Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 10:38)
Kaip jautiesi?  wub.gif

Kol kas viskas ok rolleyes.gif Tik ausys labai dažnai užgultos, jaučiuosi kaip panėrusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif O darbe tai nelabai man gerai, kai reikia kalbėtis su klientais biggrin.gif Ir man kažkoks pilvas kaip išpūstas, atsikišęs po punkcijos liko g.gif Jau dabar atrodau, kaip kokį 3 mėn nėščia doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 10:38)
Gal 8 dpi galvoji pakartoti?ax.gif  wub.gif
Na gims tai veliau, o metukus skaiciuojame nuo gimtadienio.  smile.gif
Kaip jautiesi?  wub.gif

Aha galvoju apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:42)
Kol kas viskas ok  rolleyes.gif Tik ausys labai dažnai užgultos, jaučiuosi kaip panėrusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O darbe tai nelabai man gerai, kai reikia kalbėtis su klientais  biggrin.gif Ir man kažkoks pilvas kaip išpūstas, atsikišęs po punkcijos liko  g.gif Jau dabar atrodau, kaip kokį 3 mėn nėščia  doh.gif  rolleyes.gif

Bet neturi jokiu dideliu nemaloniu pojuciu pilvuke? wub.gif
Tau juk irgi daug ispunktavo, as vis save lyginu. blush2.gif O per stimuliacija jautei kazkokius skausmus, blogumus? Pas mane nuolatos toks jausmas, kad inkstus skauda, ypac toje puseje kur daugiausiai turto. Sako del progesterono skausda. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 10:44)
Aha galvoju apie tai ax.gif

Tai lauksime ryskejanciu II. wub.gif
Atsakyti
sveikutės,

kaip fainai tema prasidėjo, dar "prisiregistravo" tylenės, visai smagu bigsmile.gif
Perkūne..tikriausiai dvi širdutės, kaip faina wub.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 23, 16:40)
Tikiuosi ir mums tokia laime bus, nes dabar sedziu baisiai nosi nukabinusi.  verysad.gif Dingo optimizmas mano.

viską perskaičiau, supratau,kad hiper, mažut, nu kaip bus , taip, gal dar kartais įdės kokį vieną, o jei ne- na tai matai, ir su šaldytais sėkmė aplanko console.gif Mane Treijsas irgi perspėjo, kad gali taip būti su mano kiaušidėm... irgi minėjo, kad remtųsi hormonų tyrimais.

QUOTE(pinakota @ 2012 04 23, 20:57)
Sveikos likimo drauges,

sveikutė

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 10:27)
Man siandien 6 dpi nesusilaikiau pagadinau testuka iskart nieko neparuode biski veliau nuejau paziuret vos vos matoma 2 juostele,nesidziaugiu nes dar per anksti aisku ,6 diena ankstoka bet labai buvo smalsu ka parodis g.gif

wub.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:33)
Mes kažkurį vakarą su vyru kalbėjomės apie snaigutes  ax.gif Sakau, tai kaip čia gausis, jeigu pvz po kokių dviejų metų sugalvosime jas atšildyti ir sodinti, tai koks skaitysis jų amžius?  biggrin.gif Juk embrioniukai to pačio amžiaus, kaip ir lelius mano pilvuke - nes juos užšaldė tą pačią dieną, kaip ir įsodino  g.gif keistai kažkaip gaunasi.. blush2.gif

tektų turbūt negalvoti apie tai..buvo straipsnis neseniai, kad moteris pagimdė "dvynukus" dideliu metų skirtumu, ar 6, ar 10 metų, nepamenu. Keista, aišku...

QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:42)
Ir man kažkoks pilvas kaip išpūstas, atsikišęs po punkcijos liko  g.gif Jau dabar atrodau, kaip kokį 3 mėn nėščia 

atsimenu, kad labai dažnai forumietės pasakodavo, kad po IVF labai greitai pradeda matytis, nes nuo pat punkcijos tas pilvukas taip ir atsikiša.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 10:21)
Nuo mazdaug vidurio stimuliacijos ji eme kalbeti, kad tikrai bus ka saldyti, gal koki sviezu sake ir ides, o vakar po apziuros su manim net nediskutavo, su sesele patryne rankom ir pasake, viskas saldymui, apziurint kalbejo, kad nera gerai vienai kiausidei sitiek darbo, perstimuliuota jau, taigi kaip suprantu, apsidrausdami kad nenukentetu mano viena belikusi sveika kiauside, negalvoja rizikuoti. O po estradiolio atsakymu iskart pasake, kad saldysim. Vyras vakar morala atskaite dar, sake nustoti aiskinti gydytojams kaip jiems dirbti.  blush2.gif Na as neaiskinu, tik noriu zinoti kodel taip ir ne kitaip, todel siandien truputi padiskutuosiu su gyd.  ax.gif Na nedes tai nedes, nepulsiu juk i atlapus.  biggrin.gif
As kaip suprantu, hiperis suaktyveja po isodinimo. Vakar dar suzinojau, kad netgi nutraukia ir nebedaro punkcijos del perstimuliavimo, stai sito nezinojau, taigi dziaugiuosi, kad bent punkcija bus ir nebus viskas padaryta veltui. Taip sakant randu ir geraja visko puse.  smile.gif

Be abejo, jeigu pasitikis savo gydytoja, tai tik jos reikia ir klausyt 4u.gif TIk man siaip idomu kodel taip kategoriskai, nes musu situacija, sakyciau identiska.Turiu viena kiauside ir toj vieno vienintelej ir buvo susibure visi 15 ar 16 foliu, dabar tiksliai nepasakysiu.Na bet tikriausiai viskas dar priklauso ir nuo individualios organizmo reakcijos.Kitos, ziurek ir su vos keliais foliais kamuosjasi su hyper, o dar kitos ir 30 ju turi, bet sodina ir nieko.

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 10:35)
Nu ir esat tikros savo likimo kalves biggrin.gif Zaviuosiu biggrin.gif

Cia grynas aviniskas uzsispyrimas ir ne daugiau tongue.gif turiu tokia savybe eiti iki galo ir dar padaryti savaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 10:48)
Bet neturi jokiu dideliu nemaloniu pojuciu pilvuke?  wub.gif 
Tau juk irgi daug ispunktavo, as vis save lyginu.  blush2.gif O per stimuliacija jautei kazkokius skausmus, blogumus? Pas mane nuolatos toks jausmas, kad inkstus skauda, ypac toje puseje kur daugiausiai turto. Sako del progesterono skausda.  g.gif

Per stimuliaciją, apart papūsto pilvuko, išvis jokių blogumų nejaučiau rolleyes.gif Jaučiausi kaip prieš eilinę IUI, kai užaugdavo po 3-4 folius biggrin.gif O dabar tai kartais suduria, kartais patempia gimdą (toks jausmas kad kažkokia virvute surišti mano organai ir stipriau išsitiesus jinai nutrūks, nes sėdint netempia), ypač pastebėjau, jeigu kažkiek stipriau pasidžiaugiu, ar sustresuoju, tai iškart sumaudžia pilvuką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 24, 10:51)
atsimenu, kad labai dažnai forumietės pasakodavo, kad po IVF labai greitai pradeda matytis, nes nuo pat punkcijos tas pilvukas taip ir atsikiša.

Mat kaip g.gif Reiškia neužilgo jau reiks eiti pirkti naujų platesnių rūbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 10:27)
Man siandien 6 dpi nesusilaikiau pagadinau testuka iskart nieko neparuode biski veliau nuejau paziuret vos vos matoma 2 juostele,nesidziaugiu nes dar per anksti aisku ,6 diena ankstoka bet labai buvo smalsu ka parodis g.gif

Aš irgi šiandien sugadinau NT blush2.gif Neišturėjau. 9 DPĮ (embriono) ir 6 DPĮ(blastutės).
Žinokit nieko iš pradžių nerodė, palikau NT ir po valandos žiūriu vos vos vos vaiduokliukas matosi wub.gif ... Taip nelabai, bet jei labai nori įžiūrėti ir vartai - matosi... Dabar nebežinau, džiaugtis? blink.gif
Nes gydytoja sakė, testą darytis tik po 14 dienų nuo blastutės įsodinimo...o, tai dar labai negreitai...
Gal čia koks crinonas vaiduokliauja? Merginos, sakykit, nes tuoj numirsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 23, 22:27)

wub.gif Paluksim dar biskuti, o tu siandien pagyvenk II mintim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 24 balandžio 2012 - 10:16
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 24, 10:51)
Mane Treijsas irgi perspėjo, kad gali taip būti su mano kiaušidėm... irgi minėjo, kad remtųsi hormonų tyrimais.

