QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 10, 14:43)
Cituk,tai kada tu pradedi? jeigu neklystu turetum siandien arba ryt? Lemtingo sekmingo durio,saulyte-turim mes kazkaip pramust kelius senbuvems,kad joms lengviau butu ateiti pas nestukes,o mes tikiuosi abi ju oi kaip ten lauksime.Beje aciu uz patarima,vakare pasisildysiu pilvuka ir kojas,nors nera pas mus jau keturios dienos kaip karrsto vandens tai prisikaitinu puodus.Tik su plaukais beda,jie pas mane ilgi,stori ir dazus,sampuna kondicionieriu viska greit sugeria ir labai sunkiai issiplauna.Tai vaikstau dabar kaip mergyte-susirisu kasa ir einu i darba
O kad tiek klausineju del vaistu-tai ne is pikcio,nepagalvok,tik idomu ka taikys man.Blyn jaudinuosi,kiek skaiciau pas merginas net su tom pacioms skatinim dozem uzaugdavo VK tik iki max.10 foliu-as pabusiu egoiste bet noretusi kad butu ju daugiau ir kokybisku,na bus matyt.o gal jie ten visai tik du kokie pas mane ka tada daryt reiks...
O kad tiek klausineju del vaistu-tai ne is pikcio,nepagalvok,tik idomu ka taikys man.Blyn jaudinuosi,kiek skaiciau pas merginas net su tom pacioms skatinim dozem uzaugdavo VK tik iki max.10 foliu-as pabusiu egoiste bet noretusi kad butu ju daugiau ir kokybisku,na bus matyt.o gal jie ten visai tik du kokie pas mane ka tada daryt reiks...
vadinasi laukiam ziniu del prolaktino ir del del trutelio tavo
O man nukele dar savaitei, t.y. dars avaite blokuojancius leistis reikia. Tai kaip ir sakiau visi mano kumsciai dabar uz tave