Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Magreco @ 2012 04 23, 08:07)
Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Gaudau vieną virusiuką mirksiukas.gif

[Vadinasi, snaigučių negalima nurašyti, jos pavėluotus Kalėdinius Stebuklus atneša pasirodo lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nieko nebelieka tik tiketi paveluotais stebuklais thumbup.gif Reikia ismokti tiketi, nes pas pacia 2 laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 04 24, 10:01)
Zek, o tau jau nustate hyperstimuliacija ar dar tik spelioja kad tokia gali buti, taigi saldom embrionus ?  g.gif Mane irgi gasdino, kad va, gali buti, tai gal saldysim.Nu as savam stiliuj patrypiau kojytem, kad nea, noriu cia ir dabar ir butent 3 d. vaikiuku  biggrin.gif Po isodinimo buvo ta hyper parodzius nagelius, bet nieko tokio, kas neisgyvenama.Ligoninej gulejau tik nusivemus juodai del paties nestumo  ax.gif Gydytoja, gal tik pasiule tokia alternatyva, kad kas butu, jeigu butu, ar cia jau galutinis sprendimas ?

Nuo mazdaug vidurio stimuliacijos ji eme kalbeti, kad tikrai bus ka saldyti, gal koki sviezu sake ir ides, o vakar po apziuros su manim net nediskutavo, su sesele patryne rankom ir pasake, viskas saldymui, apziurint kalbejo, kad nera gerai vienai kiausidei sitiek darbo, perstimuliuota jau, taigi kaip suprantu, apsidrausdami kad nenukentetu mano viena belikusi sveika kiauside, negalvoja rizikuoti. O po estradiolio atsakymu iskart pasake, kad saldysim. Vyras vakar morala atskaite dar, sake nustoti aiskinti gydytojams kaip jiems dirbti. blush2.gif Na as neaiskinu, tik noriu zinoti kodel taip ir ne kitaip, todel siandien truputi padiskutuosiu su gyd. ax.gif Na nedes tai nedes, nepulsiu juk i atlapus. biggrin.gif
As kaip suprantu, hiperis suaktyveja po isodinimo. Vakar dar suzinojau, kad netgi nutraukia ir nebedaro punkcijos del perstimuliavimo, stai sito nezinojau, taigi dziaugiuosi, kad bent punkcija bus ir nebus viskas padaryta veltui. Taip sakant randu ir geraja visko puse. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 23, 21:29)
Sveikos.

Greit perbėgau akim ką prišnekėjot.

Citai, puikūs namai su dar puikesnėm naujienom nuo pat pirmo posto  thumbup.gif  Jaučiu čia kažką gero reiškia.

Triumfante, viskas bus gerai. Įsidėk tai į širdį ir lai ta mintis išleidžia šaknis.

Afrodite, tu esi visų mūsų VIP smile.gif

AnnaSt ir Pinakota - sveikinimai su laukus taip lauktų teigiamų rezultatų.

Na ir dabar aš - 11DPĮ ir skaičiukas 271  wub.gif

Dar vienas etapas įveiktas. Žingsniuojam toliau  nestuke.gif

thumbup.gif sveikinu ,ir gaudau virusiuka viena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pinakota @ 2012 04 23, 08:57)
Sveikos likimo drauges, noriu iziebti jums visoms pavasarines vilties ir tikejimo.  Pirma karta jauciuosi  nestuke.gif biski ilgiau nei 2 sav., kai budavo HCG maziau uz 1 ir NT I. Praeita penktadieni suzinojau, kad 10 DPI HCG net 279. Dar labai bijau dziaugtis  blush2.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai wub.gif Vadinasi daug kas imanoma biggrin.gif Tik svarbu nenuleisti ranku per anksti biggrin.gif 4u.gif Man patinka istorijos su laiminga pabaiga wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 23, 09:29)
Sveikos.