O kokia pas tave kiausidziu situacija? g.gif
As tik per stimualiacija suzinojau, kad pas mane policistines kiausides. blink.gif Kazkaip esu girdejusi, kad su policistinem mm nereguliarios, o pas mane visa gydvenima kaip sveicariskas laikrodis. g.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 04 24, 10:52)
Be abejo, jeigu pasitikis savo gydytoja, tai tik jos reikia ir klausyt  4u.gif  TIk man siaip idomu kodel taip kategoriskai, nes musu situacija, sakyciau identiska.Turiu viena kiauside ir toj vieno vienintelej ir buvo susibure visi 15 ar 16 foliu, dabar tiksliai nepasakysiu.Na bet tikriausiai viskas dar priklauso ir nuo individualios organizmo reakcijos.Kitos, ziurek ir su vos keliais foliais kamuosjasi su hyper, o dar kitos ir 30 ju turi, bet sodina ir nieko.
Cia grynas aviniskas uzsispyrimas ir ne daugiau  tongue.gif  turiu tokia savybe eiti iki galo ir dar padaryti savaip  ax.gif

Tai pasirodo pas mus net tas pats foliu skaicius. biggrin.gif As irgi tureciau but po ozio zenklu, nes pries kieviena man daroma procedura spyriojuosi, zinoma, galiausiai viskas ka padaro, buna ok. ax.gif biggrin.gif Krebzda sirdy, kad vistiek yra bent 1%, kad gausiu sviezu. biggrin.gif
Atsakyti
Magreco, net nežinau ką ir pasakyti g.gif O tu rytoj nenori kraujuko nusileisti? Bus 10 DPĮ ir turėsi daugiau aiškumo, nereiks sukti galvos ir be reikalo stresuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 23, 22:55)
Aš irgi šiandien sugadinau NT blush2.gif  Neišturėjau. 9 DPĮ (embriono) ir 6 DPĮ(blastutės).
Žinokit nieko iš pradžių nerodė, palikau NT ir po valandos žiūriu vos vos vos vaiduokliukas matosi wub.gif ... Taip nelabai, bet jei labai nori įžiūrėti ir vartai - matosi... Dabar nebežinau, džiaugtis? blink.gif 
Nes gydytoja sakė, testą darytis tik po 14 dienų nuo blastutės įsodinimo...o, tai dar labai negreitai...
Gal čia koks crinonas vaiduokliauja? Merginos, sakykit, nes tuoj numirsiu ax.gif

Po valandos gal jau biski per velai ziurejai? Pataria ne veliau nei 10 min. Bet linkim mes tau II 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:55)
Per stimuliaciją, apart papūsto pilvuko, išvis jokių blogumų nejaučiau  rolleyes.gif Jaučiausi kaip prieš eilinę IUI, kai užaugdavo po 3-4 folius  biggrin.gif O dabar tai kartais suduria, kartais patempia gimdą (toks jausmas kad kažkokia virvute surišti mano organai ir stipriau išsitiesus jinai nutrūks, nes sėdint netempia), ypač pastebėjau, jeigu kažkiek stipriau pasidžiaugiu, ar sustresuoju, tai iškart sumaudžia pilvuką  ax.gif
Papildyta:

Mat kaip  g.gif Reiškia neužilgo jau reiks eiti pirkti naujų platesnių rūbų  biggrin.gif

Tai vadinasi stipri moteris tu irgi, dar stipresne nei as, nes man jauciasi stimuliacijos malonumai, aisku, vakar per apziura sakiau, ka jus, as nuostabiai jauciuosi, nera man jokios hiperstimuliacijos. blush2.gif lotuliukas.gif

Priaugai ka nors? g.gif 4u.gif

Papildyta:
Magreco, as nebespeliociau, rytoj pasidaryciau hcg. 4u.gif
Atsakyti