif
Bet man tas keista, kad jei nieko nėra, tai gali ir visai dienai palikti, vaiduokliukas neatsiras... Jau ne vieni metai taip NT gadinu artėjant mm blush2.gif  Vaiduoklio niekada nepamatydavau net po daug laiko.
Man taip buvo per pirmą nėštumą, iš pradžių nerodė, o po valandos ar kelių rodė vaiduoklį kuris vis su dienomis ryškėjo. Tada buvo 12 DP inseminacijos. Dabar neišturėjau tiek laiko... tai va ir gavau per savo nekantrumą galvos skausmą lotuliukas.gif  Nu pafantazuosiu bent šiandien tada lotuliukas.gif

Ir as fantazosiu ir galvosiu tik api teigiama rezultata,nesinervok stai tau balioniukas 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 11:07)
Magreco, as nebespeliociau, rytoj pasidaryciau hcg.  4u.gif

Taip padarytų visos normalios drąsios merginos, tik ne aš blush2.gif lotuliukas.gif

Prisimenu kai pastojau, kortelę nestuke.gif gavau lyg 16 sav., nes gydytoja nedarė man kraujo tyrimų žinodama mano baimes, nes sako, dar prisidarysim po to... Man yra patvirtinta paniška baimė, nes po atvėjo, kai pradėjo stoti širdis ir renimacijos prireikė, kraują imant, visi į mane pradėjo įdėmiai žiūrėti blush2.gif Žinot kokia didžiausia gėda šitoje situacijoje... kad mano mama ir močiutė gydytojos, o aš nualpstu vien per TV pamačius kaip kraują ima blush2.gif O dar sako - kuriozų nebūna lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 11:15)
Ir as fantazosiu ir galvosiu tik api teigiama rezultata,nesinervok stai tau balioniukas 4u.gif  4u.gif  wub.gif

Ačiū oro_buckis.gif Tau irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 11:18)
Taip padarytų visos normalios drąsios merginos, tik ne aš blush2.gif  lotuliukas.gif

Prisimenu kai pastojau, kortelę  nestuke.gif  gavau lyg 16 sav., nes gydytoja nedarė man kraujo tyrimų žinodama mano baimes, nes sako, dar prisidarysim po to... Man yra patvirtinta paniška baimė, nes po atvėjo, kai pradėjo stoti širdis ir renimacijos prireikė, kraują imant, visi į mane pradėjo įdėmiai žiūrėti blush2.gif  Žinot kokia didžiausia gėda šitoje situacijoje... kad mano mama ir močiutė gydytojos, o aš nualpstu vien per TV pamačius kaip kraują ima blush2.gif  O dar sako - kuriozų nebūna lotuliukas.gif
Papildyta:
Ačiū oro_buckis.gif    Tau irgi 4u.gif

O kai jautesi?kokie nors pozimei yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 11:20)
O kai jautesi?kokie nors pozimei yra? g.gif

Normaliai... nelabai ką jaučiu...gal papuliai jautresni... bent taip man atrodo... Bet pora dienų kaip dingo tie nemalonūs pilvo diegliai ir pūtimas, kur buvo po punkcijos.
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 11:25)
Normaliai... nelabai ką jaučiu...gal papuliai jautresni... bent taip man atrodo... Bet pora dienų kaip dingo tie nemalonūs pilvo diegliai ir pūtimas, kur buvo po punkcijos.

Man pilvuka maudzia ,dieglei dingo nes buvo sestadieni ir sekmadieni daba tik pamaudiana pilva ,papukai neskauda bet tokie jautrus ir vsio
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 11:25)

Vaiduokliuku diena thumbup.gif

Po Magreco pasakojimo, nesiulyciau pridavineti kraujuko blink.gif Geriau palaukim ryskaus testuko....

Renaciuk thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 04 24, 08:15]
O kur jus daretes IVF? Kokioje salyje?

UK Londone Guy's hospital ax.gif
Atsakyti