Dar vienas etapas įveiktas. Žingsniuojam toliau  nestuke.gif

Balandis prasneko graziuoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 10:15)
Tikek triumfante savo snaigutem 4u.gif  blush2.gif  blush2.gif Spaudziam kumstukus 4u.gif  4u.gif ir neatleisim iki  nestuke.gif  biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:16)
Triumfante 4u.gif Šiaip aš sakiau nesiuntinėsiu jokių virusiukų, kol neapsilankysiu pas gyd, bet kad nosiuką pakeltum, siunčiu tau asmeniškai  2.gif  2.gif  2.gif

wub.gif

As tikiu, as zinau, kad bet kuriuo atveju mums tikrai viskas pavyks. wub.gif smile.gif
Atsakyti
Man siandien 6 dpi nesusilaikiau pagadinau testuka iskart nieko neparuode biski veliau nuejau paziuret vos vos matoma 2 juostele,nesidziaugiu nes dar per anksti aisku ,6 diena ankstoka bet labai buvo smalsu ka parodis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 10:27)
Man siandien 6 dpi nesusilaikiau pagadinau testuka iskart nieko neparuode biski veliau nuejau paziuret vos vos matoma 2 juostele,nesidziaugiu nes dar per anksti aisku ,6 diena ankstoka bet labai buvo smalsu ka parodis g.gif

Cia jau geras zenklas! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pinakota @ 2012 04 23, 10:53)

Trumpai mano istorija susideda is 3 laparaskopiju, 4 nesekmingu IVF, 3 skirtingu kliniku ir paskutinis snaiguciu isodinimas, kuris buvo visiskai nurasytas, kol kas sekmingas. Dar labai bijau dziaugtis, bet jei viskas bus gerai tikrai papasakosiu savo istorija laimingose pastojimo istorijose.

Snaigutes pradeda mane stebinti, noris jau lekti savu pasiimti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 23, 21:16)
Terze, tai mano kumstukai uz tave, kada gi bus naujienu.  unsure.gif  4u.gif
O mes juokai juokais, bet cerez nemagu nieko nedarysime, as tikiu, kad D turi mums geriausia plana.  smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Triumfante,2012 04 24, 10:28]
Cia jau geras zenklas! bigsmile.gif wub.gif
[/quo
blush2.gif
Atsakyti
Mes kažkurį vakarą su vyru kalbėjomės apie snaigutes ax.gif Sakau, tai kaip čia gausis, jeigu pvz po kokių dviejų metų sugalvosime jas atšildyti ir sodinti, tai koks skaitysis jų amžius? biggrin.gif Juk embrioniukai to pačio amžiaus, kaip ir lelius mano pilvuke - nes juos užšaldė tą pačią dieną, kaip ir įsodino g.gif keistai kažkaip gaunasi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 23, 21:52)
Nera dar naujienu rrrrrrrrrr smile.gif
O gali paaiskinti - ka reiskia cerez nemagu?

Itariu, kad cia rusiskas issireiskimas:) As ispradziu irgi galvojau, dar neidejo, o jau apie cezario pjuvi kalba g.gif biggrin.gif biggrin.gif

Terze, kantrybes laukiant geru naujienu. Viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 04 23, 22:01)
stiliuj patrypiau kojytem, kad nea, noriu cia ir dabar ir butent 3 d. vaikiuku  biggrin.gif Po isodinimo buvo ta hyper parodzius nagelius, bet nieko tokio, kas neisgyvenama.Ligoninej gulejau tik nusivemus juodai del paties nestumo  ax.gif

Nu ir esat tikros savo likimo kalves biggrin.gif Zaviuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 24, 10:33)

Gal 8 dpi galvoji pakartoti?ax.gif wub.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 10:33)
Mes kažkurį vakarą su vyru kalbėjomės apie snaigutes  ax.gif Sakau, tai kaip čia gausis, jeigu pvz po kokių dviejų metų sugalvosime jas atšildyti ir sodinti, tai koks skaitysis jų amžius?  biggrin.gif Juk embrioniukai to pačio amžiaus, kaip ir lelius mano pilvuke - nes juos užšaldė tą pačią dieną, kaip ir įsodino  g.gif keistai kažkaip gaunasi.. blush2.gif

Na gims tai veliau, o metukus skaiciuojame nuo gimtadienio. smile.gif
Kaip jautiesi? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 24 balandžio 2012 - 09:39