sveikutės,
kaip fainai tema prasidėjo, dar "prisiregistravo" tylenės, visai smagu
Perkūne..tikriausiai dvi širdutės, kaip faina
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 23, 16:40)
Tikiuosi ir mums tokia laime bus, nes dabar sedziu baisiai nosi nukabinusi.
Dingo optimizmas mano.
viską perskaičiau, supratau,kad hiper, mažut, nu kaip bus , taip, gal dar kartais įdės kokį vieną, o jei ne- na tai matai, ir su šaldytais sėkmė aplanko
Mane Treijsas irgi perspėjo, kad gali taip būti su mano kiaušidėm... irgi minėjo, kad remtųsi hormonų tyrimais.
QUOTE(pinakota @ 2012 04 23, 20:57)
sveikutė
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 10:27)
Man siandien 6 dpi nesusilaikiau pagadinau testuka iskart nieko neparuode biski veliau nuejau paziuret vos vos matoma 2 juostele,nesidziaugiu nes dar per anksti aisku ,6 diena ankstoka bet labai buvo smalsu ka parodis
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:33)
Mes kažkurį vakarą su vyru kalbėjomės apie snaigutes
Sakau, tai kaip čia gausis, jeigu pvz po kokių dviejų metų sugalvosime jas atšildyti ir sodinti, tai koks skaitysis jų amžius?
Juk embrioniukai to pačio amžiaus, kaip ir lelius mano pilvuke - nes juos užšaldė tą pačią dieną, kaip ir įsodino
keistai kažkaip gaunasi..
tektų turbūt negalvoti apie tai..buvo straipsnis neseniai, kad moteris pagimdė "dvynukus" dideliu metų skirtumu, ar 6, ar 10 metų, nepamenu. Keista, aišku...
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:42)
Ir man kažkoks pilvas kaip išpūstas, atsikišęs po punkcijos liko
Jau dabar atrodau, kaip kokį 3 mėn nėščia
atsimenu, kad labai dažnai forumietės pasakodavo, kad po IVF labai greitai pradeda matytis, nes nuo pat punkcijos tas pilvukas taip ir atsikiša.